Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (584. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tamamen şebeke kurulumuna bağlı. 256QAM 4x4 mimo ile 390 Mbit'e kadar yolu var. 64QAM ise 300 Mbit. Ama muhtemelen 2x2 Mimo'dur onlar ki 150 - 195 maxları var. -
Cat 7 şehir içinde frekans birleştiriyor. Ama köyde öyle bir sorunla karşılaştım. Sinyalin biri normal Avea istasyonu diğeri Vodafone ile ortak baz istasyonundan geliyor olabilir diye düşündümquote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Cihazının modemi kaçıncı kategori?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman bilemeyeceğim hocam, bilgimi aşıyır bu nokta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Frekans ve istasyon bilgisini nereden aldığınızı, uygulamayı bilmiyorum ama iki sinyal de ayrı istasyondan geliyorsa birleştirme yapılmaz. -
Hızın baya iyiymiş çok kullanma fazla İnternetin biter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam muhteşem bir hızın var, tekrar VF ye geçesim geldi görünce. (şaka içerikli mesajdır)
-
Çekme sıkıntısı olmasa ve şu çark meselesinde güzel GBler verse iyide iyice bozdu vf. -
Hocam bugün band 7 denk geldi.Bi hiza bakiyim dedim.Demez olaydim.Download hizini gorunce zaten direk testi kapattim kota bitmesin diyequote:
Orijinalden alıntı: mutalvarol
Hızın baya iyiymiş çok kullanma fazla İnternetin biter(Download hızı 2 mbps civarı
)Yarın yine band 7 denk gelirse ss aticam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aman hocam şakası bile kötü sakın geçmeyinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7
Hocam muhteşem bir hızın var, tekrar VF ye geçesim geldi görünce.(şaka içerikli mesajdır)
.Yarın band 7 hız testi yapıp atmaya çalışıcam.Bakalım sonuç 10 mbps i gecicekmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bekleriz hocam -
-
-
-
-
Zonguldak Merkezde 160 170 aliyordum platinum ile. Bence yoğunlukla alakalı. Yoksa kısıtlama yok.
3.köprüde 150 aliyordum. Bugun lifecell ile 250 aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X