Şimdi Ara

AOC I2481FXH IPS Monitör İncelemesi [Çok Şık ve Klas] TR'de İlk ve Tek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: azata

Bende İki monitör arasında kararsız kaldım...

AOC i2481FXH ve ASUS MX239H

Aoc daha yeni daha şık daha değerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: azata

Bende İki monitör arasında kararsız kaldım...

AOC i2481FXH ve ASUS MX239H

Aoc daha yeni daha şık daha değerli.

Vatandan almayı düşünüyorum.AOC i2481FXH alırken ışık sızması için yerinde test yaptırabilirmiyim.?Önerebileceğiniz başka bir şey varmı.?
  • azata A kullanıcısına yanıt
    Tabiki, onların kontrolüne izin vermeyecekse Vatan'dan almanın hiçbir mantığı yok zaten balon fiyatlarıyla.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu hazırlarken 600 tl monitörün ederi demişsiniz şimdi dolar kuru falan 870 lira monitör hala değer mi ? bu fiyat aralığında başka monitör önerirmisiniz?
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Bence değmez çok fahiş, yurtdışı falan kovalayın.
  • Çok teşekkürler. Çok başarılı ve faydalı bir inceleme. 23 inç olanını aldım kullanıyorum sayenizde çok memnunum.

75 hz ye çektim aynen belirttiğiniz gibi çok fark etti hem netlikte hem renk canlılığında.

Bunun ekran kartına yük bindirme ve ısınma yönünde etkisi var mı acaba ? Yada monitöre herhangi bir zararı (fazla ısınma elektrik sarfiyatı gibi) olur mu ?

Birde açgözlülük olacak biraz ama 75 hz üstünü denesek sonuç alırmıyz veya gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 27 Ağustos 2017; 11:25:19 >
  • Web tasarim işi icin alinabilirmi. Renkler ve canlilik önemli. (27inç)

Ayrica kullanilirken diz üstüne bağlancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 9 Şubat 2018; 21:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1yıl önce aldığım jelatinlerini dahi sökmediğim monitörümü 27inc almak için satıyorum . ısık sızmaassı ölü piksel yoktur
    ilgilenenler dm atabilir fiyat 750tl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.