Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Goretex taban teknolojisi değildir zaten.
  • Yorum yapan herkes beğenmiş. Güzel gibi aldınız mı?
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Yok ama bi üst modelini sipariş geçeceğim galiba yarın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley Davidsonı 215 liraya aldım şükür 370 liradan düştü hala devam ediyo kaçırmayın

• Keen marka bot buldum indirim çeki felan derken 165 tl ye geliyor. Keen i önerir misiniz alayim mı?

• fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    Keen iyidir kardesim al tabii. Linki kampanyalari vs da atar misin bir zahmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Keen iyidir kardesim al tabii. Linki kampanyalari vs da atar misin bir zahmet

165 tl ye KEEN bot nerden buldunuz hocam
  • Nerden aldınız indirimli Harley botu?

• Merhaba herkese bota ihtiyacım var 150 tl bütçem var rahat,sicak tutan bot önerir misiniz lütfen

• betakors4n B kullanıcısına yanıt
    http://www.markafoni.com/keen-koven-mid-wp-erkek-outdoor-bot-240204.html?utm_source=criteo&utm_content=Keen&utm_campaign=criteo_retarget_products&utm_medium=retarget_products_lowerFunnel bot bu markafoni 125/25 çek veriyor ama sanırım ilk kez alışveriş yapanlara. Bot hoş fakat dış tekstil kısmı pek güven vermedi her an yirtilacak gibi. O yüzden daha karar veremedim. elimde bi de oakley battalion bot var. O daha sağlam duruyor bir de araştırdığım kadarıyla ikisininde özellikleri aynı ( nemi dışarı atma, eva taban) hatta oakleyde ortholite tabanlık var. Ama bot piyasa fiyatına gore iyi fiyata geliyor.

Avantajix de var %10, 147,60 a gelir

• betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Markafoni 30 gün de alisverisinizi onaylar diyor? Yani bot eline 1 ay sonra mı ulaşır?

• 2010 yılında 110 TL'ye scooter almıştım.

Hala kullanıyorum çok memnunum. Karda kışta hep kullandım, satan adam su geçirmez ama %100 garanti edemem dedi. Gerçekten de su geçirmedi. Helal olsun.

Yıllarca botumu yenileme ihtiyacı duymadım, geçenlerde çalıştığım ortamdan kaynaklı yanında bir kesilme oldu ama alacağım bot böyle iyi olmaz diye endişeliyim.

Tavsiye alırım ama çok para vermem açıkcası bu kışıda bununla atlatırım problem değil.

kullandığım bot bu:

Hayir ucret iadesi 1 ay icinde yatar avantajxiten

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

ben n11 den lumberjek su gecirmez botlardan aldim. kirayspor magazasinda 179 tl fiat vardi. %30 aninda indirim vsrdi dun koraysporda.22 tl cekle 103 tl.ye aldim. bence 103 tlye su gecirmez lumberjek bot guzel fiyat.
    urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-siyah-erkek-botu-a3373350-P141958183

yorumlariniz nedir p/f olarak

Aldım ben bunu ama kaç kişi almış sırf bizim forumdan bakalım gönderecekler mi acaba...

benim n11 korayspordan aldigim bolt geldi. gayet iyi urun. tabiki bir columbia merrel.tnf etmez ama gucumuz buna yetti. cok sukur.

• www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Efsanelerin Hepsi Burada!
    http://www.hepsiburada.com/hi-tec-o001398-042-outdoor-waterproof-erkek-bot-p-OUTFARG2343-K44?magaza=sportive
    hi-tec marka fiyatı gayet iyi.

• epoolture E kullanıcısına yanıt
    Tergan botu paylaşayım geçen haftalarda gelmişti.Çek ile 90 liraya geldi.Etiket fiyatı abartılı 499tl
    Harleyi andırıyor kalın tabanlı kaliteli duruyor.Kışın görücez durumunu kullanıp.Ama fiyat olarak iyi ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

Tergan botu paylaşayım geçen haftalarda gelmişti.Çek ile 90 liraya geldi.Etiket fiyatı abartılı 499tl
    Harleyi andırıyor kalın tabanlı kaliteli duruyor.Kışın görücez durumunu kullanıp.Ama fiyat olarak iyi ürün.

linkini atar mısınız hocam. ben bunu aldım 100/25 çekle.
    urun.n11.com
    2019 Erkek Bot Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-ataba-nubuk-erkek-bot-m16k1bt52374i8j-P129721493

• Scooter marka bir ayakkabı aldım n11 indiriminden. Su dolu bi kabin içinde bekledim bir süre su geçirmedi. Bu test yeterli mi yoksa disardami test etmek gerekli?

• Arkadaşlar ayağının üstü etli olan birisi olarak aldığım ayakkabıların çoğu olmuyor sizce nasıl bot almam lazım.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.