Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
73.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asaf1

quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Android 6.0 kurulumu detaylı

İLK AŞAMA

Önce Telefonunuzun geliştirici modunu açın
    Nasıl Açılır: Açmak için hakkında kısmından derleme numarasına üst üste basarsanız açılır.
    Sonra Geliştirici Seçeneklerine girin orada USB hata ayıklama modu ve sahte konumlara izin veri açın.
    Sonra Ekran ışık suresini 30 dk yapın ki kapamasın.
    Sonra Cihazı PC ye bağlayıp ve Hi suiteyi yukleyin.
    Sonra Şu linklerdeki her şeyi indirin.
    1-)https://drive.google.com/file/d/0ByHf4DUhXhAET29pUUFmS3RjU0k/view
    2-)https://drive.google.com/file/d/0B_Ddf9Tzp6_0aERkV1QyZGpHTGc/view
    3-)http://d-h.st/wwfQ
    4-)http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=47823&version=109858&siteCode=hu
    5-)https://onedrive.live.com/?cid=3733c2990715ba86&id=3733C2990715BA86!136831&ithint=file,zip&authkey=!APsuWnDmKRu0Xtc
    6-)http://consumer.huawei.com/cz/support/downloads/detail/index.htm?id=67404&key0=Mobile%20Phones&key1=Smart%20phones&key2=ALE-L01

Bunları indirin hepsini

İKİNCİ AŞAMA

Şimdihttp://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=hwdownload şu adrese girin orada unlock bootloader yazıyor girin oraya ve kodu alın (üyelik istiyorum email üzerinde kaydolun )

Sonra indirdiğiniz adb-tools.zıp içindekilerini masaüstüne atın

Sonra cmd yi açın

Şimdi adb yi kullancaz her kod yazmadan once adbnin olduğu dizini yazın örneğin şöle C:/User/Deskop/adb/"adb devices" gibi tırnak içine kodu yazcaz ama tırnaksız tırnağı belirtmek için koydum

Şimdi teli bağla ve telin ekranında çıkan işaretlere izin ver hi suitte cikanlarada izin ver

Şimdi cmd yi açtık ve ince adb nin olduğu dizini yazalım bulamayanlar adb klasörü ne girsin dosyanın adres çubuğuna çift tıklasin orda yazar onu kopyalama ki yedekte kalsın benim adb klasörü masaüstündeydi ona göre yazcam sizde dizine gore yazın

Şimdi
    C:/User/Asaf/Deskop/adb/adb devices
    Bursa cihaz gözükmesi lazım
    C:/User/Asaf/Deskop/adb/adb reboot bootloader
    Cihaz beyaz ekran olcak
    C:/User/Asaf/Deskop/adb/fastboot oem unlock "288728281827297"
    Tırnak işareti olan yere verdiğim linkten aldığınız bootloader kodunu yazın tırnak işareti koymayin ben belirtmek için koydum
    Şimdi cihazin ekranında kırmızı bir yazı olacak unlocked diye

ÜÇÜNCÜ AŞAMA

Şimdi telin hic elleme o ekranda kalsin

ŞimdiB049 downgrade felan yaziyo içinde flash-all.bat var he onu klasörü komple masaüstüne at ve elleme

Sonra Linkteki B049 frimwareyi indirdin içinde dload ve vendor klasörü var vendor ilerde işine yaricak o bi kalsın dload klasorunu masaüstüne at

Sonra Huawei frimware extractor a gir ve dload in içindeki udapte.app i sec

Sonra extract de ve çıkartma yeri olarak flash-all.bat in içinde olduğu klasoru seç
    Biraz bekle frimware çıkarsın

Bitince direk teli ellemedin inş ellediysen adb ye gir üsteki adb reboot botloader kodunu yaz açıkken tel tekrar beyaz ekran olur

Sonra tel beyaz ekranda olsun ve bağlı olsun pcye şimdi flash-all.bat i çalıştır ve bir tuşa bas hemen cihazı bulcak ve kurulum başlıca ellem bitince tel yeniden başlar.

Tel yeniden başlayınca her şeyi kapa pcde teli bağla tekrar ve o b049 un içinde vendor klasörü vardı ya he onun içindeki udapte.app zaten kb bisi ve onu telin hafızasına dload klasoru aç ve oraya at

Sonra ayarlar-guncellem-yerel güncelleme de o hemen bulur tıkla tel yeniden başlıcak hiç ekleme takı kurulum ekranı gelene kadar.

Sonra cihaz acilcak ve ayarlarda bakınca b049 ibaresi bu sefer gozukcek yapamazsan balongb133 yazar

SON AŞAMA

bu sefer verdiğim linkteki b171 i indir ve içindeki udapte.app ı telin dload klasorune at ve ayarlar-guncellem-yerel güncelleme orada gozukcek tikla ve kur
    Tel yeniden başlıcak ve b171 hazır

En son olarak b525 firmware yi indir udapte.zip şeklinde zaten direk ellemeden dload klasörüne at ve aynı şekilde kur
    Tel yeniden başlicak ve Android 6.0 Marshmallow hayırlı uğurlu olsun.

En son olarak teli sıfırla ve iş tamamdır.

Yapamayanlar bana bu numaradan ulaşsın teamwiver yada başka bi şekilde hallederiz
    05436257440 İsmim Asaf beyler

Detaylı yazdım yapamayanlara yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    Asaf hocam bu anlattığınızı yapacağımda verilen orjinal güncellemeyle aynı galiba yurtdışının güncellemesi.Tek sim kartlı olan değilmi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StormScene

Asaf hocam bu anlattığınızı yapacağımda verilen orjinal güncellemeyle aynı galiba yurtdışının güncellemesi.Tek sim kartlı olan değilmi bu ?

Yurtdışında ki tek sim kartlı olanlar için verilen güncelleme ve ülkemizdeki güncellemelere göre daha hızlıdır ve avantajlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 2 Temmuz 2016; 18:14:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Yurtdışında ki tek sim kartlı olanlar için verilen güncelleme ve ülkemizdeki güncellemelere göre daha hızlıdır ve avantajlı

herhangibi sorunla karşı karşıya kalmayız değil mi misal türkiye güncelleme verdiği zaman türkiyenin güncellemesini görecek mi yoksa avrupadaki verilen güncellemeyle mi devam edicek ?

quote:

quote:

herhangibi sorunla karşı karşıya kalmayız değil mi misal türkiye güncelleme verdiği zaman türkiyenin güncellemesini görecek mi yoksa avrupadaki verilen güncellemeyle mi devam edicek ?

Avrupadan devam edeceksin zaten Türkiye romu Avrupadan iyi olamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf1

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir sorun yok

Alıntıları Göster
    p9 lite modelini önerirmisniz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

p9 lite modelini önerirmisniz arkadaşlar ?

G4 ve ona eş değer telefonların seviyesinde

• Arkadaşlar bu telefondaki ultra pil özelliğinin saatini ayarlama sansimiz var mı. Mesela gece 12 olunca otomatik olarak ultra pil moduna geçse sabah istediğin saatte normal moda dönse. Böyle bir program var mı yada

Orijinalden alıntı: fako38

Arkadaşlar bu telefondaki ultra pil özelliğinin saatini ayarlama sansimiz var mı. Mesela gece 12 olunca otomatik olarak ultra pil moduna geçse sabah istediğin saatte normal moda dönse. Böyle bir program var mı yada

Araştırmak lazım

Kendi uploadım ve anlatımımdır.

Evet beyler şimdi size çok önemli benim için öyle bir özellik göstericem bu özellik hem Marshmallow bende Lollipop da çalışıyor sıkıntı yok ve ROOT gerektirmiyor

"Sanal tuş gizleme"

Malumunuz bazı oyunlarda sanal tuş açık kalıyor (örn: gta vc) ve eliniz sanal tuşa deyiyir bazen oyun kapanıyor bazen çıkıyorsunuz.Yada chrome de tam ekran gezinmek istiyorsanız bu tam size göre beyler kurulum videosunu çektim koydum içine kurulum basit hadi kolay gelsin

Hakkını yemeyeyim @Adeministrathor kardeşimden aldım apkyı.Video ve upload bana ait sadece
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 4 Temmuz 2016; 16:31:06 >

• Faydalı paylaşım diye buna derim ben işte, teşekkürler..

https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSd3FQREI1cXJLTUk/view?usp=drivesdk

Evet beyler şimdi size çok önemli benim için öyle bir özellik göstericem bu özellik hem Marshmallow bende Lollipop da çalışıyor sıkıntı yok ve ROOT gerektirmiyor

"Sanal tuş gizleme"

Malumunuz bazı oyunlarda sanal tuş açık kalıyor (örn: gta vc) ve eliniz sanal tuşa deyiyir bazen oyun kapanıyor bazen çıkıyorsunuz.Yada chrome de tam ekran gezinmek istiyorsanız bu tam size göre beyler kurulum videosunu çektim koydum içine kurulum basit hadi kolay gelsin

Hakkını yemeyeyim @Adeministrathor kardeşimden aldım apkyı.Video ve upload bana ait sadece

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

Arkadaşım emeğine sağlık. Ama lolipopda aktif etmeyi başaramadım, yardımcı olabilir misin lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamutow

quote:

https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSd3FQREI1cXJLTUk/view?usp=drivesdk

"Sanal tuş gizleme"

Arkadaşım emeğine sağlık. Ama lolipopda aktif etmeyi başaramadım, yardımcı olabilir misin lütfen?

Şuan Marshmallow dayım Lollipopa dönünce bir teyit edicem

• Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Orijinalden alıntı: ne var ne yok

Benim telefonun dokunmatiği bozulmaya başladı numara çevirirken ve web de gezerken. Kendi kendine basıyor sürüklerken bırakıyor. Numara çevirirken örn 6 ya basarken 3 ede basıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Ben Samsung s5 in şarj aletine takılı iken böyle aptallaşıyordu ama normal kullanımda olmadı
    Yazılım at bence düzelir yani

• Evet beyler Sizde Kamera uygulaması için profesyonel mod istiyorsanız ya benim gibi Avrupa moduna geçeceksiniz yada önce root atıp verdiğim dosyayı flashify uygulaması ile flashlayıp tekrar unroot yapacaksınız bu sayede Avrupa rom olmadan kamera profesyonel moduna sahip olacaksınız hende Marshmallow ve Lollipopda da geçerli

Link:https://drive.google.com/file/d/0B74VVOk5uyLSLUxXOEhsbGxfWjQ/view?usp=drivesdk

Flashify uygulaması link:
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.cgollner.flashify%26hl%3Dtr%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dflashify%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_3N58V7K1C4LfUZ2xkuAM&ved=0ahUKEwiyk8380d7NAhWCbxQKHZ2YBMwQ5YQBCB0wAQ&usg=AFQjCNH3qKZxWmeyTYu5UK1u8lA_x_XAJA&sig2=yR71duH9jTDM2sbqpp6giw

Kendi uploadımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 6 Temmuz 2016; 13:35:58 >

• Beyler bu da Huawei arşivim yeni uygulama ve paketler eklenecektir

Link:https://drive.google.com/folderview?id=0B74VVOk5uyLST1dhRnRDQURXbWM

Android 6.0 da bulunmayan büyüteç ve Tarayıcı eklendi yanlız Tarayıcı sıkıntı olmadan Emui launcherde gözükür ken büyüteç Emui hariç diğer tüm launcherde gözüküyor onunda çözümü için araştırma yapıyorum

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victorious78

İşin aslı tek dosyayı indirip kurulum yapılır diye düşünmüştüm. O kadarına hiç bulaşamam 😨 Artık bekliyecez.

Bence beklemeyin ama siz bilirsiniz :)

Asaf Bey ve konuyu takip eden arkadaşlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Asaf Bey ben de Andoid 6.0 sürümünü yüklemeye karar verdim. Ekteki dosyaları indirdim. Unloker kilidi açmak içi verdiğiniz Huawei linki sürekli hata veriyor. Üye olmaya çalıştım. Mail adresime gelen linki onayladığımda sürekli site yoğun uyarısı alıyorum. Ne yapmamız gerekir. Acaba serverlarda bir sıkıntımı var ya da başka bir yöntem var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.