Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleykum yıllADIR ıphone kullanıorum jaılbreak yapmak ıstıyorum telefonumu ama bende ios 9.3.4 guncellemesını yapmıs bulundum en son jaılbreak uygulaması 9.3.3 var jaılbreak yapılabılr mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Pangu jb yi 1 yıllık imzalama olayı nasıldı? Konu içinde bulamadım.

Telefondaki Pangu uygulamasında, altta tik var. Onu atıp öyle basıyoruz Cydia kurumu için.

Yok hocam o degil. Bir arkadas bir ipa dosyasi paylasmisti, onu kuruyorduk sonra guven diyorduk. Onu yaptim ama cince simge gelmedi bu sefer.

Tamam işte o olacak. Pangu 1.1.ipayı Cydia Impactor ile imzalayıp, telefona atınca Pangu uygulaması geliyor. O uygulamada altta tik var, 1 senelik imza için onu kliklemek gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefondaki Pangu uygulamasında, altta tik var. Onu atıp öyle basıyoruz Cydia kurumu için.

Yok hocam o degil. Bir arkadas bir ipa dosyasi paylasmisti, onu kuruyorduk sonra guven diyorduk. Onu yaptim ama cince simge gelmedi bu sefer.

Tamam işte o olacak. Pangu 1.1.ipayı Cydia Impactor ile imzalayıp, telefona atınca Pangu uygulaması geliyor. O uygulamada altta tik var, 1 senelik imza için onu kliklemek gerekiyor.

Anlatimda pangu ikonunu silmem gerektigi yaziyordu silmistim. Tekrar pc den impactor ile yapsam gelir mi ikon jb bozulmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• myfranco kullanıcısına yanıt
    şarz super bence konum kapalı hep ısım oldukca acıyorum o kadar 6s 64 gb tel

EN BASİT JAİLBREAK YAPMA VİDEO İZLEYİN BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evetocyber -- 15 Ağustos 2016; 0:05:27 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatimda pangu ikonunu silmem gerektigi yaziyordu silmistim. Tekrar pc den impactor ile yapsam gelir mi ikon jb bozulmadan?

Aynen, cydia olduğu gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsomuncu

cevabınız için teşekkür ederim . peki meteor için yapılacak birşey var mıdır? onda bir güncelleme yada başka bir durum yok? 2 gündür indirmeye çalışıyorum. wi-fi yada LTE bağlantısı ile denedim . dns değiştirdim. ama durum onda da ne yazıkki aynı :/

Valla bende iconizeri bekliyorum indirmiyor. xorald sitesinden son sürüm cracklısını indirebilirsiniz.
  • Pangu açıklama yaptı. 32 bit cihazlar için jb çıkmayacak :(
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 15 Ağustos 2016; 0:17:44 >
  • sazan.avi
    Şu gerçek hesapları öğrenin artık.

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Hocam başka hangi tweakleri kullanıyorsunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim biraz farklı bir sıkıntım var cihaz jailbreakliydi. Pangunun jailbreağini yüklemek için format attım cihazın kendisinden ancak cydia uygulamaları orada duruyordu :( Bende pangunun jailbreağini yükledim cydiaya girerken böyle bir hata alıyorum sıfırdan bu işlemi nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Benim biraz farklı bir sıkıntım var cihaz jailbreakliydi. Pangunun jailbreağini yüklemek için format attım cihazın kendisinden ancak cydia uygulamaları orada duruyordu :( Bende pangunun jailbreağini yükledim cydiaya girerken böyle bir hata alıyorum sıfırdan bu işlemi nasıl düzeltebilirim?

Dfu mode'da 9.3.3 yükledimm halloldu

• Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Flipcontrolcenter+rubik var, alkalin, bioprotect, virtual home, zeppelin, localıapstore var hocam

• insomnia 9.3.3 için güncellendi mi? denemelerimde çalıştıramadım.
    eğer güncellenmedi ise bildiğiniz 9.3.3 uyumlu özellikle ipad de kullanacağım bir tweak varmıdır?
  • jaılbreak yenıden baslatınca cydıa calısmıor untered olan jaılbreak gelecek mı semı - enterend kursam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Arkadaşlar bir problemim var. Cydown kurulu. Snapper 2 yi bir şekilde yüklemiştim şimdi güncelleme gelmiş. Güncelle dediğimde uyguluma bir türlü inmiyor... Aynı problem meteor tweaki içn de geçerli. ekran görüntüsü de böyle
    Bu mesaja eklenen görseller:

Güncelleme gelince hemen inmiyor cydown sunucularına hemen eklenmiyor. bir kaç saat bekle.

CyDown sunucuları yenilendi güncellemeyi bigboss üzerinden yapabilirsin. Ben günncelledim. Eğer CyDown kullanıyorsan güncelleme gelince biraz bekle sonra indir. Hemen düşmüyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir problemim var. Cydown kurulu. Snapper 2 yi bir şekilde yüklemiştim şimdi güncelleme gelmiş. Güncelle dediğimde uyguluma bir türlü inmiyor... Aynı problem meteor tweaki içn de geçerli. ekran görüntüsü de böyle
    Bu mesaja eklenen görseller:

Güncelleme gelince hemen inmiyor cydown sunucularına hemen eklenmiyor. bir kaç saat bekle.

CyDown sunucuları yenilendi güncellemeyi bigboss üzerinden yapabilirsin. Ben günncelledim. Eğer CyDown kullanıyorsan güncelleme gelince biraz bekle sonra indir. Hemen düşmüyor.

arkadaslar bu whatsappta profile kim baktı uygulaması wrevealer tweakı varmıs ben indirdim ama okadar sacma sonuclar çıkardıkı sildim yalan dolan geldi bana siz biliomusunuz. o programı sizce dogrumu

• Arkadaşlar tweak yükledikten bir süre sonra cydiayı açıyorum gri ekranda kalıp sonra kapanıyor kaçıncı kez baştan yükledim daha başka yolu yokmu yoruldum aynı tweaklwri yüklemekten sürekli

• Beyler cydia eraser i kullanan var mı
  • ios 9.3.3 jb li cihaz appsync ve appcake yükledim cydia da restart istedi restart yapınca jb gitti tabi, pp25 en tekrar profili yükleyince menüye gelen jb aracında daireye basınca işlem başlıyor tuşları kilitleyince telefon kapanıyor jb olmuyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
  • arkadaşlar jailbreak yapınca digiturkplay veya tivibuyu airplay ile yansıtabiliyor muyuz? ona göre yapacağım, bilen bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.