Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division [ALPHA&BETA ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parcali

ben beğenemedim, kontroller kotü geldi, hafta sonu bi daha denerim.

Alıntıları Göster
    Grafikler düşürülmüş olmasına rağmen güzel, atmosfer güzel, konu güzel ama oyun siper alma üzerine kurulu bir shooter olduğu için hikaye ve hikayenin anlatımı iyi olmazsa oyundan çabuk sıkar (en azından benim için) sonuçta yaptığımız tek şey siperler arasında dolanıp çatışmak. Darkzone u deneme fırsatım olmadı. Pvp de insanları biraz götürür ama sonrasında... Endgame content in insanların oyuna ilgisini kaybettirmemesi lazım. Bunlar başarılırsa güzel bir oyun olur.

• refuse2k3 kullanıcısına yanıt
    Belki dun 4 saat kadar oynadim hic dusme yasamadim dostum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün iyi değildi bağlantım ondan kaynaklanmıştır büyük ihtimal bakalım bu akşam nasıl olacak ?
    Ben de bi yerden sonra sıkıldım, yine de eğlenceli bir oyun.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Aynen eğlenceli ama nereye kadar eğlenceli olacak asıl sorun bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: refuse2k3

Aynen eğlenceli ama nereye kadar eğlenceli olacak asıl sorun bu...
    ben oyunu indirdim lakin oyunu açmaya çalıştığımda Ubisoft açılıyor oyun açılmıyor neden böyle oluyor :/

oyunu satın almadım sadece açık betasını yükledim inşallah boşa yüklememişimdir
  • akhee kullanıcısına yanıt
    Eğer yoksa Ubisoft Club üyeliği açmanı istiyor. O yüzden olabilir.
    club üyeliği nasıl açılıyor bilmiyorum ama ubisoft hesabım ile

https://club.ubi.com adresine giriş yaptım hesabım gözüküyor.
    sanırım saat 14 de açılıcakmış o yüzden bakalım dakikalar kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

sanırım saat 14 de açılıcakmış o yüzden bakalım dakikalar kalmış.
    oyunun atmosferi güzel ama adamların kafasına şarjör boşaltıyorsun anca ölüyor bu çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetrik

oyunun atmosferi güzel ama adamların kafasına şarjör boşaltıyorsun anca ölüyor bu çok saçma

Alıntıları Göster
    Oyunu ben çok beğendim. Özellikle Dark zone çok eğlenceli. RPG elementleri fena durmuyor. Takım olarak Dark Zoneda fena kapışmalar olacaktır. Pve kısmı için ise bana bu tarz oynanış sıkıcı geliyor. Destiny de bayık geliyordu açıkçası. Görseller ve atmosfer gayet güzel. Gördüğüm en iyi görsel oyun atmosferi diyebilirim belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Oyunu ben çok beğendim. Özellikle Dark zone çok eğlenceli. RPG elementleri fena durmuyor. Takım olarak Dark Zoneda fena kapışmalar olacaktır. Pve kısmı için ise bana bu tarz oynanış sıkıcı geliyor. Destiny de bayık geliyordu açıkçası. Görseller ve atmosfer gayet güzel. Gördüğüm en iyi görsel oyun atmosferi diyebilirim belki de.

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü baya bir oynadım. En son forumdan toplam 4 kişi DZ ye de takıldık baya. Önsipariş verdiğime pişman olmadım. Aksine, bu oyun baya götürecek beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: refuse2k3

Grafikler düşürülmüş olmasına rağmen güzel, atmosfer güzel, konu güzel ama oyun siper alma üzerine kurulu bir shooter olduğu için hikaye ve hikayenin anlatımı iyi olmazsa oyundan çabuk sıkar (en azından benim için) sonuçta yaptığımız tek şey siperler arasında dolanıp çatışmak. Darkzone u deneme fırsatım olmadı. Pvp de insanları biraz götürür ama sonrasında... Endgame content in insanların oyuna ilgisini kaybettirmemesi lazım. Bunlar başarılırsa güzel bir oyun olur.

Alıntıları Göster
    Tom Clancy’s The Division Launch Trailer videosunu Türkçe izlemek isteyenler altaki videoya bakabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Tom Clancy’s The Division Launch Trailer videosunu Türkçe izlemek isteyenler altaki videoya bakabilirler.

Alıntıları Göster
    oyunun xbox one fiyatı ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 2 Mart 2016; 11:11:38 >

• Hocam kutulu mu soruyorsun dijital mi? Dijitalsehttp://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php buradan istediğin oyunu aratıp fiyatlarına bakabilirsin. Kutulu fiyatı malum Aral'dan bakacakınız Ya da spotçularda bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın öncelikle is güç yoğunluğundan araştırmadan size soruyorum.
    Division u alacağım en ucuz arjantindeymis arjantin xbox alış veriş nasıl yapılır yardımcı olacağa helalinden dua edeceğim. Ortagimada dua ettireceğim double xb :) şimdiden yardımlar için saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr_yunis kullanıcısına yanıt
    Forumda biri şunu paylaşmıştı başka bir konuda size de atayım yardımı dokunur belki https://www.youtube.com/watch?v=wgi_hpQ-sXA
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimbey

Hocam kutulu mu soruyorsun dijital mi? Dijitalsehttp://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php buradan istediğin oyunu aratıp fiyatlarına bakabilirsin. Kutulu fiyatı malum Aral'dan bakacakınız Ya da spotçularda bulabilirsiniz.

dijital dostum. Türkiyede 260 tl diyor yav. Bunu diğer ülkeler üzerinden almanın bir yolu var mı hocam

• Bir önceki mesajda bir Youtube linki paylaştım oradan bakabilirsiniz nasıl yurtdışından dijital alabileceğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimbey

Bir önceki mesajda bir Youtube linki paylaştım oradan bakabilirsiniz nasıl yurtdışından dijital alabileceğinizi

Teşekkürler dostum faydalı video.

Böyle yapınca anlaşılırsa banlanmayız demi Bir de oyunu bu şekilde alırken yeni bir live profili açmamız gerekli mi yoksa eski profillerimizle de alabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.