Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.329.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cydown ile bigboss repodan 1.1-1 sürümü hem iphne 6 hem de 6s+ da denendi sorunsu çalışmaktadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cihaz kapandı, tekrar jb yapmaya çalıştığımda, pangu tools açılıp hemen kapanıyor, bende bilgisayar üzerinden tekrar yapmaya çalıştım, onda da aşağıda ki gibi hata mesajı veriyor...

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• Telefon üzerinden de aynı şekilde yapılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

Cydown ile bigboss repodan 1.1-1 sürümü hem iphne 6 hem de 6s+ da denendi sorunsu çalışmaktadır

tamamdır tesekkurler çalıştı

• Bir soru sormak istiyorum bankacılık uygulaması kullananların JB yapması güvenli mi sıkıntı oluyormu ? Önceki yıllarda jb olan tele bankacılık uygulaması uyarı veriyordu 3.parti yazılımlar güvenli değil diye tabi bu 2011 yılında felandı şimdi nasıl güvenli mi ? Ben kendime yaptım bankacılık uygulaması kullanmıyorum ama babamda istiyor oda bankacılık uygulaması kullanıyor cevabınız için tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Bir soru sormak istiyorum bankacılık uygulaması kullananların JB yapması güvenli mi sıkıntı oluyormu ? Önceki yıllarda jb olan tele bankacılık uygulaması uyarı veriyordu 3.parti yazılımlar güvenli değil diye tabi bu 2011 yılında felandı şimdi nasıl güvenli mi ? Ben kendime yaptım bankacılık uygulaması kullanmıyorum ama babamda istiyor oda bankacılık uygulaması kullanıyor cevabınız için tşkler

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

Bence semi tethered yani pc ihtiyaç duymadan yapılan daha iyi untethered den. Batarya hıZlı tükendiğinde hemen jb siz yapıp kullanmak ayrıcalık.

Telefonu reboot yapınca jailbreaksiz hale gelebilmesi avantaj hatta jailbreaki kaldırıp cihazı kolay bi şekilde sıfırlaması daha büyük artı ama tek mesele semi tethered olması değil ayrıca geliştirici değilseniz girdiğiniz id nin sertifikası 7 gün sürüyor. Yani 7 gün sonunda yeni bir tweak yüklemek için yeni id girmek gerekecek. Hoş pangu bir güzellik yapıp bir yıllık sertifikada yükleye biliyor. Ama ertesi sene yine yeni sertifikaya ihtiyaç duyacağım. Adamlar zamanlarını ios 10 untethered jb için harcadıklarından ios 9.3 için untethered da çıkarmıyacaklar ve apple klasiği olan her güncellemede eski cihazların yavaşlama klasiğinden ötürü i5s mi os 10 na da yükseltmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 17 Ağustos 2016; 2:05:06 >

• quote:

Bir soru sormak istiyorum bankacılık uygulaması kullananların JB yapması güvenli mi sıkıntı oluyormu ? Önceki yıllarda jb olan tele bankacılık uygulaması uyarı veriyordu 3.parti yazılımlar güvenli değil diye tabi bu 2011 yılında felandı şimdi nasıl güvenli mi ? Ben kendime yaptım bankacılık uygulaması kullanmıyorum ama babamda istiyor oda bankacılık uygulaması kullanıyor cevabınız için tşkler

Ben yıllardır bütün iphone telefonlarımı jb li
    kullandım. Açıkçası jb ye o kadar alışmışım ki jb gelmezse kullanmam.
    Ben garanti ve kuveytin bankacılık uygulamalarını kullanıyorum. Cihaz jb olduğundan otomatik login olmuyor ve jb uyarısı veriyor. her seferinde no ve şifre istiyor. Şifrematik uygulaması ile de şifreyi üretip kullanıyorum. Şimdiye kadar bir soru olmadı. Ama kesinlikle olmaz diyemem. Bu arada Openshh kurmuyorum.

• mebupa kullanıcısına yanıt
    şimdi biz denedik yandıkmı..?olmadıda zaten.
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    "olmadı DA zaten."

• siella kullanıcısına yanıt
    Tşkler dostum

• quote:

Tşkler dostum
    selamlar,
    bugun sabah uyandığımda jailbreak gitmişti.. sanırım no computer olarak yapılan jailbreakler bir haftalık??? yani emin değilim ama öyle gibi.. çünkü telefonu yeniden başlatacak herhangi bir uygulama çalışmadı. sadece telefonu şarja takıp yattım. sabah jailbreak gitmiş.. uygulamadan tekrar jailbreak yaptım düzeldi.. bu şimdi her hafta uygulamayı çalıştırmak anlamına mı geliyor acaba?
    var mı böyle bir durum yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siella

quote:

Ben garanti ve kuveytin bankacılık uygulamalarını kullanıyorum. Cihaz jb olduğundan otomatik login olmuyor ve jb uyarısı veriyor. her seferinde no ve şifre istiyor. Şifrematik uygulaması ile de şifreyi üretip kullanıyorum. Şimdiye kadar bir soru olmadı. Ama kesinlikle olmaz diyemem. Bu arada Openshh kurmuyorum.

yıllardır sürekli jb, ve enpara, ykb, ing çok yoğun kullanırım. hiç bir sıkıntı olmadı, olmaz da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: siella

quote:

yıllardır sürekli jb, ve enpara, ykb, ing çok yoğun kullanırım. hiç bir sıkıntı olmadı, olmaz da

Alıntıları Göster
    Müziğimdeki müziklerden zil sesi yapabileceğim bir tweak var mı?

• mebupa kullanıcısına yanıt
    Şu arkadaşa birisi madalyasını verip yollasın buradan, kendisi harcanıyor bu ortamda

• Google Chrome kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri söylemek can mı yakıyor? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mebupa

Gerçekleri söylemek can mı yakıyor? :)

Haklısın

• Pangu jb süresi doldu galiba jb olmuyor telefondan .. PC den yapılabilir mi ?

• ben 5 gün önce pangudan yaptım kaç günüm kaldı? süre dolunca tekrar jailbreak mi
    yapcam pc den? eski tweakler kaybolcakmı? 1 senelik jailbreak nasıl yapcam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

ben 5 gün önce pangudan yaptım kaç günüm kaldı? süre dolunca tekrar jailbreak mi
    yapcam pc den? eski tweakler kaybolcakmı? 1 senelik jailbreak nasıl yapcam acaba
    arkadaşlar bana 9.3.3 için zephyr ya da multitasking gestures benzeri bi tweak lazım ? bilen var mı kısacası sağ alttan ekranı yukarı çekince home tuşu yerine kullanıcam

https://www.youtube.com/watch?v=h7bH0moQEAI

videoda tweak örneği mevcut
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.