Şimdi Ara

Renault Brodway RNI mı yoksa Tofaş Doğan SLX mi ?(Anket eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
112.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Renault Brodway RNI mı yoksa Tofaş Doğan SLX mi ?(Anket eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2025)
Giriş
  • 95 MODEL DOĞAN (2 YIL), 94 BROADWAY (8 AY) KULLANDIM...
    AZICIK GAZA DOKUNDUĞUNDA, BROADWAYDE TOL TUTUŞ ÇOK KÖTÜLEŞİR. KALAS GİBİDİR. KONFOR BEKLEMEMEK GEREK.
    DOĞAN DAHA OTURAKLIDIR. BROADWAYE GÖRE KONFORLU SAYILABİLİR. İÇİNDEKİLERİ RAHAT ETTİRİR.
    YÜKSEK HIZLARDA BRDW E GÖRE DAHA STABİLDİR...
    BROADWAY DAHA ÇABUK ÇÜRÜR. 99 OLMASINA RAĞMEN, ÇAMURLUK AĞIZLARINDA BAŞLAMIŞTIR ÇÜRÜKLER...
    BEN, DOĞAN DİYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

hiçbiri diye bir şık istiyorum

şu ilana bir bakarmısın bizim eski arabanın 96 modeli ve gerçekten memnun kalırsın yakıt tüketimi az ama performanslı tek sorun dış dikiz aynaları

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3450719

valla haklısın bende onu tavsiye edicektim yani konforlu sağlam donanımlı bi araç almak varken dierlerini düşünmek garip

ama illa ikisi olucaksa doğan al

• bence de dogan iyi turk malı ama yine de broadweye gore daha iyi
  • 91 model atlantik mavisi gazlı ruhsata işli tertemiz broadwayım vr.7000 ytl.pazarlıksız.düşünen olursa 050525654508 balıkesir merkezdeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EYFELİM

91 model atlantik mavisi gazlı ruhsata işli tertemiz broadwayım vr.7000 ytl.pazarlıksız.düşünen olursa 050525654508 balıkesir merkezdeyim.

Km sini yazıp bide resim koysaydın daha çok ilgi çekebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

quote:

Orjinalden alıntı: alize03

ben de 98 broadway var ama 40000 km rni model geçenlerde satıyordum neredeyse 11500 ytl verdi ben yeni brc taktırdığım için 12000 istedim. adam da toyota corolla 1.6 varmış. 1.3 olsaydı kafa kafaya takas edecektik. bana kalırsa ilandaki broadwayin bir sorunu var piyasanın 500 ytl altında bir rakam istemiş adam.ama kardes dikkatli ol. motora anahtar değmemiş olsun. doğanlarda ise bu pek mümkün değil. herkes kafasına göre söküyor motoru. herkes anlıyor ya. :)

kardeş sen hangi şehirde yaşıyorsun.98 brodvey dediğin gibi 11500 ediyorsa basalım istifaları ben sana 8-9 bine benim memleketten alıp gönderim sen sat 11e kazancı kırışırız.

99 model 1.6 90 bg 306 aldık aralık ayında 12200 e yaw hidrolik direksiyon bile yok diyosun nası 11500 vermişler anlamak mümkün değil.. geçen biziim bur da da kartala 11400 vermiş almış adamlar.. nasıl oluyosa bu piyasada bi ruhaf yaw.. parçası ucuz desek tamam ucuz ama dayanıklı değil. konfor yok güvenlik yok.. eski teknoloji sonuçta.. saygılar

• Kesinlikle DOĞAN SLX Renault Europa ile karşılaştırın bence Brodway kütük gibi araba sadece daha az yakıyor Doğan'a tüp taktırın artık Doğan ile karşılaştırmassınız bile.KESİNLİKLE DOĞAN SLX KONFOR,YOL TUTUŞ,PERFORMANS AÇISINDAN 10'A KATLAR 5'E BÖLE 2'İLE ÇARPAR;)
  • Oyum her açıdan Doğan SLX'e brodway çok kötü ya onu nasıl düşünebilirsin anlamıyorum.
  • 93 Model Doğan var ve ilk sahibiyim. Broadway de kullandım ama kesinlikle Doğan da ki konforu bulamadım ama performans istersen Broadway de var. Ama oyum Doğana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legion90 -- 4 Mart 2007; 19:54:12 >
  • İyide arkadaş yerli malı falan demiş bu iki araçta yerli malı degil...
  • kesinlikle doğan slx .. çok daha konforlu lpg ile yakıtta çok dert olmaz..
  • Bende şu sıralar aynı soru ile cebelleşiyorum.
    1.98 broadway rni 75 binde 8800 ytl
    2.93 doğan slx 65 binde 6000ytl
    Şuan bende kararsızım.Bu forumda daha birçok farklı konu altında başlık açtım o yüzden kimse yadırgamasın lütfen bu ilk arabam olacağ için hergün birileriyle konuşunca fikrim değişiyor...
  • doğan slx: broadway:
    1-daha fazla konfor ve rahatlık 1- konfor yok.
    2-direksiyon hidrolik 2-direksiyon taş gibi, dururken zor döner
    3-içerisi ve ön konsol geniş hızı hissettirmiyor 3- hızı çok hissettiriyor ön konsol çok küçük cama yakın.
    4- daha geç hızlanır 4- daha çabuk hızlanır
    5-yüksek hızlarda daha güvenli(brod. göre tabiki) 5- yüksek hızda savrulabilir.
    6-lpg li az yakar 6- tüp taktırman gerek buda 500 milyona mal olur.
    7-parçaları ucuz 7-doğana göre pahalı

ikisinide kullandım. Gözlemlerim bunlar. sen karar ver.

• ben 1.4 motor uzun süre kullandım.hemde tüplüydüönden çekiş sayesinde daha seriydi.ayrıca biraz süratli girdiğin virajlarda doğandan çok daha iyi tutunacağını düşünüyorum.ayrıca kasa hafif olduğu için tüp taksanda verim çok aşırı şekilde düşmüyor.aldığına pişman olmazsın bence renoo
  • valla arkadaşlar kendimi bildim bileli tofaş içindeyim. 4 seneye yakındır trafikte 96 slx kullanıyom her yönüyle brodway den üstün sadece yakıt ta reno üstün. su an mecburiyetten 97 RNİ kullanıyom ama tofaş tadını rahatlıgını konforunu vermiyo ve korkuyorum hız yapamıyom çünkü savruluyo brodway.ve bana sorarsanız sırf yakıtı ucuz diye brodway sakın aldanıp almayın derim. herkese saygılar.....
  • reno ölümü gülüyorum sana doğanın çıkamadığı yokuşu renault 12 ts tsw modelleri tık demeden çıkar çünkü renonun bir avantajı var önden çekiş
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

artı olarak doğan görünümlü mü şahin görünümlü mü neyse

doğan derim çünkü rahat ve renodan çok geniş tip desen zaten kirlense bile yakışıyor arabaya ama arkadan itiş bu havalarda biraz kar yağsın bir yere gidemezsin gitmiyor yahu araba

reno ise tamamen ölü bir araba

• Arkadaş broadway RNİ yi sormuş, herkes kafasına göre kıyaslamış doğanla broadwayi
    Bi sefer performans ve motor dayanıklılığı nda Rni öndedir.Diğer broadwayler gibi dengesiz değil yere daha yakın yol tutuşu daha iyidir.Sorun çıkarmaz pek.Alimünyum alaşımlı jantı vardır ve sportifdir,sert ve engebeli zeminlerde rahat ettirir.enjeksiyonlu olduğundan benzinli kullanımda dahi tüplü-doğan kadar yakar,kışın çalışmama problemi olmaz.Donanım ve konforda doğan bir adım öndedir.
  • broadway nasıl motorda en önde oluyor??
    hararet ortaya geldiği anda kaç sefer conta yakan broadway gördüm ben dükkanda
    o kadar cins bir motoru vardır ki araç eğer hararet yaparsa su ekleyecek olsan kesinlikle katacağın suyun havasını aldırmak zorundasın
    o da özel bir aparat yardımı ile yapılabiliyor
    yani normal bir vatandaş hararetten dolayı su eklemek istese mümkün değil yapamaz
    ama doğan'da(tempra motorlu da dahil)ve diğer tüm tofaş'larda böyle bir durum sözkonusu değildir
    suyu eklersin yola devam edersin
    hava aldırma gibi bir sorunun yoktur
    bu mu önde olmak???

not:ayrıca 97 model şahin'de bile hidrolik direksiyon vardır ama 98-99 rn-rni broadway'de hidrolik direksiyon yoktur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

broadway nasıl motorda en önde oluyor??
    hararet ortaya geldiği anda kaç sefer conta yakan broadway gördüm ben dükkanda
    o kadar cins bir motoru vardır ki araç eğer hararet yaparsa su ekleyecek olsan kesinlikle katacağın suyun havasını aldırmak zorundasın
    o da özel bir aparat yardımı ile yapılabiliyor
    yani normal bir vatandaş hararetten dolayı su eklemek istese mümkün değil yapamaz
    ama doğan'da(tempra motorlu da dahil)ve diğer tüm tofaş'larda böyle bir durum sözkonusu değildir
    suyu eklersin yola devam edersin
    hava aldırma gibi bir sorunun yoktur
    bu mu önde olmak???

not:ayrıca 97 model şahin'de bile hidrolik direksiyon vardır ama 98-99 rn-rni broadway'de hidrolik direksiyon yoktur!

• konu baya eskiymiş arkadaş hâla araba almamışsa bu söyledigi araçlar içinde Doğan derim ama Toyota corolla yada bakabilirsin.93 üstü 1.3 corolla işini görebilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.