Şimdi Ara

Mazda Lantis Nasıl Bir Araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracı kullanan bilen var mı? Klasik bir japon gibi zor arıza veren parçası bol bir araç mı? yoksa kronik sorunları olan parça temini zor bir araç mı? performansı ve yakıtı nasıl? konforlu mu? uzun yola gelir mi? sizce alınır mı? bu paralara araba bulamıyorum başka. alfa bakıyorum ama temizlerine 30'a kadar istiyorlar. güzel bir tane bulmuştum 23'e kaçırdım.

şu tarz bi şey alsam 12 civarına?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2006-cikisli-orjinal-degisensiz-245650184/detay

arkası biraz havada gibi spor süspansiyon ve lpg taksam ayda yılda bir sanayiye uğrasam hayal mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 31 Aralık 2015; 23:23:16 >

• Almazsanız bana haber verin temizini ben alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shifisitert

Almazsanız bana haber verin temizini ben alicam

tamam hocam bakıyorum şöyle ilanlara. şuan beklemek en iyisi ayda 1-2 çok temiz araç düşüyor internete. en azından fiyatı uygun oluyor. aslında herkes koymasa ilana satmak isteyen koysa böyle uğraşmayacağız ama neyse. 13 civarı kapatırsak güzel olur.

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

gençliğimin ilk hayali, 97 yılında yollarda çok görürdüm o zamanlar pahalıydı tabikihalâ çok şık

Hocam ben de piyasa araçlarına para kaptırmayayım diyorum. ucuz araçlara bakıyorum o yüzden tipi hoşuma gitti. alfa bulamazsam alacağım.sallayacağım bir taş inşallah yerini bulur. araştırmaktan yoruldum hepsinin var bir sorunu. artık tipini bakıp alacağım hangisi güzelse. bi de sirion bakıyorum. tip olarak hangisi iyi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 1 Ocak 2016; 1:26:59 >

• Yok yahu vazgeçtim. Bu alfa cidden hastalık. paraya kıyıp alacağım sanırım. her baktığımda tekrar aşık oluyorum.

2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

hasar kaydı yok demiş ancak aracın farı ve çamurluk-kaput birleşimi oturmamış...

Mazda 323 Hatch kasalar vardı zamanında 1994 falan. bunlar onun devamı niteliğinde. Zamanına göre güzel araçtır. ancak bu yaşta bu tarz arabalar tamamen zibidi arabası oluyor ve bildiğin üzere trafikte kötü kullanılmasını geçtim bakım falan da hak getire oluyor. çoğunda kasko'da olmadığından hasar durumunda cepten yaptırılıyor.

İyice inceletip almak gerekir.

İlanı örnek olarak attım da. Hocam hasar kaydı olsa nolur ki? Doğana 12-13 istiyorlar. bu piyasada nimet bu tarz araçlar. hem bakarsın belki hondacılar bir kaç yıl bunlara geçer piyasası artar eski honda, primera'ları bilirsiniz eskiden 12-13'e alınan bu arabalara şimdi 25-30 isteniyor. 2 yıl önce opel vectra b almıştı dedem12,5'a şimdi 20 veren var.
    bu da sonuçta 98-99 model japon. motor gücü güzel. ama yakıtını bilmiyorum. hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik tipi doğanı ortadan ikiye böler, kaportası da sağlamdır haliyle. ama işte satabilir miyiz veya sorunları var mı bilmiyorum. kaldı ki boya veya hafif kaza takıntım yok. şuan kullandığımız aracın önü de aynı bu şekilde pakut çizgileri tutmuyor. ama adam belirtti satarken fotolarını gösterdi. tampon ve kaput dağılmıştı. içimize sindi. zaten aracın parçasını değiştirmemişler kendi parçalarıyla toplamışlar. uygun fiyata almıştık. ki hayatımda gördüğüm en dolu ve en diri a4'tü diyebilirim. bir önceki aracımız 100.000 km de simsiyah makam aracı olarak kullanılmış a4 olmasına rağmen ondan daha çok dikkat çekiyordu. aynı yerden 1 yıl önce ben de kaza yaptım sonra yaptırmadık nazarlık duruyor. şimdi sat desen satmam o kadar memnunuz. ha son sahibi oluruz belki de. ama bu donanım ve güzellikte, konforda bir aracı 36'ya aldık. varsın tutulmasın. yakıtı da 30 kr. parçası da bol. yine bu tarz bir araç arıyorum piyasa da tutulmayan ama konforlu, performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 1 Ocak 2016; 12:08:42 >

• https://www.youtube.com/watch?v=sN5VSuq5DC8

bunların hepsi böyleyse yandık.

Starexle carpistik kavsakta. Starex de pert ben de pert. Ancak starex daha pert . kaza aninda yaraliyken etrafima toplananlarin " mazda olmasaydi kurtulamazdi " laflari hala kulagimda.

Omuzum cikmisti, sofor kapisinin arka tarafina dogru darbe aldim.

Cok havali bi araba ama iste artik metal yorgunlugu vardir. Yesil bi lantis ve soldan darbe almissa uzak durun arac muhtemelen izmirde

Orijinalden alıntı: Psman

Arkadaşlar bu aracı kullanan bilen var mı? Klasik bir japon gibi zor arıza veren parçası bol bir araç mı? yoksa kronik sorunları olan parça temini zor bir araç mı? performansı ve yakıtı nasıl? konforlu mu? uzun yola gelir mi? sizce alınır mı? bu paralara araba bulamıyorum başka. alfa bakıyorum ama temizlerine 30'a kadar istiyorlar. güzel bir tane bulmuştum 23'e kaçırdım.

şu tarz bi şey alsam 12 civarına?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2006-cikisli-orjinal-degisensiz-245650184/detay

arkası biraz havada gibi spor süspansiyon ve lpg taksam ayda yılda bir sanayiye uğrasam hayal mi sizce?

Şu an Rover kullaniyorum ve lantisin temizini bulamadigim icin bunu almistim .kesinlikle icimde kaldi diyebilirim .yol tutusu , ergonomik yapi vites gecisi motor gucu vs vs ben anlatmakla bitiremem. Zibidi isi denildigine bakma. Trafikte bi porsche de ilgi cekiyor :)
    Yalniz ilandaki aciklama pek guvenilir gelmedi bana. Ki bu aracin 150 binlerde olani cok nadirdir. Varsada motoru yapilmis yada km oynanmistir. Iyi incele ve denk getirirsen al , benim yerimede tadini cikar.
    Bu arada aldigim Rover 214si de lantis kadar tatmin edici. Kesinlikle pisman degilim. Kolay gelsin simdiden.ilk aracinsa cok kafa yoracaksin dahaa

• rover 25 al

• Ne aldınız acaba? Benim aklımda da Ya alfa 156 ya da Mazda Lantis var. 5 sene önce şu farları açılan 323'lerden almıştım, 3 sene kullandım, hiç sorun çıkarmamıştı. Parçası sıkıntılıydı yalnız. Lantis'de de mi aynı durum vardır?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.