Bildirim
SINAV GİRİŞ BELGESİ SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fıstıklı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bilemedim ki şimdi
usta baska bir yerden cikartmayi denemediysen dene. adam (gorevli) cikar der herkesde logo var sende niye yok felan papaz olursun gerek yok..
belgenin renkli olmasına gerek var mı ? -
Beyler benim sınav giriş belgem yatay bizim okuldan çıkarttım ve okuldaki herkesin giriş belgesi yatay bir sıkıntı olur mu sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: smartsmart
Beyler benim sınav giriş belgem yatay bizim okuldan çıkarttım ve okuldaki herkesin giriş belgesi yatay bir sıkıntı olur mu sizce?
Yok kanka olmazda yine işini garantiye almak için çapraz şekilde çıkart. -
Yatay Giriş Belgesimi olur la.
Git düzgün çıkart kanka -
öyle yapacağım bende, ne olur ne olmaz -
Sabah erken gideceğim bir sorayım görevliye kabul etmezse 2 dakika hallederim bizim okul komple sıkıntı olacak demek ki -
Bence şimdi çık ve düzgün çıkar yarın belki o saatte bir yer bulamazsın falan belli olmaz
Bir şey olacağını sanmam ama işini sağlama al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 12 Mart 2016; 21:04:37 > -
Düzgününü çıkarmakta fayda var. Sınavda görevlinin niyetine de bağlı tabi ama bu durumlarda tedbirli olmak iyidir -
Teşekkürler arkadaşlar 1 saat önce hallettim ne olur ne olmaz. -
Benimki 8e katlı sorun olur mu
Olmaz cool olduğunu gösterir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X