Bildirim
364.47 Whql Çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgi için teşekkürler. en son 331.65 da kalmış, 353.30 indirmeye başladı. -
bokunu çıkardı nvidia sürücü işinde artık.bune lan her hafta sürücü çıkarıyor önceden ne güzeldi performans artışı olan sürücü çıkardı şimdi her oyuna ayrı sürücü. -
win 10 için yayınlanmamış -
-
660 ti için bunu yüklesem iyi olur mu ki -
Sürücü hakkında fikir almak isteyenler..
https://forums.geforce.com/default/topic/921332/geforce-drivers/official-364-47-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-3-7-16-/1/ -
Ashes of the Singularity oyununu deneyen var mı bu sürücü ile? Nvidia dx12 de çöp diyen kitlenin haklılık payını test ederdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
980 ile rise of the tomb raider'da very high texture ile yaşadığım fps droplar gitmiş gözüküyor. -
geforce experinceyi açamıyorum arkadaşlar bi yardım edin lütfen çalışmayı durdurdu diyor -
Bende son driver 362 görünüyor sorun ne acaba ?
W 8.1 GTX 950
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mavi ekran veriyor bende yüklerken.. -
Resmi forumlarda bu kadar sorun yaşadığını belirten kullanıcılar varken bu sürücülerin nasıl microsoft tarafından onay aldığı?
Lab'daki adamlar denemeden etmeden imzayı çakıp geçiyorlar mıdır nedir anlamadım.. -
Win 10 64bit hiç sorun yaşamadım ama sürücü galiba problemliymiş. Merlin haber yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
353.30'u indirdikten sonra açılmaz oldu. bu sorunu başka yaşayanlarda var sanırım eski sürücüye mi dönsem ? -
arkadaşlar ben kurdum sorun yok gayet stabil -
2 kere kurdum sonra yeniden başlattım kurlmamış gözüktü -
Sorun yaşayanlar için beta yayınlanmış.
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us -
Ps Cs6 ekran kartını görmüyor. 364.47
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- intel uhd graphics nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- intel iris xe graphics
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- nvidia 577.00
- rtx 4090 ti
- amd radeon 780m
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X