TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1421. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü,
5 Mobil

Giriş
-
-
Speedtest e ayda ne kadar harcıyorsun merak ettim hocam 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Vodafone sınırsıza bekleriz hocam
Aynı bölgede 3g denediniz mi acaba? Boş olduğu yerlerde 20-25 mbit rahat veriyor
-
Vodafone sınırsız daha değil hocam. 5G ile düşünürüz.
Cevahir’in önünde X’e giremedim 1 ay önce. Temmuz’da Bodrum’da Vodafone iyice cortlar. Bodrum’da merkez konuma gideceğimden çok kalabalık oluyoe. Vodafone şebekesi cortlar direkt. Yolda kalırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük şehirlerden birindesinizdir diye düşünmüştüm. Kıyı kesiminde Turkcell en iyisi deneyimlerime göre. Telekom da çok iyi sayılmaz. Ankara'da her 3 operatör de aynı.
-
İstanbul’da yaşıyorum hocam. Bodruma tatil için gidiyorum. Kırsal kesimde dediğiniz gibi ikisi de cortluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne 5g si 4g si yahu, Trabzon'da konum atamayan 75 kişi 3 saattir kayıp.. Şaka gibi operatörler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatörler savunmuyorum ancak böylesine kuş uçmaz kervan geçmez bir yere giderken hücresel teknolojiye güvenmek akıl karı değil.
75 kişinin içinde bir tane bile amatör telsiz operatörü yoksa bunların şehir merkezi sınırları dışına çıkışı yasaklansın yahu. Hayır o kadar kalabalık, doğadasın, hiç birinde mi bir çevrimdışı navigasyon yok, garip bir şey. Almanya'ya gidecekken İstanbul'da kandırılan Türk sineması eserlerimiz gibi olay.
-
Vodafone Bursa'da sorun mu var acaba iki gündür bant birleştirme yapmıyor 2 farklı cihaz 2 farklı hatta denendi.
Bursa'da olanlar deneyebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgenizde farklı bir baz istasyonuna bağlanıyor olabilir misiniz?
-
-
Sen bana yazsaydın ya birleştirmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X