Şimdi Ara

Lise Ortamı Vs Üniversite Ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisenin kazanacağı versustur. Unide insanlar yapmaciklasiyor.

• Kız ilişkisi ünidir belki ama lise derim genel olarak. Gereksiz yapılan saçma sapan hareketler çılgınlıklar filan lise benim için unutulmaz. Bunu reddeden ezik asosyal zevksiz biridir. Lütfen cevap yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 2 Eylül 2016; 23:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Kız ilişkisi ünidir belki ama lise derim genel olarak. Gereksiz yapılan saçma sapan hareketler çılgınlıklar filan lise benim için unutulmaz. Bunu reddeden ezik asosyal zevksiz biridir. Lütfen cevap yazmayın.

Dediğinize katılıyorum
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Reddetmiyorum ancak 21 22 23 24 yasina gelmis isen 16 17 18 yasinda ki bireylerim yaptigi ergenliklerden hazetmemelisin. Kaliteli eglence tamam ancak ergenligin hat safhasi sacma sapan bos yapmalardan 23 24 une geldiginde bile egleniyosan ve yapiyosan olgunluk ve ciddiyet namina hicbir seyin yoktur. Bunu reddeden de salak hayati bos ve amacsiz bir bireydir lutfen cevap yazmayin

• Unide kizlar te

Saka saka. Lisedeki kizlarin 1 yil buyumus hali unidekiler. Bence uni daha iyi cunku insanlar olgunlastikca kafalarindaki tabular da yikiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keepo

Reddetmiyorum ancak 21 22 23 24 yasina gelmis isen 16 17 18 yasinda ki bireylerim yaptigi ergenliklerden hazetmemelisin. Kaliteli eglence tamam ancak ergenligin hat safhasi sacma sapan bos yapmalardan 23 24 une geldiginde bile egleniyosan ve yapiyosan olgunluk ve ciddiyet namina hicbir seyin yoktur. Bunu reddeden de salak hayati bos ve amacsiz bir bireydir lutfen cevap yazmayin

reddediyorum ve bunun icin salak oluyorum, sahsa hakaretten bildirdim kardes

kolay gelsin

• Keepo kullanıcısına yanıt
    O salaklıkları yaptığıma pişman değilim şuan yapmam tabi adı üstünde "saçma sapan" fakat eğlendiğim(ergen olduğum) güzel günlerdi derdim yok tasam yok

• lise ortamı her türlü alır. gerçi lisedeki kankalarımla aynı ünide okuyorum, benim için pek fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

O salaklıkları yaptığıma pişman değilim şuan yapmam tabi adı üstünde "saçma sapan" fakat eğlendiğim(ergen olduğum) güzel günlerdi derdim yok tasam yok

gerçekten güzel günlerdi eşi benzeri yoktur bence o günlerin gerçekten kan deli akıyordu
  • Lise hayatım boyunca hiç eğlenemedim ezik ve asosyal biriyim.Bakalım üni ortamı nolucak pek umudum yok.

• üni de erkekler teklif ediyor
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Benimde yok pismanligim. Ama herseyin bir yasi var

• İlkokul alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.