Şimdi Ara

Kafada ıslaklık hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün halı saha maçında kafamla topa vurmuştum, o anda hiçbir sıkıntım yoktu. Maçtan sonra eve geldiğimde başımda ağrı başladı ve bugün öğlene kadar sürdü. Şu anda baş ağrısı, kusma, baş dönmesi hiçbir şikayetim yok ama kafa derimin altında ıslaklık hissediyorum. Acile gideyim mi yoksa yarını mı bekleyeyim, ciddi bir durum mudur? Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kafada Islaklık Hissi

Kafada ıslaklık hissi, kafa derisinin aşırı nemli veya ıslak hissetmesi durumudur. Bu his, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve genellikle geçicidir.

Islaklık Hissi Nedenleri

• Aşırı Terleme: Terleme, vücut ısısını düzenlemenin doğal bir yoludur. Ancak bazı kişilerde aşırı terleme meydana gelebilir, bu da kafada ıslaklık hissine neden olabilir.
    • Yüksek Nem: Yüksek nem oranına sahip ortamlarda, ter buharlaşamaz ve bu da kafada ıslaklık hissine yol açabilir.
    • Saç Kremleri veya Jeller: Saç kremleri ve jeller saçı nemlendirmek için tasarlanmış olsa da aşırı kullanıldıklarında kafada ıslaklık hissine neden olabilirler.
    • Saç Bakım Ürünlerine Alerji: Bazı saç bakım ürünleri, kafa derisinde alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve bu da kafa derisinin nemli hissetmesine yol açabilir.

Islaklık Hissi Tedavisi

Kafada ıslaklık hissi genellikle geçicidir ve genellikle kendi kendine geçer. Ancak bazı durumlarda, altta yatan bir tıbbi durumun belirtisi olabilir. Kafada ıslaklık hissinin kalıcı olması veya diğer belirtilerle birlikte görülmesi durumunda, tıbbi yardım almak önemlidir.

Kafada ıslaklık hissi için evde uygulayabileceğin bazı tedavi yöntemleri şunlardır:

• Kafa derisini hafif bir şampuanla yıkamak
    • Saç kremi veya jel kullanımını azaltmak
    • Saçları kurutmak için havlu veya saç kurutma makinesi kullanmak
    • Nem oranını düşürmek için bir nemlendirici kullanmak

Kafada ıslaklık hissi, çoğu durumda geçici bir durumdur ve evde tedavi edilebilir. Ancak, kalıcı olması veya diğer belirtilerle birlikte görülmesi durumunda, tıbbi yardım almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardes valla senin için arastirdim beyin kanaması belirtilerde yok ama ben hiç böyle bir hisse kapilmadim ve tam da kafa attığın gün hissediyorsan sıkıntı olabilir bence kesin git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Kardes valla senin için arastirdim beyin kanaması belirtilerde yok ama ben hiç böyle bir hisse kapilmadim ve tam da kafa attığın gün hissediyorsan sıkıntı olabilir bence kesin git

Acilden yeni geldim.Doktor "benlik bir durumun yok, yarın poliklineğe git" dedi. İlgilenmedi bile.
  • yukarı

• anlık bir şeydir 2-3 güne geçer kafayı da sıcak tut geçene kadar yıkanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

anlık bir şeydir 2-3 güne geçer kafayı da sıcak tut geçene kadar yıkanma

Hala geçmedi, başımı eğdiğimde ter damlası gibi alnıma akıyor deri altından

• quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

quote:

hocam mutasyon geçiriyorsunuz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yutkunurken takılma hissi .
    13 yıl önce açıldı
    Kulakta basınç hissi
    12 yıl önce açıldı
    Boşluk hissi ve kaygılar
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

quote:

hocam mutasyon geçiriyorsunuz sanırım

Olabilir...Doktora gittim adam ilgilenmesi bile, kahrolası memur kafası.Özel hastaneye gitmek şart oldu.

• nbaps3 N kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var 1 gündür: nedir bu öğrendin mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.