Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

İlgin alakan için çok teşekkürler biladerim. Yalnız bir konu açılmış (ios 7/8/9/9.3.3 uyumlu tweakler) ordan takip ederiz. Biraz darman duman bir konu haline gelmiş olmazsa konuşur yenisini açarız 9.3.3 için sıkıntılı konu...
    Güncel olarak en sıkıntısız karın ağrısız JB yapabileceğim yöntem hangisi arkadaşlar artık aranıza katılayım geç bile kaldım :)
  • Hocam uygulamanın kendi ayarlar menüsünde öyle yazıyor. Bu donanımhaber kafayı yedi iyice iki saattir mesaj atmaya uğraşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuskahvecioglu kullanıcısına yanıt
    Yok hocam lisans tam aktif yazıyor. HYI den deneyin uğraşılcak bir tweak çünkü.

• Ben bigbosstan indirdim hocam diğer repolarda sürümü eski diye sizinkinin sürümü ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crlook36

quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Filzada 6 dolarmış hocam :)

Valla cydown ile bedava

Sistem uygulamalarının yanında tutuyorum düşün yani ;) Hele benim gibi bir film/dizi meraklısıysanız cidden çok kullanışlı

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Teşekkür ederim arkadaşım. İndirdiği dosyayı nereye atıyor? Birde içinden yer açmak için birşeyler silsem ne olur 😊😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

quote:

Orijinalden alıntı: crlook36

quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Filzada 6 dolarmış hocam :)

Valla cydown ile bedava

Sistem uygulamalarının yanında tutuyorum düşün yani ;) Hele benim gibi bir film/dizi meraklısıysanız cidden çok kullanışlı

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Teşekkür ederim arkadaşım. İndirdiği dosyayı nereye atıyor? Birde içinden yer açmak için birşeyler silsem ne olur 😊😊

Her uygulamanın farklı konumu var bulmak zorlayabilir. Silme konusuna gelince bence yapmasanız daha makul

• bilgisayardaki jpg'leri iphone'a atıp fotoğraflar uygulamasından görünür kılabilir miyim? 9.3.3 jb'li cihaz, çok teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uygulamayı hangi amaçla kullanıyorsunuz ? Film ve dizi severler için neden önerdiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

Hocam uygulamayı hangi amaçla kullanıyorsunuz ? Film ve dizi severler için neden önerdiniz :)

Ya şu yönden dolayı evden çıktığım zaman gerek yolda gerek arabada film izleyesim geliyor internet harcamak istemiyorum indiriyorum movie boxdan filmimi filza ile avplayere atıyorum altuazımı da indiriyorum safarimden onuda avplayere atıyorum. OHH

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Islandım hocam sağolun.

• Arkadaslar telefonum ana ekrandayken yan yatmasin istiyorum bunu hangi tweak ile ayarlayabilirim

• Birde arkadaslar ben iFile dan uygulamalari goremiyorum sorun nedir sizce

Edit filza yukledim ayni tarzda bir dosya yoneticisi onu kullaniyorum sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 3 Ağustos 2016; 1:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Birde arkadaslar ben iFile dan uygulamalari goremiyorum sorun nedir sizce

afc2add yi yükle
  • Görünüyor ama harf ve sayılarla karışık dosya adları şeklinde. Mobil-containers-data-application içinde oraya bakarsanız görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

Görünüyor ama harf ve sayılarla karışık dosya adları şeklinde. Mobil-containers-data-application içinde oraya bakarsanız görürsünüz.

Aynen hocam fakat isimsiz de zor oluyor ya

• Ustad tema midir o kullandiginiz nasil yaparim o şekilde gayet güzel duruyor ekran.

• http://cydia.fay.io/

minimal ios 9 dev temasi.

• Uygulama içi satın alımlar için tweak öneriniz var mı arkadaşlar

• Hocam minimal.ios.9 tweak olarak yok. 8in icine girdigimizde orda 9 yapmak icin yonergeler var. 8 olani yukleyin falan diyor. Siz nasil yuklediniz acaba? Bir de yazi fontu ve o kilit ekranindaki hava durumu vs nasil yaptiniz. Kisaca yuklediginiz tweakleri ss alip paylasir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Uygulama içi satın alımlar için tweak öneriniz var mı arkadaşlar
    Arkadaşlar, Xarold reposun da bugün Call Recorder (iOS) 2.10 versiyonu yayınlandı update etmeme rağmen versiyon halen 2.07 olarak gözükmekte çözümü var mı ? sizde de durum aynı mı ?

http://repo.xarold.com/pack/callrecorder
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.