Şimdi Ara

Pedal Commander kullanan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
25.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tiyatro dönüyor kanmayın

Böyle ürünlere de paranızı kaptırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz661

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Taş çatlasın ederi 100-150tl olmalı. 550 nedir yav.

kesinlikle katılıyorum hadi arge çalışması vs de içine kat olsun 250 tl.550 tl gercekten ucuk bir rakam donanım olarak parçalarını toplasan belki 100 tl anca eder nerdeyse sırf yazılımdan para kazanıyorlar

Donanım haber gibi bir platformda bu maliyetler üzerinden konuşuyor olmamız güzel, ama keşke 200-250'ye bizler yapsak da o paraları Türkler olarak biz kazansak, ama yok işte.. Zenginin malı, fakirin çenesini yoruyor yine her zaman olduğu gibi; Cem yılmaz muhabbetine döndü, hesap yapıyor, oturduğumuz yerde çay/kahve içerken değmez, vay anasını ne para kazanıyorlar diyoruz. Ama yapmış adamlar :) Keşke biz yapsak.. Ben keyif alıyorum kullanırken, 550TL'ye araca yaptırmayı düşündüğüm bir çok alternatif yazılım, çip gibi olaylardan çok daha risksiz, hızlı ve şimdiye kadar bir zararını da görmedim açıkçası. 1.6 CRDI araçta hantallık cidden kalmadı, zaten devirlenince araçtan memnundum, alt viteslerde ciddi bir ivmelenme yaratıyor. Düşünen varsa gitsin denesin, ücretsiz diye denedim, aldım çıktım. Ankara merkezdeki arkadaşlar cidden ilgili, diğer illerde durum ne bilmiyorum.

• kesinlikle dandik bi ürün. bisküvi kutusu gibi kutusu var ve sürekli olarak kutusu değişiyor artık ambalajcılara para takıp farklı bir ambalaj mı çıkarıyorlar bilmiyorum. ürün videolarını izledim pedalbox'ı kullanıp pedalcommander reklam filmi çekmişler. ne oldukları belli değil ürünün garantisinin olup olmadığından bile şüpheliyim. kesinlikle güvensiz bir marka
  • anasını satayım sanki f1 pilotusunuda gaz tepkimesini hızlandıracaksınız. Maksimum farkedecek yarım saniye.

Zaten okadar firma eşekte ondan tepki hızını geciktirmişler.

turbo araçlarda düşük devirde canlanmasını istiyorsan blowoff takacaksın bu kadar basit.
  • ben test sürüşünde kullanmıştım gayet iyi bi cihaz.kullanmayan parası yetmeyen sallamış yineboş boş
  • ürün işe yarar yaramaz bilemem ama güzel tiyatro dönmüş, eskisi gibi direk reklamını yapmak yerine bu şekil tiyatrolarla konuyu daha farkedilir kılmak başarılı olmuş, ama ilk mesajda link vererek reklam olduğu çok belli olmuş
  • Reklam mı değil mi bilemem, ama kendim kullanıyorum; oldukça memnunum. sorusu olan varsa yanıtlayabilirim özelden yazsınlar. Kullanmadan bilmeden yorum yazan arkadaşlara hiçbirşey diyemiyorum, merakı olanlara yardımcı olalım. Aracım Hyundai Accent Blue 2012 1.6 crdi dizel aynı araçtan düşünen varsa iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathicious -- 23 Nisan 2017; 15:26:49 >
  • Reklam kokan hareketler bunlar. Çin malını alman mali diye satıyorlar. bisküvi kutusunda cihaz veriyorlar resmen. Bir de videoların da Pedalbox var sattıkları ürün ve marka pedal commander. Geçin bunları hocam kandırmayın milleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabanci sitesine baktim, ifadeler celiskili ve mantikli bir aciklama yok. Bir soruya cevap olarak alt devirlerdeki torku yukseltiyor demis mesela, bunun icin motora giden gaza, havaya, sikistirma oranina vs. mudahale etmeniz lazim. Sadece pedala mudahale ederek bunu yapamazsiniz.

Ha pedala mudahale ederek kullaniciya daha performansli bir arac suruyormus hissi vermek kesinlikle mumkun. (Bkz. bmw sport mode) ama tork, guc falan degismez, ayrica yakit tuketimi artar.

Celiskili yani yazilanlar, o yuzden ben olsam guvenmezdim.
  • Bunlar ilk çıktığında hızlanma süresini 2 saniye kısaltıyor diyorlardı.
    İnanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model ford fusion aracimda kullaniyorum gayatte memnunum iskembeden sallamaya gerek yok.

• https://forum.donanimhaber.com/pedal-commander--103617471

• kullananlar yakında motoru kucağına alıp usta usta gezerler. piston kolu kırıldı, zart oldu zurt oldu. ondan sonra burada konu açarlar aman uzak durun diye
  •  Pedal Commander kullanan var mı?

• herkes önyargı ile yaklasmıs kendi malı degıl ya bok atmakta üstümüze yok .
    kimi demiş maliyeti neki o fiyatı biciyolar kimi demiş yalan inanmayın kimisi demiş cok iyi bi ürün .
    kullanan kullanmayan herkesın bi fikri var ama sagdan soldan duymayla ama bızzat deneyerek .
    sagdan soldan duymaya gerek yok aklınızda merak ettiginiz bisorun varsa gidin bu cıhazı ttakan biyere test edin enfazla 10 bilemedin 20 tl verırsın
    en azından bılınclı bı sekılde b-k atarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkileyici

herkes önyargı ile yaklasmıs kendi malı degıl ya bok atmakta üstümüze yok .
    kimi demiş maliyeti neki o fiyatı biciyolar kimi demiş yalan inanmayın kimisi demiş cok iyi bi ürün .
    kullanan kullanmayan herkesın bi fikri var ama sagdan soldan duymayla ama bızzat deneyerek .
    sagdan soldan duymaya gerek yok aklınızda merak ettiginiz bisorun varsa gidin bu cıhazı ttakan biyere test edin enfazla 10 bilemedin 20 tl verırsın
    en azından bılınclı bı sekılde b-k atarsınız

Cem Yılmaz paradisi gibi. İnşaata kaç ton demir gider diye hesap yapan da var, fiyat bile biçilmiş.
    Motoru kucağına alır falan da denmiş. 650TL için ki ithal edilen bir ürünle, sen motor, şanzıman, turbo vs. vs. riskine girer miydin arkadaş.
    Az mantıklı olalım. Adamı öttürürler. Hele ki bir Türk, canı yanınca burnundan getirir, Alman, Japon, Amerikalı dinlemez :)

• @Deathicious Merhaba size özel mesaj ile de yazmıştım bu başlıktaki mesajlardan anlaşılıyor ki bir senedir kullanıyorsunuz. 1.33 99 BG 128 Tork2015 Corolla aracım var malum vergilerden dolayı 1.6 almak maddi durum el vermedi. Şimdi soruma gelecek olursak biz yazları vs arabaya yüklü bir şekilde bindiğimiz oluyor haliyle atmosferik motor olduğu için bayılma ve yığılma oluyor bu ürün ile bu sorunu ortadan atar mıyım ? Evet atarım facebook gruplarında şahıs olarak tanıdığım bir çok kişi kullanıyor ve çok menmunlar asıl soruma gelecek olursak " PedalBox satıcısı marka ismi vermeyeyim o ürünü usta kafasına göre planlayıp satıyorlar ama PedalBox almanyada tasarlanıp geliyor bu yüzden dolayı bizim cihazdaki yazılıma müdahele edemiyoruz diyor. Marka vermeyim öyle yaptıkları için ileride motorda sıkıntı yaratıyor diyor." İsmini söylemeyip bahsettiği marka büyük ihtimalle PedalCommander bunun doğruluğu var mı ? PedalBox ile PedalCommander arasındaki fiyat farkı neden bu kadar uçuk ? Bu ürünü sürekli kullanmam sadece bana gerektiği zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tuerkraider

@Deathicious Merhaba size özel mesaj ile de yazmıştım bu başlıktaki mesajlardan anlaşılıyor ki bir senedir kullanıyorsunuz. 1.33 99 BG 128 Tork2015 Corolla aracım var malum vergilerden dolayı 1.6 almak maddi durum el vermedi. Şimdi soruma gelecek olursak biz yazları vs arabaya yüklü bir şekilde bindiğimiz oluyor haliyle atmosferik motor olduğu için bayılma ve yığılma oluyor bu ürün ile bu sorunu ortadan atar mıyım ? Evet atarım facebook gruplarında şahıs olarak tanıdığım bir çok kişi kullanıyor ve çok menmunlar asıl soruma gelecek olursak " PedalBox satıcısı marka ismi vermeyeyim o ürünü usta kafasına göre planlayıp satıyorlar ama PedalBox almanyada tasarlanıp geliyor bu yüzden dolayı bizim cihazdaki yazılıma müdahele edemiyoruz diyor. Marka vermeyim öyle yaptıkları için ileride motorda sıkıntı yaratıyor diyor." İsmini söylemeyip bahsettiği marka büyük ihtimalle PedalCommander bunun doğruluğu var mı ? PedalBox ile PedalCommander arasındaki fiyat farkı neden bu kadar uçuk ? Bu ürünü sürekli kullanmam sadece bana gerektiği zamanlar

PM yoluyla da ulaşmıştınız, detaylı cevaplamıştım, sorularınız var ise yine konu altından da yanıtlayabilirim hocam. Ben yakıtımdan da aracımdan da memnunum, özel mesajla da dediğim gibi her ürünü denemeli, satıcılara kulak asmadan farkı kendiniz görmelisiniz.

Ek olarak bir marka satış temsilcisi diğerini kötülüyorsa, "şöyle böyle" diyorsa zaten uzak durmak gerek diye düşünüyorum, herkes kendi ürününden sorumludur, eğer ürününe güvense karşı tarafa laf etme gereksinimi duymaz, gerek kalmaz, gven vermeyen hamleler bunlar. En azından ticari etik bunu gerektiriyor. Kimsenin hakkı söz ile yenmez, boğaza dizilir zamanı gelince yutulmaz sonra ;)

• Ssangyong Rexton w 2.0 diesel aracımı pedal commander ve yazılım ile kullanıyorum pedal 8 ay oldu yazılım 1 ay
    Standart 155bg 360nm olan jip şu an 200 HP 420 mm

Araçta eco -city - spor ve spor+ modu var hanım city mod ben spor mod kullanıyorum
    Araca bir zararı olmadı hatta yazılım+ Eco da kullanırsan yakıt epey düşüyor ama araba 2000 devir geçmiyor

Özel mesaj soran olursa cevap yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardem80 -- 29 Mart 2019; 7:23:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.