Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buydu hocam 99 idi fiyatı kargo dahil 105ti.

100e 30 çek aldım burdan birinden 15 tlye 90a gelmiş oldu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

ben n11 den lumberjek su gecirmez botlardan aldim. kirayspor magazasinda 179 tl fiat vardi. %30 aninda indirim vsrdi dun koraysporda.22 tl cekle 103 tl.ye aldim. bence 103 tlye su gecirmez lumberjek bot guzel fiyat.
    urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-siyah-erkek-botu-a3373350-P141958183

yorumlariniz nedir p/f olarak

Aldım ben bunu ama kaç kişi almış sırf bizim forumdan bakalım gönderecekler mi acaba...

benim n11 korayspordan aldigim bolt geldi. gayet iyi urun. tabiki bir columbia merrel.tnf etmez ama gucumuz buna yetti. cok sukur.

Hayırlı olsun bizimkiler de kargoya verilmiş merakla bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

Tergan botu paylaşayım geçen haftalarda gelmişti.Çek ile 90 liraya geldi.Etiket fiyatı abartılı 499tl
    Harleyi andırıyor kalın tabanlı kaliteli duruyor.Kışın görücez durumunu kullanıp.Ama fiyat olarak iyi ürün.
    [BOT FIRSATLARI 2024-2025][BOT FIRSATLARI 2024-2025][BOT FIRSATLARI 2024-2025][BOT FIRSATLARI 2024-2025][BOT FIRSATLARI 2024-2025]

linkini atar mısınız hocam. ben bunu aldım 100/25 çekle.
    urun.n11.com
    2019 Erkek Bot Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-ataba-nubuk-erkek-bot-m16k1bt52374i8j-P129721493

499 lira etiketi yapıştırıp 99 liraya satıyor yine kâr ediyorlar peki 499 alana ne oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Nerden aldınız indirimli Harley botu?

Hepsiburada dan dün yüzde 40 indirim vardı

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Enayi diyip dalga geciyorlardir.. ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben N11 indirimleriyle baya araştırdığım botu aldım.İndirimli aldım ama yine bir ton para verdim:))Şehir içi kullanım ve özellikle ayakkabı rahatlığı çok önemli.
    Aldığım Bot Asolo Reston.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Ben N11 indirimleriyle baya araştırdığım botu aldım.İndirimli aldım ama yine bir ton para verdim:))Şehir içi kullanım ve özellikle ayakkabı rahatlığı çok önemli.
    Aldığım Bot Asolo Reston.

Hocam yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla. Asolo performansını merak ettiğim bir bot markası. Rengi dizaynı çok güzel. Güle güle kullanın.

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Ben de merak ediyorum.Kullanınca yazarım.
    Ama şunu gördüm ithal markaların fiyatları 2 3 yıl öncesine göre ikiye katlanmış.Özellikle giyim ve ayakkabılarda.

• Arkadaslar postal turu ayakkabi goren var mi ? Ama bogazi cok uzun olmayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Teşekkürler.Ben de merak ediyorum.Kullanınca yazarım.
    Ama şunu gördüm ithal markaların fiyatları 2 3 yıl öncesine göre ikiye katlanmış.Özellikle giyim ve ayakkabılarda.

Devletimi sagolsun geçen sene yüzde bilmem kac vergi getirdi su geçirmez ayakkabı ve botlara. Sinekten yağ çıkarcaklar ya... Neyse. Outletler olmasa yemin ederim insan gibi giyinemicem.

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de postal türü bir bot bakıyordum. YDS lere baktım ama çok uzunlar.Ben de bunun siyahını aldım ama şuan kahvesi kalmış sanırım.85 liraya geldi. Fiyatına göre muazzam bence.
    urun.n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-kahve-deri-erkek-bot-m16k1bt52349a24-P129721421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozncb -- 15 Kasım 2016; 14:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozncb

Hocam ben de postal türü bir bot bakıyordum. YDS lere baktım ama çok uzunlar.Ben de bunun siyahını aldım ama şuan kahvesi kalmış sanırım.85 liraya geldi. Fiyatına göre muazzam bence.
    urun.n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-kahve-deri-erkek-bot-m16k1bt52349a24-P129721421

hocam çok topuklu değil mi ya.

• SOGUK ILDE YASAYAN ARKADASLAR
    ANKARA icin outdoor su gecirmez, sicak tutan bi` bot lazim. Decathlonda bir iki bot var 160-180 arasi..
    Ben kendimi biliyorum, cok usurum. Iki ayakkabim var biri skechers digeri new balance ama ikisi de spor ayakkabi. Kis geldi gelecek bende hala bot yok.. Link atin, ayakkabi atin yoksa ben ilk karda decathlon`dan alacagim bi` ayakkabi

edit: black friday`den mi alsam sizce??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 15 Kasım 2016; 20:42:8 >
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Benim aldığımın tabanı tam olarak bu şekilde değil ama yüksekliği buna yakın.Benim pek gözüme takılmadı aslında. Zevk meselesi tabi. Birde bu tür botlarda su geçirmesine karşı fazla bir teknoloji olmadığından yüksek topuk olması iyi birşey aslında. Suyla temas etmezse su da geçiremez yani
  • Nike Manoa hakkında fikri olan var mı ?
  • Güncel fırsatlar nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumberjack outdoor bot gri rengin 44 u kalmış boyner5 ile 117 tl gibi bir fiyata geliyor. Eğer yakininizda boyner mağazası varsa mağazadan teslim alarak kargo parası cepte kalmis olur. Bence iyi bir fiyat değerlendirilir.

• https://www.mosmoda.com.tr/product/ilse-jacobsen-yagmur-cizmesi-cizme-fjx10905?ref=brandstore

arkadaşlar fikriniz var mı ? Nasıl olur ?

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrxx -- 21 Kasım 2016; 1:3:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akbaba43

http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/columbia-bm3976-010-firecamp-mid-waterproof-siyah-P108672879

columbianın firecamp model bu botunu tavsiye ederim.. columbia kendi sitesinde 240 liradan sattı.. ben 200 liraya haki yeşilini almıştım..
    n11 den 275 e 50 çeklerle bitane daha gri olanı aldım.. çok iyi bir outdoor bot..

Hocam tavsiyeniz uzerine ben de bu botu aldim ve cok memnun kaldim. Cok sicak tutuyo ve su gecirmiyo. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Orijinalden alıntı: akbaba43

http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/columbia-bm3976-010-firecamp-mid-waterproof-siyah-P108672879

columbianın firecamp model bu botunu tavsiye ederim.. columbia kendi sitesinde 240 liradan sattı.. ben 200 liraya haki yeşilini almıştım..
    n11 den 275 e 50 çeklerle bitane daha gri olanı aldım.. çok iyi bir outdoor bot..

Hocam tavsiyeniz uzerine ben de bu botu aldim ve cok memnun kaldim. Cok sicak tutuyo ve su gecirmiyo. Teşekkürler.

nereden aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.