Bildirim
Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (651. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Diğer servis sağlayıcılarında ki varsa taahhüdü de ödüyordu bu Turknet, geçen üye olurken görmüştüm ama şimdi bulamıyorum nerde gördüğümü 120 liraya kadardı yanlış görmediysem. O yazının yerini bilen söyleyebilir mi? -
-
Bende pazartesi oyle yapicam en guzeli iptal ettirmek. Sizi yine oyaliyirlar degusen bisey olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ping olayini arayip soyle dusururler. Bendede ping yuksekti aradim izah ettim durumu. Sizi baska bir profile geciriyorum dedi ve pingim 5 - 10arasina indi.
quote:
Orijinalden alıntı: tufan1986
Diğer servis sağlayıcılarında ki varsa taahhüdü de ödüyordu bu Turknet, geçen üye olurken görmüştüm ama şimdi bulamıyorum nerde gördüğümü 120 liraya kadardı yanlış görmediysem. O yazının yerini bilen söyleyebilir mi?
Müşteri temsilcisinin şimdi söyledikleri:
quote:
Diğer operatörden tarafınızca iptal edilmeden geçiş sağladığınız taktirde: Taahhüt fesih bedellerinizin 120 TL'sini 6 aylık dönemler halinde faturanızdan 20 TL indirim sağlayarak karşılamaktayız. Taahhüt fesih bedellerinizin olduğu faturanızı 0 212 216 55 60 numaralı faksa ya da musterihizmetleri@turk.net adresine gönderebilirsiniz. Taahhüt fesih faturanızın sisteme yüklenmesinden itibaren gerekli kontroller sağlanıp, takip eden ay itibariyle indirim faturalarınıza tanımlanacaktır.
Kampanya devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 8 Temmuz 2017; 18:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapa mı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
35 mbps olsa daha stabil olabilir internetin. Zayıflama var SNR de 8 sınırda hızda problem yok mu şu an? Yalnızca ping mi?
Siz cekmismiydiniz kablo
quote:
Orijinalden alıntı: nowo
Siz cekmismiydiniz kablo
Hayır telekomda kullandığım kabloyu turknetin portuna bağladım size anlattığım gibi.
50mbs kullanıyorum speedtestte 47~48mbs çıkıyor hız veya ping dalgalanması olmuyor ben şimdilik memnunum 1 ay oldu şimdi bunu buraya yazdım ya nazar değip kesin sorun çıkar
Hiz normalde 75 mbps olmasi lazım ama 30 falan çıkıyor testlerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Hiz normalde 75 mbps olmasi lazım ama 30 falan çıkıyor testlerde
50 göndermişler size ama dediğim gibi 35 olsa daha iyi. Kablo ile test yaptığınız da 30 mu çıkıyor.
Arkadaşlar 16mbit ttnet kullanıyordum. Bugün sözleşmem bitti.
Türknetin sitesinde 75mbit hız alabileceğim yazıyor.
Sizce türknete geçmelimiyim?
Eğer ona geçmezsen 1-2 tl daha gazla verip ttnetin 50mbitlik netine yükseltmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AsSakallıDede
Arkadaşlar 16mbit ttnet kullanıyordum. Bugün sözleşmem bitti.
Türknetin sitesinde 75mbit hız alabileceğim yazıyor.
Sizce türknete geçmelimiyim?
Eğer ona geçmezsen 1-2 tl daha gazla verip ttnetin 50mbitlik netine yükseltmeyi düşünüyorum.
Deneyin taahhüt yok beğenmezseniz dönersiniz ttnete. Bu fiyata bu özellikte başka bir tarife yok.
Ttneti kapatmadan turkneti kurdurtabilir miyim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 8 Temmuz 2017; 19:2:29 >
Biraz geriye doğru okursanız cevaplar var. Evet kurulabilir.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Ben 2 sene once kullaniyodum turk telekomu gidip hattımı para vererek iptal ettirmiştim.umarım kabloma bir zarar gelmemiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: nowo
Ben 2 sene once kullaniyodum turk telekomu gidip hattımı para vererek iptal ettirmiştim.umarım kabloma bir zarar gelmemiştir.
Birşey olmaz 10 senedir kullanıyorum ben aynı kabloyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X