Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silinmiş tweak atıklarını temizleme yöntemi var mı hocam? Veya bilen başka biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuskahvecioglu kullanıcısına yanıt
    icleaner pro var hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar database yani veritabanı sorunu Nasıl çözebilirim bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemedigimiz br numara aradiginda ulasilamiyor yada yanlis numara uyarisi vermesi icin bir tweak varmi yoksa ne yapabiliriz ?

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    Bu operatörle alakalı bir durum. Böyle bir tweak olacağını sanmıyorum. Engellerseniz sizi rahatsız edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bu operatörle alakalı bir durum. Böyle bir tweak olacağını sanmıyorum. Engellerseniz sizi rahatsız edemez.

Mesgule atmasini diilde ulasilamiyor felan yazsin istiyorum

• Revealmenu tweakini kullanan var mı ? Şarj durumuna etkisi nasıl ?

• Gene duramadım jb yaptık şarjım yarı yarıya az gitmeye başladı. İos 10 a geçip kurtulucam artık durmadan aklım çeliniyo jb yapıyorum ama tahamül edemiyorum şarj süresine.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Gene duramadım jb yaptık şarjım yarı yarıya az gitmeye başladı. İos 10 a geçip kurtulucam artık durmadan aklım çeliniyo jb yapıyorum ama tahamül edemiyorum şarj süresine.

Tweaklerinizde bir sorun vardır benim şarjım hemen hemen aynı gidiyor 15-20 dk ekran oynuyor.

• Database sorununu nasıl aşarım arkadaşlar telefona airblue sharing yükledim o sebep oldu ama veritabanı hatasından dolayı kaldıramıyorum çünkü cydia çalışmıyor eraser da yüklemeyemiyorum ifile da yok ne yapabilirim

• Walking On Air W kullanıcısına yanıt
    Zaten 5 tane tweak kullanıyorum ccsetting , swipeselection , appcake , appsync , virsualbutton. 7 saatlik ekran sürelerim 5 saate iniyo , sabahtan akşama kadar yeten şarj bitiyo akşam üstü öyle söyleyim.

• quote:

Zaten 5 tane tweak kullanıyorum ccsetting , swipeselection , appcake , appsync , virsualbutton. 7 saatlik ekran sürelerim 5 saate iniyo , sabahtan akşama kadar yeten şarj bitiyo akşam üstü öyle söyleyim.

Bende 70 tweak var ve ccsetting ile virtual kullanmıyorum

• quote:

Vurtualhome'un quick unlock özelliği açıksa onu kapatın

• erayyo kullanıcısına yanıt
    Kapattım teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

pangu8.com sitesine girdim ios 9.3-9.3.4-9.3.5 jailbreak var ve bir link var oraya bastığınızda sistemi tarıyor ve semi jailbreak açılıyor burdanda I agree to continue yazısı çıkıyor buna basınca otomatikmi jailbreak yapıyor? 9.3.5e demi çıktı jailbreak??

hocam denediniz mi 9.3.5e var mı JB
  • Bende 9.3.3 var jailbreaklı impactor ile yaptım onu denemedim yanlış birşey olur diye

• quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

quote:

pangu8.com sitesine girdim ios 9.3-9.3.4-9.3.5 jailbreak var ve bir link var oraya bastığınızda sistemi tarıyor ve semi jailbreak açılıyor burdanda I agree to continue yazısı çıkıyor buna basınca otomatikmi jailbreak yapıyor? 9.3.5e demi çıktı jailbreak??

hocam denediniz mi 9.3.5e var mı JB

Sahte site o.
  • Ben ios 10 merak ediyorumda şuan 9.3.3 yüklü bunun yedeği alınıp nasıl geri dönebilirim? Nasıl yapılıyor?

• quote:

Ben ios 10 merak ediyorumda şuan 9.3.3 yüklü bunun yedeği alınıp nasıl geri dönebilirim? Nasıl yapılıyor?

Yapılmıyor

• Aynen arkadaşlar pcsiz jailbreak yaptım hergece malum iclıuda yedekleme yapıyor. Telefonu restore etsem iclouddan geri çeksem yedeklemeyi bir sıkıntı olurmu?

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.