Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.090
Cevap
109
Favori
870.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede olmuyodu turk telekomum lte ayarladim ve ag taradim ve 4.5g oldu yapamayanlar denesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimbilisim

Yalnız 4.5G'ye geçişten sonra benim 3G hızım inanılmaz arttı. Dün 36-37'lere kadar çıktı 3G hızım :)

Bizlerin 4.5g'ye geçerek arttırdığımız alanlar size kalıyor :)
  • Deminden de dedim Turkcell yine kalitesini konuşturmuş aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, ISPARTA MERKEZDE turkcell 4g çeken varmı benim 3g değişmedi...

• Su ana kadar en iyi Turkcell,en kotu Vodafone

• Bu normal. Volte desteği yoksa arama esnasında 3G olacak.
  • Şehrin göbeğinde Türkcell 4.5 g çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Zonguldakta turkcell 3g bazen 2mbit bazen 5mbit. Zonguldak'a 4g gelir mi bilmem gelse bile max 5mbit. Vodafone hic denemedim zonguldakta. Belki vodafone iyidir. Ben olsam bende takmam zonguldak
    Bazılarının telefonunda LTE yazıyor bazılarında 4G. LTE daha hızlı değil mi ?
  • Mum dibine ışık vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Vodafone/Besiktas Meydan.
    Vodafone beni hayal kirikligina ugratti acikcasi
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Beşiktaş civarında sorun mu var. Bende ortakoydeyim sonuçlar sizinle aynı zamanda 30 Mbps geçemedi daha. Hat:turktelekom

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Ayarlarını yapıp hattını deistirirsen cat3 yanı 4 g den yararlanırsınız kardesim

butun ayarları yaptım. simkart degişti. hucreselden lte yi sectim. ama yok. sabah mesaj bile geldi 4.5g servisiniz acıldı diye ama hala 3g.
  • İzmir Balçova nın göbeğinde mükemmel Türk Telekom
    Rezillikten başkanbirşey değil

hocam sen söyledikten sonra aynı yerde note 5 len hattımı takıp test ettim sonuc cok değişmedi hatta şunu farkettim 3g şebeke çekimi daha iyi lte baglandıgımda şebeke çekimi düşüyor ve kendi kendine 3g ile lte arasında gidip geliyor

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 1 Nisan 2016; 12:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanadana

Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://www.speedtest.net/my-result/a/1841416135

Ben resim ekleyemedim telefondaki donanım haber programından linkini paylaştım. Burası ADANA KOZAN
    Herkes hırs yapmış durumda. Hatta arkadaşlardan bazıları cat 6 destekleyen cihazlara geçtiler 300 megabitleri görebileceklerini sanıp. Fakat gel gelelim 100 megabiti gören, ooo internet uçuyor diyor. Yani sonuç cat 4 ve cat 6 aynı hızları alıyor. Vadedilen turbolar, giga internetler nerde arkadaş. 1 Nisan şakası mı yapıyorsunuz insanlara... Sonuç olarak telefondan yüksek veri indirmeyen, film indirmeyenler için 4 g'nin bir artısının olacağını düşünmüyorum. Adam telefondan haber okuyor, bankacılık uygulamasına giriyor ısrarla cat 6 lı telefon bakıyor kendine :) Ha bir de vodafone resmen sıvadı... 3g de bile daha fazla hız görüyorum... Sanırım 4g nin oturmasını biraz beklemek zorundayız. Zaten 4 gb, 5 gb kotalı interneti 4 ile kullanmanın bence bir esprisi de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Deminden de dedim Turkcell yine kalitesini konuşturmuş aynen

1999'dan beri 532 hatlı turkcell, 2 yıldır vodafone kullanan biri olarak; şu 2-3 yıldır turkcell'in hükümetin arpalığına dönmesi, ensar vakfına verdiği destek yüzünden isterse dünyanın en hızlı internet hızını versin yine turkcell kullanmam bir daha. sen de bir atatürkçü olarak dediklerimi gözardı etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Hocam hazır size denk gelmişken sizce S6 mı iPhone SE'mi?

S6 Tabiki.
  • İstanbul fatih
    Lenovo a7010 cat 4
    Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 1 Nisan 2016; 11:52:08 >
  • Arkadaşlar bendeki speedtest programında 50 mbitten fazla göstermiyor ibre. 100 ü nasıl gösterecek ki.

• koyar olm kullanıcısına yanıt
    Sabah 07:30 gibi Beşiktaş'ta 60 Mbps aldım Turkcell T50 ile. Yıldız yokuşunda tekrar test ettim, bu sefer de 30 aldı.
  • Turk Telekom Taksim'de 3G hala.

• Şimdi iş siyasete dönecek bende ataturkcuyum ama böyle şeyler e inanmıyorum sonuçta turkiyeye mal olmuş bi şirket hizmetlerinde çok inanmıyorum Ensar vakfı filan dogruysada kalitesinden odun vermedi

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.