Şimdi Ara

PSU Tavsiyeleri(PSU list) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.160
Cevap
5
Favori
136.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli nokta 12v çıkışından verilen amper değeri ise, LC'nin 550wattlık modeli pekte iyi değil sanırım... Düşük fiyatının karşılığı olarak 12v-1 hattından 16amper veriyor.
  • psu olarak bu modelı dusundum
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=343&pid=2569 yeterlı olur dıye dusundum bırde bunun gamexstream dıe bı modelı var fanı mavı ledlı aralarında pek bır fark goremedım

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=343&pid=2570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 29 Nisan 2008; 19:32:27 >

• Intel E8400
    GIGABYTE P35-DS3R Rev. 2.1
    SPARKLE 8800GT 512MB GDDR3
    2*1gb ocz reaper 800mhz

Sistemime psu alacağım ama tam bi fikrim yok benim için ucuz sessiz ve kaliteli olması gerekiyo ama aşırı kaliteli olması da gerekmiyor sistemimi düzgün çalıştırsın o/c performansı olsun yeter. ben şunları düşünüyorum

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15259

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850117

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850119

• bende xılence 400 watt kullanıyorum ihtiyacım olanı kadar aldım fakat sizce kalıteli bir psu'mu ses konusunda ise oldukça sessiz sesi duymak için kulağını yanaştırman gerek psu ama kalite konusunda bir bilgim konu hakkında bilgi sayibi olup beni bilinçlendiren olursa sevinirim

• bi kaç gündür kimse bakmıyo ama ben yinede sorim sorularımı belki bi cevaplayan arkadaşımız çıkar.
    benim sistemim
    e6300 intel core duo2 1,86 ghz
    2 gb 667 mhz ram
    ati radeon x1600 pro 256 mb ekran kartı
    bi tane dvd bi cd rom bide flopy takılı
    80 gb harddisk
    bunlar elektrik harcar mı bilmiyorum ama bide x-fi xtreme gamer ses kartı ve fax modem kartı takılı kasama.

acaba bu sistem icin ne kadarlık bi psu gerekir.ben şuanda feel kasanın içinden çıkan üzerinde 550W yazan psu kullanıyorum ve bilgisayarım geçen yaz sürekli resetliyodu sıcaktan olsagerek ve şuanda pc baya ağır çalışıyo.öyle virüs fln olcağını hiç sanmıyorum bilgisayarı formatladıktan 2 gün sonra yine aynıydı.bide harddiskim eski geçen yaz pc resetlerken harddiskten çık diye bi ses çıkıyodu ve resetliyodu acaba ondan dolayı mı yoksa psu mu yetmiyo ikisinden birini alıp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.bilgisi olan varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim.

• Everest 380w 20+4PİN 1 2 ayn once natilus kasanın uzerindeki yandı bundan aldım oda kotuymuş bea yenı sistem toplattırıyorum eskısını kullanacaktım yenısını alayım cok pahalıya patladı yaw :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoLKaN_

bi kaç gündür kimse bakmıyo ama ben yinede sorim sorularımı belki bi cevaplayan arkadaşımız çıkar.
    benim sistemim
    e6300 intel core duo2 1,86 ghz
    2 gb 667 mhz ram
    ati radeon x1600 pro 256 mb ekran kartı
    bi tane dvd bi cd rom bide flopy takılı
    80 gb harddisk
    bunlar elektrik harcar mı bilmiyorum ama bide x-fi xtreme gamer ses kartı ve fax modem kartı takılı kasama.

acaba bu sistem icin ne kadarlık bi psu gerekir.ben şuanda feel kasanın içinden çıkan üzerinde 550W yazan psu kullanıyorum ve bilgisayarım geçen yaz sürekli resetliyodu sıcaktan olsagerek ve şuanda pc baya ağır çalışıyo.öyle virüs fln olcağını hiç sanmıyorum bilgisayarı formatladıktan 2 gün sonra yine aynıydı.bide harddiskim eski geçen yaz pc resetlerken harddiskten çık diye bi ses çıkıyodu ve resetliyodu acaba ondan dolayı mı yoksa psu mu yetmiyo ikisinden birini alıp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.bilgisi olan varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim.

feel psu çok dandik her 3 günde 1 aynı psu dan geliyo yanmış yada arızalı olarak ama senin sistemini idare eder sağlam olsun dersen 1 tane 550 w almanı tawsiye ederim

• teşekkürler arkadaşlar
  • ustalarım elimde 500 W COOLERMASTER RS-500-PCAR/FCAP ATX PSU var imzamdaki sistem için yeterlimidir acaba saygılar
  • 500w yeterlidir deli gibi oc yapmadıktan sonra
  • teşekürler extra masrafa girmeme gerek kalmadı
  • arkadaşlar imzamdaki sistemin PSU su hiper 480WATT bu sisteme ağustosta GT200 bi ekran akrtı alıcam (9900GT dier adı GTX 260) bu psu bu karta yeterli gelirmi? hiper hakkındaki düşünceleriniz nedir? belki kart çıkmadan nerden bilelim diceksiniz ama en azından tahminleriniz varsa öğrenmek istedim kafamı çok kurcalıyo bu sorun sormadan edemedim.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadaşlar imzamdaki sistemin PSU su hiper 480WATT bu sisteme ağustosta GT200 bi ekran akrtı alıcam (9900GT dier adı GTX 260) bu psu bu karta yeterli gelirmi? hiper hakkındaki düşünceleriniz nedir? belki kart çıkmadan nerden bilelim diceksiniz ama en azından tahminleriniz varsa öğrenmek istedim kafamı çok kurcalıyo bu sorun sormadan edemedim.şimdiden teşekkürler.

dark alien kardeşimbende seninle aynı psu dan kullanıyordum imzamdaki sistemi tık demedi maaşallah
    3870 x2 ile sorunsuz ve overclocklu olarak çalıştırdı sistemimi aynı psu ile devam edebilirsin soeunsuzca sadece bench lerden biraz düşük puan alırsın
    ben delilik olsun die psu mu deiştirdim yoksa 1kw lık psu ya ihtiyaç yok hiper aslanlargibi idare ediyodu sistemimi

hiper psu gitti kutusunu hala kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 18 Mayıs 2008; 11:39:54 >

• arkadaşlar
    LC5450 Super Silent 450W
    SILVERPOWER > 400W 120mm Fanlı Güç Kaynağı bu PSU ların fiyatları mavi bilgisayarda aynı hangisini tercih etsem acaba? önerinizi bekliyorum...
  • lc önerilir
  • yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama pc de bi sorun var çözemediğim.
    ilk olarak sistemi yazayım;

asus P5L-MX anakart
    intel p4 3.0 işlemci
    x1950pro atı ekran kartı 512mb
    1x2 gb ddr2 ram
    160 gb harddisc
    250 watt power supply markası belirsiz ucuz birşey.

sorunum şu;pc çalışıyor fakat oyunlarda aşırı derecede kasıyor,örneğin call of duty2 de 30-40 arası fps alıyorum.bu ekran kartı ile bukadar düşük olması noraml gelmiyor.daha önceleri 300lerde fps alıyordum.ilk önce virüs sandım format attım değişen birşey olmadı.ben power supply dan şüpheleniyorum.güç yetersiz geliyor sanırım.power sup u 1 ay önce değiştirdim 20 ytl lik bi parça taktırdım pek bi öneminin olduğunu sanmıyordum.sizce sorun nedir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim arkadaşlar.yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

• sisteminin kasması normal gibi anakart ve işlemcinden gibi bende intel 2.8 d wardı şimdi q 6600 e ve imzamdaki dier bileşenlere geçtim 2 aydan beri ama işlemci çok fazla fark ettirdi en önemli mesele bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadaşlar imzamdaki sistemin PSU su hiper 480WATT bu sisteme ağustosta GT200 bi ekran akrtı alıcam (9900GT dier adı GTX 260) bu psu bu karta yeterli gelirmi? hiper hakkındaki düşünceleriniz nedir? belki kart çıkmadan nerden bilelim diceksiniz ama en azından tahminleriniz varsa öğrenmek istedim kafamı çok kurcalıyo bu sorun sormadan edemedim.şimdiden teşekkürler.

dark alien kardeşimbende seninle aynı psu dan kullanıyordum imzamdaki sistemi tık demedi maaşallah
    3870 x2 ile sorunsuz ve overclocklu olarak çalıştırdı sistemimi aynı psu ile devam edebilirsin soeunsuzca sadece bench lerden biraz düşük puan alırsın
    ben delilik olsun die psu mu deiştirdim yoksa 1kw lık psu ya ihtiyaç yok hiper aslanlargibi idare ediyodu sistemimi

hiper psu gitti kutusunu hala kullanıyorum

hocam çok saol ya içimi nası rahatlattı bilemessin

• rica ederim aynı şeyleri zamanında bende yaşadım heyecanla hangisini alsam die artık allaha şükür ne alacağımı tam anlamıyla biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.