Şimdi Ara

Renault Brodway RNI mı yoksa Tofaş Doğan SLX mi ?(Anket eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
112.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2025)
Giriş
  • Kısıtlı bir bütçe ile araç almak istediğinizi varsayın, bütçe 8500 YTL olacak ve türkiye şartlarında kendini kanıtlamış, ikinci eli sağlam, servisi ve parçası bol, bakımı kolay ve servisi ekonomik olarak düşünürseniz ve şu aşağıdaki 2 araç arasında seçim yapmak durumunda olsanız hangisini seçersiniz ?

Araç 1;

Renault Brodway RNI
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3335429

Araç 2;

Tofaş Doğan SLX
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2922022

Not: Lütfen saçma sapan ve yerli malını yerin dibine sokan yorumlarda bulunmayalım, bu iki aracın artıları ve eksileri hakkında fikir yürütelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviBodrum -- 20 Ocak 2007; 14:47:58 >

• Ben Doğan SLX diyorum. Brodwaya göre çok daha geniş, ferah ve rahat.
    Ekonomi diyorsan Brodway fakat rahatlık diyorsan Doğan SLX diyorum. Doğana tüp takılırsa ekonomik de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Ben Doğan SLX diyorum. Brodwaya göre çok daha geniş, ferah ve rahat.
    Ekonomi diyorsan Brodway fakat rahatlık diyorsan Doğan SLX diyorum. Doğana tüp takılırsa ekonomik de olur.
    99 model olmasından ötürü broadway ağır basar. ama doğan slx de broadwaye göre oldukça konforludur.

ama tabi renonun da avantajları var birz daha kaliteli şöyle içine binince fln.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

99 model olmasından ötürü broadway ağır basar. ama doğan slx de broadwaye göre oldukça konforludur.

ama tabi renonun da avantajları var birz daha kaliteli şöyle içine binince fln.

Alıntıları Göster
    Doğan bence çok daha rahat brodwaydan tüpte takarsan rahat rahat gezersin.
    Hemde öyle kolay sorun çıkarmaz çıkarsa bile çok az bir paraya halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACIMASIZ_

Doğan bence çok daha rahat brodwaydan tüpte takarsan rahat rahat gezersin.
    Hemde öyle kolay sorun çıkarmaz çıkarsa bile çok az bir paraya halledersin

Alıntıları Göster
    krd izmirdesin sanırım o yüzden izmirden baktım ilanlara benim tavsiyem o fiyata lada vega olur
    http://www.araba.com/427117.html
    http://www.araba.com/424896.html
    http://www.araba.com/402317.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

krd izmirdesin sanırım o yüzden izmirden baktım ilanlara benim tavsiyem o fiyata lada vega olur
    http://www.araba.com/427117.html
    http://www.araba.com/424896.html
    http://www.araba.com/402317.html

Alıntıları Göster
    broadway derim ben. acayip ekonomik lpg de tavsiyemdir. bastığında gider yüksek hızlara rahat ulaşırsınız. doğanda onun ki gibi hızlara zordur. konfor olarak biraz doğan önersemde broadway derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

broadway derim ben. acayip ekonomik lpg de tavsiyemdir. bastığında gider yüksek hızlara rahat ulaşırsınız. doğanda onun ki gibi hızlara zordur. konfor olarak biraz doğan önersemde broadway derim ben.

Alıntıları Göster
    Doğan SLXkullanmadım ama Broadwayin aynısı abimde vardı, fiyatına göre gayet güzel arabaydı. Ben sevmiştim, bence Boadway alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şahin mi ? Renault Brotway mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksi273_kelvin

Doğan SLXkullanmadım ama Broadwayin aynısı abimde vardı, fiyatına göre gayet güzel arabaydı. Ben sevmiştim, bence Boadway alın.

Alıntıları Göster
    araç dıştan tenmize benziyor. km orjinalse eger çok iyi. ama benzinliyse başını ağrıtabilir. alırsan eğer senin için çok iyi olur. ama şunu söyleyim motor indirilmiş bunda.

quote:

ARAÇ COK TEMİZ MASRAFSIZDIR BEN ALDIĞIMDA TÜPLÜYDÜ TÜPÜNÜ SÖKTÜRÜP SIFIR MOTOR YAPTIRDIM,KIŞLIK BAKIMI YAPILMIŞTIR ALAN ÇOK MEMNUN KALIR,

dikkat et. motor değişmiş bunun yeni motor takılmış

• quote:

araç dıştan tenmize benziyor. km orjinalse eger çok iyi. ama benzinliyse başını ağrıtabilir. alırsan eğer senin için çok iyi olur. ama şunu söyleyim motor indirilmiş bunda.

quote:

ARAÇ COK TEMİZ MASRAFSIZDIR BEN ALDIĞIMDA TÜPLÜYDÜ TÜPÜNÜ SÖKTÜRÜP SIFIR MOTOR YAPTIRDIM,KIŞLIK BAKIMI YAPILMIŞTIR ALAN ÇOK MEMNUN KALIR,

Alıntıları Göster
    renault derim ben. bende daha kullanışlı

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bendede doğan var tamam broadway e göre fazla yakar ama konforuna hiçbişi diyemez kimse ayrıca kaloriferi de acayip ısıtır 95model doğan ın km si düşük ayrıca lpg de war galiba yani resimden öle gördüm benn doğan öneririrm ben renaultlarda bi uğultu war yani uzun yol gittiğinde kafan acayip şişmiş oluyoo

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    neredeyse (bizim eski şahinhariç) motoru inmemeiş tofaş yok hepsi belirli kmden sonra motor yaptırmak zorunda kalıyor. ben o nedenle broadwayi önermiştim birazda. çünkü 99 model. 95 e oranla baya yeni sayılır.

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

neredeyse (bizim eski şahinhariç) motoru inmemeiş tofaş yok hepsi belirli kmden sonra motor yaptırmak zorunda kalıyor. ben o nedenle broadwayi önermiştim birazda. çünkü 99 model. 95 e oranla baya yeni sayılır.

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

Alıntıları Göster
    DOĞANI TERCİH EDERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahreddin

DOĞANI TERCİH EDERİM.

Alıntıları Göster
    her iki modelide kullanmış biri olarak (doğan: 8 yıl, broadway 2,5 yıl) doğan alırıdm ben olsam. Broadway ide zorunluluktan aldım şimdi olsa almam asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahreddin

DOĞANI TERCİH EDERİM.

Alıntıları Göster
    doğan biraz dahakonforlu gibigörünsedebroadway bence daha üstündür

doğanı bizzat uzun süreli kullanma fırsatım olmadı ama uzun yıllardırrenault9spring kullanıyorum.

broadway 1.4 rni nin bazı özelliklerine değinebilirim;
    -motoru az yakar,eğer çok fazla km yapmıorsanız tüp takmanıza gerek kalmaz.
    -yol tutuşu 100kmden sonra zayıftır,120max hız,140 ise tehlike çanlarınınçalmaya başladığı hız sınırıdır.Ancakdoğanında çok iyi bir yol tutuşu olduğunu sanmıyorum.
    -Donanım olarakşuan alacağınız baz donanım seviyesi her ikisininde hemen hemen eşittir.
    -Hidrolik direksiyon malesef renault broadwayde yok,doğanda varsa tercih sebebi bile olabilir.
    -Kaportası zayıftır,çürür gider gibi laflar bana inandırıcı gelmiyor
    -parçası doğana göre pahalı olabilir.ama parça parasının hakkını verecek seviyededir.
    -Tasarımı,görünümü,içi doğana göre daha modern geliyor bana ancak biraz dardır doğana göre.
    -güvenlik her ikisindede zayıf.
    -fren mesafeleri sanırım birbirine yakın değelerde.

benim tercihim broadway olur ama eğer araba kullanmaya tofaş serisinden başladıysanız doğan daha iyi olur sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

doğan biraz dahakonforlu gibigörünsedebroadway bence daha üstündür

doğanı bizzat uzun süreli kullanma fırsatım olmadı ama uzun yıllardırrenault9spring kullanıyorum.

broadway 1.4 rni nin bazı özelliklerine değinebilirim;
    -motoru az yakar,eğer çok fazla km yapmıorsanız tüp takmanıza gerek kalmaz.
    -yol tutuşu 100kmden sonra zayıftır,120max hız,140 ise tehlike çanlarınınçalmaya başladığı hız sınırıdır.Ancakdoğanında çok iyi bir yol tutuşu olduğunu sanmıyorum.
    -Donanım olarakşuan alacağınız baz donanım seviyesi her ikisininde hemen hemen eşittir.
    -Hidrolik direksiyon malesef renault broadwayde yok,doğanda varsa tercih sebebi bile olabilir.
    -Kaportası zayıftır,çürür gider gibi laflar bana inandırıcı gelmiyor
    -parçası doğana göre pahalı olabilir.ama parça parasının hakkını verecek seviyededir.
    -Tasarımı,görünümü,içi doğana göre daha modern geliyor bana ancak biraz dardır doğana göre.
    -güvenlik her ikisindede zayıf.
    -fren mesafeleri sanırım birbirine yakın değelerde.

benim tercihim broadway olur ama eğer araba kullanmaya tofaş serisinden başladıysanız doğan daha iyi olur sizin için.

Alıntıları Göster
    en basitinden sadece koltuklarına baksan doğan alınır dersin konfor arıyosan doğan broadwaye 5 basar.
    bence DOĞAN

• quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

en basitinden sadece koltuklarına baksan doğan alınır dersin konfor arıyosan doğan broadwaye 5 basar.
    bence DOĞAN

Alıntıları Göster
    doğan daha konforludur ikinci eli daha iyidir tavsiyem doğan olur tüp taktırır sürersin hem tüplü olması ikinci elde büyük avantajdır brodway iyidir hoştur ama konforu yokttur hidrolik direksiyonu yoktur içi çok dardır sürüş pozisyonu bile berbatır ama ekonomik olduğu için tavsiye edilir işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

doğan daha konforludur ikinci eli daha iyidir tavsiyem doğan olur tüp taktırır sürersin hem tüplü olması ikinci elde büyük avantajdır brodway iyidir hoştur ama konforu yokttur hidrolik direksiyonu yoktur içi çok dardır sürüş pozisyonu bile berbatır ama ekonomik olduğu için tavsiye edilir işte

Alıntıları Göster
    bende dogan diyorum.daha rahat gercekten broadwaye göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

Alıntıları Göster
    lpg'li doğan tabiki. konfor ve satarken zorluk yaşamaman için. ama internetten değil de bir tanıdık aracılığıyla bulabilirsen daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

lpg'li doğan tabiki. konfor ve satarken zorluk yaşamaman için. ama internetten değil de bir tanıdık aracılığıyla bulabilirsen daha iyi olur...

Alıntıları Göster
    hocam konfor olarak doğan
    2.el olarak da doğan derim ben
    daha geçen ağustos ayında 98 model 16.000 km'de orijinal doğan slx 1.6 i.e'yi 11.500 ytl'ye sattık
    2.eli en iyi olan araçlardır bence bu kuş serisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

hocam konfor olarak doğan
    2.el olarak da doğan derim ben
    daha geçen ağustos ayında 98 model 16.000 km'de orijinal doğan slx 1.6 i.e'yi 11.500 ytl'ye sattık
    2.eli en iyi olan araçlardır bence bu kuş serisi..

Alıntıları Göster
    ben de 98 broadway var ama 40000 km rni model geçenlerde satıyordum neredeyse 11500 ytl verdi ben yeni brc taktırdığım için 12000 istedim. adam da toyota corolla 1.6 varmış. 1.3 olsaydı kafa kafaya takas edecektik. bana kalırsa ilandaki broadwayin bir sorunu var piyasanın 500 ytl altında bir rakam istemiş adam.ama kardes dikkatli ol. motora anahtar değmemiş olsun. doğanlarda ise bu pek mümkün değil. herkes kafasına göre söküyor motoru. herkes anlıyor ya. :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.