Şimdi Ara

Kpss matematik için kitap önerisi (Lise)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sözel dersleri hallediyorum ama matematikte bir bilinmeyenli denklemlerde kaldım sayılır. Aşırı derecede gerideyim. Önerebileceğiniz çok basit ve geriye dönük konu anlatımlı kpss matematik kitabı var mı ? Biliyorum benim gibi bir çok arkadaş var onlarda yararlanır

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
    En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Elvis Presley Şarkı Çevirileri
    | Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow |
  • ben de önlisanstan hazırlanıyorum matematiğim baya kötüydü antremanlarla matematik 1-2 kitabını aldım 2 deyim baya öğretiyor,tavsiye ederim.

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
    En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Elvis Presley Şarkı Çevirileri
    | Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.