Şimdi Ara

Hangi uydu??? ASTRA,HİSPASAT,TURKSAT, HOTBİRD VS...????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

forumu inceliyorum uzun zamandır...herkes farklı bir uydu beğeniyor. bunlar hakkında da ayrıntılı bir inceleme belgesi bulamadım malesef...yani x uydusu şu kanallar var dili şu vs... merakım siz neler kullanıyorsunuz??? ben yeni gireceğim bu uydu işine o yüzden hangi uyduyu kullanacağımdan emin değilim

sizden ricam herkez kullandığı uyduyu ve neden o uyduyu kullandığını yazarsa yeni başlayacak olan insanlarda kendilerine göre ne seçmeleri gerektiğini bilir...

saygılar,

• Ben turksat+hotbird+eutelsat kullanıyorum. Turksat'ı türk kanalları için, hotbird'ü yabancılar için kullanıyorum. Dil genelde polonyaca. Ama Hotbird yerine Astra öneririm. (ama 150-200 cm'lik çanak lazım.)

Orjinalden alıntı: ozanunal

Ben turksat+hotbird+eutelsat kullanıyorum. Turksat'ı türk kanalları için, hotbird'ü yabancılar için kullanıyorum. Dil genelde polonyaca. Ama Hotbird yerine Astra öneririm. (ama 150-200 cm'lik çanak lazım.)

Hocam sağolasın walla her sorduğuma cevap veriyorsun şahsen teşekkürlerimle....

eutelsat ı download için kullanıyorsunuz sanırım...dili ingilizce olan uydularla ilgileniyorum üstat genelde film ve spor izlemek istiyorum... astrada dil ingilizcemi??

saygılar,
  • şifreli kanalların çoğu orjinal(filmlerde)dilinde ve kendi dillerinde yayın yaparlar zati güzel filmlerde amerikan yapımı olduğundan orjinal dilleri ingilizcedir ve belgeseller içinde aynı şey geçerli hotbirdi tavsiye ederim 90 cm çanak yeterli fransızca,rusça,ingilizce, italyanca,arapça dilleri mevcut.kumandadan languageden diliorjinal yada ingilizce yaparsan istediğin gibi izlersin tabi kanal bunu destekliyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 1 Şubat 2005, 13:05:29 >

saygılar,
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.