Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.327.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad Mini 2'mi güncellediğimden beri yavaşlığından şikayetçiyim. Eski performansını jailbreak ile sağlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 26 Temmuz 2016; 18:54:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaşlar bir klasörün içindeki uygulamayı açtıktan sonra arka planda klasörü kapatan bir tweak vardı ismini hatırlayan var mı?

uygulamayı kapattığım zaman hala o klasörün açık kalmasını engelliyordu

acayip işe yarayan bir tweakti

Sende benim gibi takintilisin 😄

folder enhancer yapıyormuş :D

takıntıdan ziyade bir uygulamayı kapatıp başka bir uygulamaya geçmek istediğimde, ekranın boş bir yerine tıklayıp klasörün kapanmasını bekledikten sonra diğer klasöre tıklayıp başka uygulama açmak 12 saat falan sürüyormuş gibi geliyor ve telefonu duvara fırlatmak istiyorum

• Clash of clans için köy kopyalama var demişti biri hangi tweak acaba?

Edit:iPhone 6s Plus için ekranı ikiye bölme tweakı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 26 Temmuz 2016; 19:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

arkadaşlar bir klasörün içindeki uygulamayı açtıktan sonra arka planda klasörü kapatan bir tweak vardı ismini hatırlayan var mı?

uygulamayı kapattığım zaman hala o klasörün açık kalmasını engelliyordu

acayip işe yarayan bir tweakti

Sende benim gibi takintilisin 😄

folder enhancer yapıyormuş :D

takıntıdan ziyade bir uygulamayı kapatıp başka bir uygulamaya geçmek istediğimde, ekranın boş bir yerine tıklayıp klasörün kapanmasını bekledikten sonra diğer klasöre tıklayıp başka uygulama açmak 12 saat falan sürüyormuş gibi geliyor ve telefonu duvara fırlatmak istiyorum

Şunu deneyen var mı ?

• Bu arada Konum servisleri sorunu yaşayanlar olabilir jb sonrası. cydia'dan Liblocation'u aratıp indirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulamadım halen arkadaşlar size de tekrar sorayım 3d touch tweaki vardı bilen varmı?
    buldum: forcy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeritte -- 26 Temmuz 2016; 19:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowneSM

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

yeni bir uygulama ile denermisin. tabii önce Appsync Unified kurulmuş olmalı. açıkçası bendde bir sorun yok

Seni gördükçe Ra nın kanatlı ejderhası diyesim geliyor hep yugioh hayranlığım yüzünden

Neyse konuya dönelim hocam bu bahsettiğin tweak neye yarıyor?

rowney : bu uygulama ile paralı uygulamaları teşefonuna yükledikten sonra kimlik sorunu yaşamazsın. yani apple id sorunu.

menesozun : repo.xarold.com ekle oradan Appsync Unified indir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeritte

bulamadım halen arkadaşlar size de tekrar sorayım 3d touch tweaki vardı bilen varmı?

RavealMenu değil mi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANSLI38

Arkadaşlar telefonum 6s..youtube++,whatsapp++ veya pokemongo++ benzeri uygulamaları kurmaya calısırken uashared tools diye bi araç indirmeye çalışıyor ve hata veriyor telefonu silbastan restore ettim tam 2 kez fakat yine olmadı sizdede aynı problem varmı..not uashared tool kurulu değil

Uyumsuz tweak yüklediğiniz içindir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    evet hocam forcy ve revealmenü ikisi de aynı işe yarıyor forcy daha hoş sanki

• zeritte kullanıcısına yanıt
    ikiside bende calismadi sebebi ne olabilir ? Ayrica springboard yaptimizda jb gider mi giderse gittigini nasil anlariz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeritte kullanıcısına yanıt
    Ana ekranda çalışmıyor bende
    iPhone SE
    Kamera yada whatsapp da mesela çalışmıyor
    Ama safarinin içinde güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: BeckyG

Ana ekranda çalışmıyor bende
    iPhone SE
    Kamera yada whatsapp da mesela çalışmıyor
    Ama safarinin içinde güzel
    9.3.3'e guncelleme yaptiktan sonra bataryanin asiri hizli bitmesi ile jb islemini 9.3.2'ye yaptim.Bunun tek sebebi 6s'imde 9.3.2'nin daha stabil olmasiydi fakat geri yukleme ile 9.3.2'ye donmem hicbirseyi degistirmedi.Acaba batarya ile ilgili onerebileceginiz tweak var mi?
    Harikasın, çok teşekkürler.
  • Flipcontrolcenter'da 2g/4g gecisini nasil yapabiliriz? ios 8 kullanirken lte butonu vardi fakat su an yukledigimde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: em1r

Harikasın, çok teşekkürler.

Est. hocam ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Flipcontrolcenter'da 2g/4g gecisini nasil yapabiliriz? ios 8 kullanirken lte butonu vardi fakat su an yukledigimde yok
    3D Touch Tweaki isteyen arkadaşlar Forcy ve RevealMenu 9.3.3 uyumlu olmadığı için çalışmıyor.

UniversalForce kurdum onda sıkıntı yaşamadım. Deneyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

3D Touch Tweaki isteyen arkadaşlar Forcy ve RevealMenu 9.3.3 uyumlu olmadığı için çalışmıyor.

UniversalForce kurdum onda sıkıntı yaşamadım. Deneyebilir misiniz?

Ben yardımcı olmak için araştıyodum tweakleri. Ekstra 3d touch tweakleri bakıyorum. :)
    Delete app dedim Pangu uygulaması gitti nasıl olacak başka? Sizde JB durumu nasıl şuan? Ben de Cydia atıyor bu videodaki gibi. ipsw me de 9.3.3 indriiyorum temiz kurulum yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Reklam engellemek için tweak var mı öneriniz. **** 2 uyumlu gözükmüyor şuan.
    bu semi jb imiş.
    bilmediğimden soruyorum full kesin çıkar mı yoksa böylede devam etme olasılığı da var mı?
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.