Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (583. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü

38 oy
Öne Çıkar

44. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
Turkcell 20mhz band 1 yayına mı başlamış iyi haber -
Bende ilk kez denk geldim. Bu paylastigimin ust kısmındaki mesajda paylastigim koyde de band 1. Bu bolgede kullaniyorlar galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 14 Temmuz 2019; 21:59:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Band 1 i kırsal alanda açıyorlar ama 10mhz diye biliyordum 20mhz yapmaları çok iyi olmuş.
Bu band1 20 MHz nereden baktınız Peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Köy merkeze yakın mı? -
-
Koy merkeze 15-20 km civarinda
Gayet iyi bir hız hocam bence. Yoğunluğun olmaması ne güzel bir şey değil mi? -
Kesinlikle oyle tabii :) benim yasadigim yer degil normalde esimin ailesinin bulundugu yer ziyaret zamanlari bulunuyorum burada ama cok sevdiğim bir yerdir yogun olmamasida her acidan avantaj. Kalabalik yok trafik yok tam yasanilacak yer :) e tabii bu yogun olmamasi 4.5G olayina da katki sagliyor
Band 20 de tek başına 80 e yakın değer almıştım zaten zamanında
Yunan şebekelerine bağlanmayın arada dikkat uzunköprüye daha yakın olduğundan çok geliyordu sinyal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle hocam haklısınız. -
Yok manuel ayarli benim sebeke secimi taklaya gelmemek icin :)
Honor marka kirin işlemcili cihazlarda rootsuz şebeke bilgisin görmenin yolu var mı? android 8 kurulu cihazda. -
Cihazının modemi kaçıncı kategori?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Cell Mapper göremiyorsa Şebeke Sinyal Bilgisi uygulamasını bir deneyin isterseniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o uygulamaları biliyorumda sadece qualcomm işlemcilerde çalışıyor diye denemedim dediğiniz gibi bir deneyim belki çalışır.
Ben bir ara Huawei Mate 10 lite kullanım, Qualcomm işlemcisi yoktu sanırım ama Cell Mapper okuyordu.
Bu arada ağ konusunda rezalet bir cihazdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X