Şimdi Ara

Onla olmuyor, onsuz hiç olmuyor :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu duygu dünyadaki en lanet duygu galiba. Onsuz yapamıyorum surekli mutsuzum onlada olamıyorum hiç istemediğim davranışları var bu sefer daha çok üzülüyorum iki ucu b.klu değnek bu arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onsuz yapamıyorum dediğin baban annen felan olmalı. Bana sevgili felan deme gömerim sana kafayı. Kendinize gelin ya kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama bak şimdi beni iyi dinle. Sen erkeksin, sana burda hadi koçum yürü diye gaz vericek halim yok. Sen mızmızlanmıcaksın adam olucaksın. Hayatını kurucaksın ev iş araba her neyse bunlara kafanı yorucaksın başta. Gün gelicek sen istediğini seçeceksin onlar değil. Oturucaksın karşısına bi duruşun olucak bi tavrın kızın gönlü yoksa hadi eyvallah diceksin. Kadınlar ne arıyor ben sana söyleyimmi ev araba para bunlardan gerisi hikaye. Ama böyle ağlak tavırlar sergileyip hayatında bu söylediklerimi elde etsen dahi. Egemenliğini kuramazsın kadının üstünde. Akıllı olun biraz ya onsuz olmuyor dediğin kim kaç senedir onunlasın. Ekmeğini suyunumu verdi. Sana değermi verdi, verse burda bu konuyumu açardın. Boş işler
  • Bu durumu bende yaşamıştım bir ara. Sonrasında ben onsuz olmayı seçtim kaçtım bir anlamda, bu çok yanlış bir durumdu ve tecrübe edindim.

Sevgi ile nefret; gece ile gündüz gibidir. Yani sevgi arkasından nefret getirebilir bu çok normal. Özellikle uzun süreli ilişkilerde bu sık görülüyor. Sevgiyi kabullendiğin gibi nefreti de kabullenmelisin.

Fakat onsuz olmuyor kelimesi biraz riskli. Burda sevgiden öte artık birbirine alışma gibi bir durum olmuş. Hani sigarayı bırakmak isteyen tiryakiler sigaradan nefret eder, çevresine önermez zararlarınıda bilirler ama genede içmeyi kesemezler ya tam da böyle bir noktadasın.

Aslında korkuyorsun çünkü ona alıştığın için onsuz nasıl vakit geçeceğini bilmiyorsun.

Sevilmek istiyorsun onun tarafından çünkü sevgiye açsın, muhtaçsın. Kendini fazla sevemediğinden, belki da sana ondan fazla değer veren görmediğinden onun gitmesini istemiyorsun. Eğer seni mutlu ediyor olsaydı sen onsuz olma kavramı üzerinde yoğunlaşmazdın. Mutluluk devamında da mutluluğu getirir. Mutsuzluk ise devamında mutsuzluğu.

Sonuna kadar devam et gerekirse acı çek ama iyice hisset nefreti de üzüntüyü de sevgiyi de. Eğer senin içinde ona dair bir şeyler varsa sakın bırakma. Tecrübe edinirsin yaşayarak.

Ama sunu da bağımlı durumundaysan karşıdaki kişiye burada sevgiden söz edemeyiz. Bu arzudur. Gerçek sevgi köleleştirmez, özgürleştirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Bu durumu bende yaşamıştım bir ara. Sonrasında ben onsuz olmayı seçtim kaçtım bir anlamda, bu çok yanlış bir durumdu ve tecrübe edindim.

Sevgi ile nefret; gece ile gündüz gibidir. Yani sevgi arkasından nefret getirebilir bu çok normal. Özellikle uzun süreli ilişkilerde bu sık görülüyor. Sevgiyi kabullendiğin gibi nefreti de kabullenmelisin.

Fakat onsuz olmuyor kelimesi biraz riskli. Burda sevgiden öte artık birbirine alışma gibi bir durum olmuş. Hani sigarayı bırakmak isteyen tiryakiler sigaradan nefret eder, çevresine önermez zararlarınıda bilirler ama genede içmeyi kesemezler ya tam da böyle bir noktadasın.

Aslında korkuyorsun çünkü ona alıştığın için onsuz nasıl vakit geçeceğini bilmiyorsun.

Sevilmek istiyorsun onun tarafından çünkü sevgiye açsın, muhtaçsın. Kendini fazla sevemediğinden, belki da sana ondan fazla değer veren görmediğinden onun gitmesini istemiyorsun. Eğer seni mutlu ediyor olsaydı sen onsuz olma kavramı üzerinde yoğunlaşmazdın. Mutluluk devamında da mutluluğu getirir. Mutsuzluk ise devamında mutsuzluğu.

Sonuna kadar devam et gerekirse acı çek ama iyice hisset nefreti de üzüntüyü de sevgiyi de. Eğer senin içinde ona dair bir şeyler varsa sakın bırakma. Tecrübe edinirsin yaşayarak.

Ama sunu da bağımlı durumundaysan karşıdaki kişiye burada sevgiden söz edemeyiz. Bu arzudur. Gerçek sevgi köleleştirmez, özgürleştirir.

Bahsettiğiniz 2. Insan tipine giriyorum sanırım. Çok yoğun duygularım var gibi hissediyorum fakat öyle anlar geliyor ki başka bir kız gördüğümde hoş biriymiş vs diyebiliyorum içimden. Yalnız onsuz yapamayacağımı düşünmemin nedeni ona alışmamdan değil. Onun hayatında benim artık olmayacağım düşüncesi. Yani onun için hep ben var olayım istiyorum aslında. Ki onla olmuyor dememin nedenide bu zaten, onun hayatında başka erkeklerde var ve ben bundan haz etmiyorum, bilmesine rağmen tamam artık görüşmem vs demedi, durumu açıkladığımda dediği şey hep 'ne diyim' 'ne diyebilirim ki' tarzında. Ben zaten sağlam arkadaşları olsa sesimi çıkarmazdım hepsi ellerinde sigara olan o en sevmediğim tiplerden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda korku var. Onun seni terkedebileceğini düşünüyorsun bu olabilir yarın ne olacağı belli olmaz. Onun senin avucunun kalmayacağını belki de o konuştuğu erkeklerden birine gidebileceğinden korkuyorsun. Burda aynı zamanda sahiplenme isteği de var karşındakini sahipleniyorsun ve belki de en çok yapılan hata bu çünkü kimseyi sahiplenemeyiz. Bir masayı sahiplenebiliriz belki ama insanı asla.

Onun hayatında hep ben var olayım düşüncesi egonun belirtisidir. Burda kıskançlık başlar yani diğer kişiler olmasın olursa belki kafası karışır başkalarına yönelebilir diye düşünüyor olabilirsin. Bu normal fakat aslında yanlış, çünkü gerçek sevgi de kıskançlığa yer yok. Kıskançlık yapman için egonun olması lazım. Bu toplumumuza ters ama şöyle diyeyim mesela sen bir kızı ciddi anlamda seviyorsun o kız da seni seviyor ikinizde eminsiniz bir gün yolda gidiyorsun bir bakıyorsun ki kız bir başkasının elinden tutuyor ve yüzü gülüyor gayet mutlu. Bu durumda seninde mutlu olman gerekiyor çünkü sevdiğin kişi mutlu daha ne olabilir ki ?

Sen sevginden eğer eminsen karşısındakinin sevgisini önemsememen gerekiyor çünkü sen eminsin kendinden.

Eğer kendine güveniyorsan karşındakine de güvenmen lazım. Ama ilk önce kendine güven. Karşındaki seni her an yüz üstü bırakabilir bu çok normal. Yarın başka birine bir şeyler hissedebilirsiniz. Çünkü birbirinizi tanımaya başlıyorsunuz ve artık birbirinize olan ilginizi yitirmeye başlıyorsunuz. Tekrardan bilinmeze doğru hareket etmek istiyorsunuz. Hani diyorsun ya ne hoş kızmış burda bilinmeyene doğru bir gidiş var aslında. İnsanlar da böyle bilinmeyen şeyler hep kendine çeker. Bilinen zaten biliniyor insanlar bilinmeyeni keşfetmek istiyor.

Bu güven konusunda bir çok şey var mesela evlilik. Aslında evliliğin temeli güvensizlik ve korku. İnsanlar karşısındakinin gidebilme ihtimaline karşılık yasalarla kanunlarla anlaşmalar imzalıyor. İlişkiyi güvence altına almak istiyorlar.

Senin yapman gereken güvenmek. Oluruna bırak ve olacakları gör. Bu konularda içini sıkacak mutsuz olunacak durum yok. Eğer seviyorsan ve o da senin yanındaysa anı yaşa tadını çıkar. Bırak giderse de ona sana yaşattıkları için teşekkür edip kendi yoluna bak. Başka bilinmezlere yönel.

Bende dediğin tipleri sevmem ama kızların o insanlara çekim duyması onların bilinmezliği yüzündendir. Serseri tiplerin ne yapacağı belli olmaz ve bilinmez her zaman gizemli ve merak uyandırıcı olmuştur.

• Yav he he xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    13 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.