Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.rex

Reklam engellemek için tweak var mı öneriniz. **** 2 uyumlu gözükmüyor şuan.
    1 den fazla nasıl Tweak kuracağız?

BioProtect kurdum, oldu sonra AirBlue kurdum tel yeniden başlatınca JB uçtu. Yeniden başlatmadan nasıl yapacağız bu işi?
  • #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    herşeyi yapıyorum bu adımda 1 saat bekledim en son hata verdi beklediğimle kaldım sorun ne olabilir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirkalayci59 -- 26 Temmuz 2016; 16:51:02 >
  • Cihazı her yeniden başlatmada yeniden JB işlemi gerektiriyor cydia bu yöntem daha tam oturmamış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli oğlan58 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende touch id hiç işlemiyor. Sadece VirtualHome da değil o olmadan normal tuş kilidindede öyle. Hep yeniden deneyin diyor. sayısızca touch id üzerinden parmağı kaldırıp tekrar tanıttım ama nafile. Sebebi nedir ?

• Kadirkalayci59 K kullanıcısına yanıt
    Desider arkadaşımızın PC olmadan nasıl JB kurulumunu yaptığını anlatmış...
    Yazan video ile yapabilirsin gayet basit ve PC'ye gerek yok

• Appsycn hangi repoda guncel bilgisi olan varmi

• Arkadaşlar hala tethered doğru mu?

• Pokemon Go için tweakin adı neydi arkadaşlar? Birde jb yapınca oyuna bağlanmıyor. Onu engelleyen bi tweak varmış araştırdım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Sürüm düşürme mevcut mu ??? 😱😱😱

İos 7 ve 6 😍😍😍😍😍😍😍
    Untethered gelmedi mi hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Untethered gelmedi mi hala..

Alıntıları Göster
    assistant25pp twitter hesabından please wait until 27th July for upcoming news,32 bit jailbreak,tool bug,cydia crash etc and tool untethered update şöyle bi tweet atılmış.
    İnanmak istiyorum ve bekliyorum.

https://twitter.com/assistant25pp/status/757585018780684290

• Color profiles kullanan arkadaşlar 9.3.3 jailbreak'de var mı acaba? Ona göre yükleyecem jb.

• abu34 A kullanıcısına yanıt

Zodd reposunu silin
    Zaten full tema

Sorun o
    Sildim rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Hayır uygulama desteği için 9.2'de devam edeceğim. Bikaç tane tweak yüklerim gerisi güncel uygulamalar olacak. Biliyorum telefon iyice kasacak ama zaten alıştım artık.
    ohh yaşadınız desene
  • BU YAZDIĞIM GENEL BİR DUYURUDUR
    Şu an iPhone 5s cihazımda (9.3.3) cayır cayır kullanıyorum en az 7 tweak var. JB yapamayıpta veya kötülemeye çalışan arkadaşlar saçmalıyor. Telefonu kapatıp açmaktan da korkmuyorum hemen uygulamadan tekrar JB atılıyor bazı arkadaşların saçmalaması o. Sorusu olana PM üzerinden yardımcı olabilirim

Not: JB yi pc siz yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Hayır uygulama desteği için 9.2'de devam edeceğim. Bikaç tane tweak yüklerim gerisi güncel uygulamalar olacak. Biliyorum telefon iyice kasacak ama zaten alıştım artık.
    Arkadaşlar ilk defa jb yapacağım size kısa bir sorun olacak.Türkçe olan ilk sayfadaki videoda şuan beta versiyonu olduğu ve reset sonrası jb kalktığı söyleniyor.Acaba o düzeltildi mi?Yoksa her açtığımızda baştan mı her şeyi yüklememiz gerekiyor?yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Reklam engellemek için tweak var mı öneriniz. **** 2 uyumlu gözükmüyor şuan.
    Arkadaşlar Pangu`nun çıkaracağı Tool beklesek mi acaba.
  • Beyler birşey sorucam
    Tweak yükledim sonra yeniden başlat diyince başlattım sonra tweakler gitmiştti pp uygulamasına giriş rest attıkdan sonra cydia girim derken cydia acılmıyor .
    Silemiyorumda Komple silip nasıl yüklerim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Color profiles kullanan arkadaşlar 9.3.3 jailbreak'de var mı acaba? Ona göre yükleyecem jb.

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BunnyFooFoo

Beyler birşey sorucam
    Tweak yükledim sonra yeniden başlat diyince başlattım sonra tweakler gitmiştti pp uygulamasına giriş rest attıkdan sonra cydia girim derken cydia acılmıyor .
    Silemiyorumda Komple silip nasıl yüklerim ?

Birkaç konu aşağıda bir arkadaş youtube ile düzeltme videosu anlatmış.İncele istersen.
  • Pp25 ve appcake den indirdiğim oyun ve uygulamalar neden
    Girince atıyor geri girilmiyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.