Şimdi Ara

PSU Tavsiyeleri(PSU list) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.160
Cevap
5
Favori
136.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONURARIKAN81

konuyu hazırlayan arkadaşa teşekkürler.. :)

http://www.highpowersupply.com/hpc500A12s.html

high power'ın bu 500wattlık modeli için düşünceleriniz nelerdir?? teşekkürler..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ONURARIKAN81

cevap veren herhangi birisi yok sanırm :D neyse ben bi tane daha soru soriim :D belki bunu cvplayan çıkar :D
    bu FSP'nin Blue Storm 1 ve 2 si arasında ne fark var ??

• quote:

quote:

cevap veren herhangi birisi yok sanırm :D neyse ben bi tane daha soru soriim :D belki bunu cvplayan çıkar :D

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

neyse cvp vermesenizde olur çok mutluyum çünkü şanlı FENERBAHÇEm çeyrek finale çıkmış varmı ötesi
    bu arada blue storm 2 alıcam sanırım high power'dan vazgeçtim..

• quote:

quote:

quote:

neyse cvp vermesenizde olur çok mutluyum çünkü şanlı FENERBAHÇEm çeyrek finale çıkmış varmı ötesi
    bu arada blue storm 2 alıcam sanırım high power'dan vazgeçtim..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu 4 parçayı sipariş ettim...Mevcut kasam Aopen H600-b27 ve PSU 350Watt...O.Erdem ve diğer bilgili arkadaşlar bu PSU'nun yetmeyeceğini belirtmişlerdi...Benim sorum sadece PSU'yu mu değiştireyim, yoksa yeni bir kasa mı alayım...gönlüm yeni bir kasa almaktan yana...Ve alacağım kasa ne kadar sessiz olursa o kadar iyi olur benim için...Yeterli bir PSU'su olan bir kasa önerirseniz çok memnun olurum...Sadece PSU'nu "şununla" değiştir şeklindeki tavsiyelere de açığım...

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Gigabyte P35-DS3L
    Intel Q6600
    Ocz Platinum CL4 2x1GB Dual Ram
    Zotac 512mb 8800gt

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Arkadaşlar bu 4 parçayı sipariş ettim...Mevcut kasam Aopen H600-b27 ve PSU 350Watt...O.Erdem ve diğer bilgili arkadaşlar bu PSU'nun yetmeyeceğini belirtmişlerdi...Benim sorum sadece PSU'yu mu değiştireyim, yoksa yeni bir kasa mı alayım...gönlüm yeni bir kasa almaktan yana...Ve alacağım kasa ne kadar sessiz olursa o kadar iyi olur benim için...Yeterli bir PSU'su olan bir kasa önerirseniz çok memnun olurum...Sadece PSU'nu "şununla" değiştir şeklindeki tavsiyelere de açığım...

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Gigabyte P35-DS3L
    Intel Q6600
    Ocz Platinum CL4 2x1GB Dual Ram
    Zotac 512mb 8800gt

Alıntıları Göster
    Merhabalar öncelikle fenomene böyle bir liste hazırladığı için ayrıca soru soran herkese cevap vermeye çalışan erdeme çok teşekkürler

Uzun bir karar verme aşamasından sonra 2 gün önce be quiet dark power pro 850w psu sipariş verdim. Esasında enermax galaxy 1000w almayı çok istiyordum. be quietla arasında yaklaşık 200 ytl fiyat farkı olmasına rağmen aşağıda firebal müşteri destekle konuşmamdan alıntıladığım gibi bir kere fazla para verip 8 9 sene kulanmayı düşünüyordum
    Soru : martta enermax galaxy1000w yada bequiet darkpower850w güç kaynağı almayı düşünüyorum kasam raidmax smilodon acaba kasama monte etmede herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım? teknoloji ivmelenerek ilerliyor net cvp beklemiyorum ama galaxy1000w omru ne olur 25.02.2008
    Henüz cevap verilmedi.

Soru : galaxy1000w ile geforce 8800 ultra 4-5 sene sonrada ust seviye baska kart almayı dusunuyorum. Ama 4 5 sene sonraki üst seviye kartı kaldırmayabilir derseniz be quiet dark power alıcam fiyatı daha hesaplı yeni ekran kartıylada yni güç kayanagı :( 25.02.2008
    Cevap :

Merhabalar, Şu an satın alabileceğiniz en ileriye dönük PSU galaxy 1000w dır. Henüz kimsenin haberi bile olmayan standartları bile desteklemektedir fakat 5 sene sonra çıkacak olan teknolojileri destekleyip destekleyemeyeceği konusunda kimse hiçbir psu için kesin birşey söyleyemez.
    ama gerek ebatları nedeniyle kasama montajda problem yaşama korkusu ( 4 ay önce raidmax smilodon aldım uzun sürede değiştirmeyi düşünmüyorum) gerekde son 1 haftada enermax galaxynin stoklarda sınırlı sayıda kalması ve fiyatını 50 ytl daha artması (şu an 725 ytl oldu) ve tesadüfenwww.sanalmarketim.com da be quiet ın fiyatını büyük bir indirmle 350 ytl ye düşmesi ibreyi be quieta çevirdi. Sonuçta enermaxın fiyatı diğerinin 2 katından daha fazla şu an ve maalesef 5 sene sonra işe yarayıp yaramayacağı garanti değil. nasılolsa 150 ytl indirimle aldığımdan gerekirse 4 sen sonra yeni bir psu daha alırım mantığıyla be quiet aldım.
    Ama şu an firebal da be quiet psuların satışı bitmiş (stoklar bitmek üzere uyarısı verilmeden) önceki mesajlarda okuduğum kadarıyla 2 kişinin be quiet psu su problem çıkarmış üstüne ben alırken 150 ytllik indirim bende malesef acaba ürünlerde bir problemmi var paranoyası geliştirdi

FENOMEN eğer böyle bir şey olsa haberin olurdu diye düşünüyorum eğer yanlış bir karar verdiysem psu yu daha monte etmeden iade edip galaxy 1000 watt alayım . Sorumu cevaplarsan çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

Arkadaşlar yeni bir PSU alacağım.

Marka karmaşasına girmiyorum. Geleceğe dönük olarak kaç W psu almak gereklidir.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    600 - 800 arası 1 şey ama en az
    600 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

600 - 800 arası 1 şey ama en az
    600 bence

Alıntıları Göster
    TAGAN 2 FORCE 2 PSU KAÇINCI SINIF ACABA ???
    LİSTEDE TAGAN FORCE 2 VAR SADECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 9 Mart 2008; 20:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİPER

TAGAN 2 FORCE 2 PSU KAÇINCI SINIF ACABA ???
    LİSTEDE TAGAN FORCE 2 VAR SADECE

Alıntıları Göster
    Öncelikle bu konu için teşekkürler... 1 aydır yavaş yavaş yeni bir bilgisayar topuyoruz. Inventus'tan Be Quiet Dark Power Pro 600W güç kaynağı ve Armor+ kasa aldık. Diğer bileşenleri de hallettik, ekran kartı ve ram dışında. Şimdi aklıma şöyle bir soru takıldı; ekran kartı olarak iki tane 9600 GT alıp SLI yapsam bu güç kaynağı yeterli olur mu? nVidia sertifikası yok, crossfire sertifikası var. Baştan SLI yapmak gibi bir niyetim yoktu fakat Vatan'ın kampanyadan indirimli bi Striker II anakart ve Q6600 işlemci alınca SLI yapmayı düşünmeye başladım..Fakat bu PSU'nun "nVidia Certified" olmaması beni düşündürüyor. Ürünün paketini daha açmadım, acaba inventusla temasa geçip bunu geri verip SLI sertifikalı enermax ya da silverstone PSU mu alsam, yoksa elimdeki PSU da buna uygun mudur? Yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: alper55k

Öncelikle bu konu için teşekkürler... 1 aydır yavaş yavaş yeni bir bilgisayar topuyoruz. Inventus'tan Be Quiet Dark Power Pro 600W güç kaynağı ve Armor+ kasa aldık. Diğer bileşenleri de hallettik, ekran kartı ve ram dışında. Şimdi aklıma şöyle bir soru takıldı; ekran kartı olarak iki tane 9600 GT alıp SLI yapsam bu güç kaynağı yeterli olur mu? nVidia sertifikası yok, crossfire sertifikası var. Baştan SLI yapmak gibi bir niyetim yoktu fakat Vatan'ın kampanyadan indirimli bi Striker II anakart ve Q6600 işlemci alınca SLI yapmayı düşünmeye başladım..Fakat bu PSU'nun "nVidia Certified" olmaması beni düşündürüyor. Ürünün paketini daha açmadım, acaba inventusla temasa geçip bunu geri verip SLI sertifikalı enermax ya da silverstone PSU mu alsam, yoksa elimdeki PSU da buna uygun mudur? Yardımlarınız için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar vakit buldukça gerek pmlerden gereksede topiclerden yazmaya çalılıyorum ancak her sorulan soruya cevp vermem mümkün olmuyor.

@alper55k sli sertifikası olamması sorun teşkil etmez 9600gt sli için yeterlidir.
    @
    Bazı sorulara cevaben dahaönce yazmış olduklarımdan alıntı yapayım..

* Güç Kaynağı (Power Supply Unit PSU) nedir?

PSU (power supply unit) en basit tabiriyle AC gerilimi DC gerileme çeviren güç kaynağıdır.Şehir şebekesinden alınan 220volt'luk Ac gerilim çesitli evrelerden geçerek son olarak regülasyon devresinin isteğine göre ihtiyaca göre +12v,+5v,+3.3v, -12v, vs.. gibi değerlere regüle edilerek sağlanır.İyi bir güç kaynağından beklenen dalgalanmasız bir DC çıkışı sergilemesidir.

* Kaliteli PSU nasıl olmalıdır?

Gerçek anlamda bir PSU testi yapılması aslında son derece zordur,profosyonel bir test için özel ekipmanlar gerekir.Pek tabi bu özel ekipmanlar çok sınırlı olarak bulunabilmektedir bu doğrultuda PSU'nun kalitesi için bu konuda isim yapmış tanınmış markaların ürünleri tercih edilmelidir. Bir psu 'nun kalitesini gösteren en büyük veri yük altında sergilediği karekterdir.Ripple ne kadar az ise PSU o kadar başarılıdır.

* PSU alınırken dikkat edilmesi gereken basit ipuçları

1-Marka;Kaliteli psu alırken dikkat etmeniz gereken ilk unsur PSU' nun markasıdır.Tanınmış ve bu konuda isim yapmış bir ürün olması tercih edilmelidir.
    2-Fiyatı;Şu kesinlikle bilinmelidir ki gerçek bir 500w psu 25-30$ olamaz.Gücüyle orantılı olarak fiyatıda artacak ve mantıklı sınırlara oturacaktır.Kaliteyi ucuza satın alamazsınız.
    3-Ağırlık;Kaliteli güç kaynakları genellikle 2kg’nın üzerindedir.700-800gr lık Psularda kalite beklemeyin.

*** Sıkça sorulanlar :

Birden fazla +12v raili olması iyimidir? Ne avantajı var?

Bu konu üzerinde tartışılan ve gerçekten avantaj ve dezavantajları olan bir konudur.Günümüzde yeni nesil ekran kartları ve işlemciler tamamen +12v kullanmaktadır ve hatırı sayılır güç gereksinimine sahiptir.Bu doğrultuda tek raile sahip psularda bu yüksek güç ihtiyacı +12v railinin aşırı dalgalanmasına sebebiyet vermekte ve stabileteyi etkilemektedir.Ancak gerçekten kaliteli Psularda bu durum gözlenmez (Bazı psularda +3,3v,+5v railide bu dalgalanmadan etkilenir)İki ve/veya daha fazla +12v railine sahip psularda güç gereksinimleri bölümlenerek daha stabil daha az dalgalanma sağlanması amaçlanmıştır..Dezavantajı ise tek bir +12v railine Psunun o +12v railine sağladığı çıkıştan daha fazla bir güç ihtiyacı belirirse over current protection devreye girerek PSunun çalıştırmasını durduracaktır.Bu noktada benim şahsi fikrim ise çoklu +12v raili ancak yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psulardır.

1000w PSU 1000w mı sarfiyat yapar mı?

Bu konuda özellikle yanlış bilinen bir konudur.Bir PSU max çıkış gücünden bağımsız olarak bağlı olduğu sistem ve kompenentler ne kadar güç ihtiyacında ise o ihtiyaç kadar güç sağlar ve şebekeden o ölçüde Effiency(verim) ile doğru orantılı olarak sarfiyat yapar.Yani eğer sistem 300w güç ihtiyacı içinde ise 1000w ‘lık veya 300w’lık psu taksanız dahi 300w’lık(verim %100ise) güç tüketimi oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 10 Mart 2008; 1:02:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orjinalden alıntı: kkirtac

sağol hocam da, arada 16$ var yaw az değil :) yeter diyosan 33$ lık fsp yi ciddi düşüniym

Hocam Fsp 350w işini rahat görür... Hatta ilerde kartını 8600GT veya dengi bi kartla değiştirsen de rahat idare eder.

Alıntıları Göster
    Xilence XP550.(12) 550W / almayı düşünüyorum verimliliği nasıldırdır.?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Xilence XP550.(12) 550W / almayı düşünüyorum verimliliği nasıldırdır.?
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    8 pin cpu çıkışlı hesaplı bir psu önerisi olan var mı? bütçe max 150 ytl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

Arkadaşlar vakit buldukça gerek pmlerden gereksede topiclerden yazmaya çalılıyorum ancak her sorulan soruya cevp vermem mümkün olmuyor.

@alper55k sli sertifikası olamması sorun teşkil etmez 9600gt sli için yeterlidir.
    @
    Bazı sorulara cevaben dahaönce yazmış olduklarımdan alıntı yapayım..

* Güç Kaynağı (Power Supply Unit PSU) nedir?

PSU (power supply unit) en basit tabiriyle AC gerilimi DC gerileme çeviren güç kaynağıdır.Şehir şebekesinden alınan 220volt'luk Ac gerilim çesitli evrelerden geçerek son olarak regülasyon devresinin isteğine göre ihtiyaca göre +12v,+5v,+3.3v, -12v, vs.. gibi değerlere regüle edilerek sağlanır.İyi bir güç kaynağından beklenen dalgalanmasız bir DC çıkışı sergilemesidir.

* Kaliteli PSU nasıl olmalıdır?

Gerçek anlamda bir PSU testi yapılması aslında son derece zordur,profosyonel bir test için özel ekipmanlar gerekir.Pek tabi bu özel ekipmanlar çok sınırlı olarak bulunabilmektedir bu doğrultuda PSU'nun kalitesi için bu konuda isim yapmış tanınmış markaların ürünleri tercih edilmelidir. Bir psu 'nun kalitesini gösteren en büyük veri yük altında sergilediği karekterdir.Ripple ne kadar az ise PSU o kadar başarılıdır.

* PSU alınırken dikkat edilmesi gereken basit ipuçları

1-Marka;Kaliteli psu alırken dikkat etmeniz gereken ilk unsur PSU' nun markasıdır.Tanınmış ve bu konuda isim yapmış bir ürün olması tercih edilmelidir.
    2-Fiyatı;Şu kesinlikle bilinmelidir ki gerçek bir 500w psu 25-30$ olamaz.Gücüyle orantılı olarak fiyatıda artacak ve mantıklı sınırlara oturacaktır.Kaliteyi ucuza satın alamazsınız.
    3-Ağırlık;Kaliteli güç kaynakları genellikle 2kg’nın üzerindedir.700-800gr lık Psularda kalite beklemeyin.

*** Sıkça sorulanlar :

Bu konu üzerinde tartışılan ve gerçekten avantaj ve dezavantajları olan bir konudur.Günümüzde yeni nesil ekran kartları ve işlemciler tamamen +12v kullanmaktadır ve hatırı sayılır güç gereksinimine sahiptir.Bu doğrultuda tek raile sahip psularda bu yüksek güç ihtiyacı +12v railinin aşırı dalgalanmasına sebebiyet vermekte ve stabileteyi etkilemektedir.Ancak gerçekten kaliteli Psularda bu durum gözlenmez (Bazı psularda +3,3v,+5v railide bu dalgalanmadan etkilenir)İki ve/veya daha fazla +12v railine sahip psularda güç gereksinimleri bölümlenerek daha stabil daha az dalgalanma sağlanması amaçlanmıştır..Dezavantajı ise tek bir +12v railine Psunun o +12v railine sağladığı çıkıştan daha fazla bir güç ihtiyacı belirirse over current protection devreye girerek PSunun çalıştırmasını durduracaktır.Bu noktada benim şahsi fikrim ise çoklu +12v raili ancak yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psulardır.

1000w PSU 1000w mı sarfiyat yapar mı?

Bu konuda özellikle yanlış bilinen bir konudur.Bir PSU max çıkış gücünden bağımsız olarak bağlı olduğu sistem ve kompenentler ne kadar güç ihtiyacında ise o ihtiyaç kadar güç sağlar ve şebekeden o ölçüde Effiency(verim) ile doğru orantılı olarak sarfiyat yapar.Yani eğer sistem 300w güç ihtiyacı içinde ise 1000w ‘lık veya 300w’lık psu taksanız dahi 300w’lık(verim %100ise) güç tüketimi oluşur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa
    *** Sıkça sorulanlar :

Merhaba,
    "benim şahsi fikrim ise çoklu +12v raili ancak yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psulardır.
    " demişsin ancak ne kadar çok kaynağı ( raili ) varsa o kadar düşük olmuyor mu sağladığı akım. Yani Güç kaynağı zaten genelde tek kanal 20A veya 30A olacağına , çoklu kanallı olanlarda 2 kanal için: 12A / 18A veya 3 kanal için 20A /20A/20A değil mi? Ve bu durumda bu kanallardan birine 20A'dan daha fazla güç çekilmeye çalışıldığında güç kaynağı kapanacaktır. "yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psular"dan kastını pek anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rsteam

firebaldaki axp supernowa da 8 pin özelliği war ben 1000 liğini aldım incelicem bakalım daha yeni kutusunu açıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: rsteam

firebaldaki axp supernowa da 8 pin özelliği war ben 1000 liğini aldım incelicem bakalım daha yeni kutusunu açıcam

Alıntıları Göster
    yaw şöyle 100 ytl civarı 500-600w arası en azından 4. sınıfta olmayan bi psu yok mu yaw ?????

money is the problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yaw şöyle 100 ytl civarı 500-600w arası en azından 4. sınıfta olmayan bi psu yok mu yaw ?????

money is the problem.

Alıntıları Göster
    http://www.sanalmarketim.com/urun/43186eb0330f452aa9cc9eb0fcb068a3/
    Gidip de GX2 kullanmadıktan sonra hertürlü işini görür diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E5A20DBB6

http://www.sanalmarketim.com/urun/43186eb0330f452aa9cc9eb0fcb068a3/
    Gidip de GX2 kullanmadıktan sonra hertürlü işini görür diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    beyler bu power kalitesi nasıl;

COOLER MASTER M850 Real Power 850W

4 çekirdek 4 gb ram 8800gt 2x250 sata raid li bir sistem için ideal mı? ileride o/c düşünülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

beyler bu power kalitesi nasıl;

COOLER MASTER M850 Real Power 850W

4 çekirdek 4 gb ram 8800gt 2x250 sata raid li bir sistem için ideal mı? ileride o/c düşünülüyor.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850039 bu ürün nasıdır beni 3-4 sene idare edermi
    bide yeni almak istediğim gmchttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd70598 bunasıldır ikisi bir arada iyi uyum sağlarmı bu 2 ürün yerine maks 300 ytl ye başka ürün tavsiye debilirmisiniz şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

colorsit konusuna katılmıyorum...tabiki kaliteli bir psu değil ama fiyatına göre muhteşem...

bende 550watt olduğunu iddia eden ama 400 ün üstünde veremeyeceğini bildiğim golden silent psu mevcut.(12cm led fan+pfc)çok kaliteli olmamakla birlikte kullanılan kondansatörlerin micofarad değerlerinden tutunda harici sigortaya kadar fena olmayan bir dökümentasyona sahip.şu an kullandığım sistemi rahat bir şekilde çalıştırıyor...bileşenler.

core2duo 6750@3.6 ghz 1.32 v
    asus p5kc
    veritech 2x1 gb 800mhz@900
    sapphire x1950pro(650-1510)
    creative live 5+1
    samsung 120gb ide
    wd 160gb sata2
    philips dvd-rw
    5 adet 8cm ledli fan
    2 adet ledsiz yüksek devirli fan
    2 adet 12volt neon(bildiğiniz sanayidekin araba neonu)
    zalman zmfc-1 fan kontroller
    ayrıca usbde her zaman bağlı 7 aygıt

bu psu bu sistemde en ufak bir kararsızlığa bile sebep olmadı...

not:benim yazdıklarımı başka bir yerinden anlamayın bu psu tabiki kaliteli psu lar kadar iyi değildir ama çürük sınıfa alınacak kadarda kötü değil bunu söylemek için yazdım...
    quote:

Orjinalden alıntı: gOkO

colorsit konusuna katılmıyorum...tabiki kaliteli bir psu değil ama fiyatına göre muhteşem...

bende 550watt olduğunu iddia eden ama 400 ün üstünde veremeyeceğini bildiğim golden silent psu mevcut.(12cm led fan+pfc)çok kaliteli olmamakla birlikte kullanılan kondansatörlerin micofarad değerlerinden tutunda harici sigortaya kadar fena olmayan bir dökümentasyona sahip.şu an kullandığım sistemi rahat bir şekilde çalıştırıyor...bileşenler.

core2duo 6750@3.6 ghz 1.32 v
    asus p5kc
    veritech 2x1 gb 800mhz@900
    sapphire x1950pro(650-1510)
    creative live 5+1
    samsung 120gb ide
    wd 160gb sata2
    philips dvd-rw
    5 adet 8cm ledli fan
    2 adet ledsiz yüksek devirli fan
    2 adet 12volt neon(bildiğiniz sanayidekin araba neonu)
    zalman zmfc-1 fan kontroller
    ayrıca usbde her zaman bağlı 7 aygıt

bu psu bu sistemde en ufak bir kararsızlığa bile sebep olmadı...

not:benim yazdıklarımı başka bir yerinden anlamayın bu psu tabiki kaliteli psu lar kadar iyi değildir ama çürük sınıfa alınacak kadarda kötü değil bunu söylemek için yazdım...

Arkadas boyle yazmıs
    bende su sistemi toplayacagım acaba calıstırırmı
    AMD X2 5200+ 2.6GHz
    ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ SOKET 940 HDMI ANAKART
    2GB Twinmos DDR2 800MHz
    Asus 8600GT 512MB GDDR3 256BIT
    320GB SAMSUNG 16MB SATA2
    ThermallTake Islemci Sogutucu
    1-2 Adet Neon Cubuk
    COLORSIT 550W GOLDEN SILENT ILE CALISIRMI ACABA LUTFEN YORUM BIRAKINIZ
    Not:Anakart o/b olarak su ekran kartına sahip hybrid teknolojisi kullanıyor
    # Grafik Arabirimi: ATI™ Radeon HD 3200 grafik
    # Grafik Bellek: 256MB paylaşımlı

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

*** Sıkça sorulanlar :

Merhaba,
    "benim şahsi fikrim ise çoklu +12v raili ancak yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psulardır.
    " demişsin ancak ne kadar çok kaynağı ( raili ) varsa o kadar düşük olmuyor mu sağladığı akım. Yani Güç kaynağı zaten genelde tek kanal 20A veya 30A olacağına , çoklu kanallı olanlarda 2 kanal için: 12A / 18A veya 3 kanal için 20A /20A/20A değil mi? Ve bu durumda bu kanallardan birine 20A'dan daha fazla güç çekilmeye çalışıldığında güç kaynağı kapanacaktır. "yüksek aşırı gerilim/akım koruma noktaları olan psular"dan kastını pek anlamadım ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nucro

quote:

*** Sıkça sorulanlar :

Merhaba,

Anlatmak istediğim şudur.Örneğin Galaxy 1000wı baz alalım.Bu ürün 5 adet +12v raili üzerinden 17A sağlayabilmekte ancak ocp(over current protection) ise 24A de devreye girmektedir..örneğin 12v1 kanalı için 20A güç gereksinimi oluştu psu bu raile bu gücü sağlayabilecektir taki 24A seviyesine kadar,24A ı bulduğu an ocp devreye girecek ve psu kapanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Orjinalden alıntı: nucro

quote:

*** Sıkça sorulanlar :

Merhaba,

Anlatmak istediğim şudur.Örneğin Galaxy 1000wı baz alalım.Bu ürün 5 adet +12v raili üzerinden 17A sağlayabilmekte ancak ocp(over current protection) ise 24A de devreye girmektedir..örneğin 12v1 kanalı için 20A güç gereksinimi oluştu psu bu raile bu gücü sağlayabilecektir taki 24A seviyesine kadar,24A ı bulduğu an ocp devreye girecek ve psu kapanacaktır.

Alıntıları Göster
    quote:

Su durumda isi garantilemek icin toplamda 50a rail basina ise 25a verebilen bir psu almak en garantilisi oluyor sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Su durumda isi garantilemek icin toplamda 50a rail basina ise 25a verebilen bir psu almak en garantilisi oluyor sanirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu psu nasıldır...parasını hakeden biş psu mu ?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850121#tablnk

ikinci elden kaç para eder.

teşekkürler.
    sistem upgrade e başladım da 3700x2 bile alabilirim bu aralar sağım solum belli değil

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.