Şimdi Ara

46E Azerspace CBC SPORT HD Şifresiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CBC SPORT HD kanalı şifresiz olarak 11134 H 27500 mpeg4 ile HD yayına başladı. Ne zaman şifrelenir bilinmez. Umarım biss kod ile şifrelerler. 2 aydır bu kanalı bekliyorum
    (2 ay önce kanal sahipleri bile kanalı açacaklarından habersizdi ;)

AMD FX 8350 --- ASUS CROSSHAIR FORMULA-Z 990 FX ---ASUS GTX 750Tİ OC --- 4X4 GB G.SKİLL Trident X DDR3 2400MHz CL10 --- COOLER MASTER HYPER 212EVO --- FSP 750W POWER--- CORSAIR GT 3 SSD 120GB --- SAMSUNG 850 EVO SSD 250 GB --- WD GREEN 1TB --- WD GREEN 2TB---WD GREEN 2TB---WD GREEN 3TB---SAMSUNG HT-H5500 5+1-- AOC 20" IPS MONİTÖR---TechniSat SkyStar 2 eXpress HD PCIe TV Card---A4 TECH120 Klavye---LOGITECH M705---(YEDEK)((Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse---Gigabyte AiVia Osmium MxRed Klavye)))
  • SD yayını varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzTv, IdmanTv ile aynı yayın grubunda olmasına rağmen şimdilik La Liga, Premier League, UEFA ve Champions League gibi yayın haklarını bu kanalda kullanmıyorlar. Yayınlamalarını bekliyorum veyahut AzTV ve IdmanTv HD yayına geçse de olur.. Şimdilik sadece Azərbaycan Topaz Premyer Liqası yayınlıyorlar. 4 gözle Qarabağ FK - Neftçi Bakü derbisini bekliyorum.. :}
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.