Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tzakhi

çevirmeyeceğiz espiri olsun diye yazdım onu.

Yazdıktan sonra fark ettim ama artık çok geçti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer6761

Elder Speech diye geçen bir dil var oyunda. Onu çeviriyor musunuz ?

oyunda ingilizce olan her şeyi çeviriyoruz, ingilizce dışındaki her şeyi çevirmeden bırakıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4CF452C5

Bu mesaj silindi.
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini bir tarih varmı bazı turkce yamalarda yan görevlerde ingilizce oluyo bu oyunda baya kapsamlı atlanmıs yerler varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxllsc kullanıcısına yanıt
    Şu anda oyunda arasanız bile göremeyeceğiniz yerler bile çevrilmiş durumda. Tahmini bir tarih veremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Test süreci hakkında bi planlamanız var mı? Oyunu tek bir kişi mi test edecek yoksa chapter chapter ayırıp 3 - 4 kişi mi test edeceksiniz? Oyunun uzunluğunu bildiğiniz için aklınızda tahmini bi test süreci oluşmuştur. Bu süreci paylaşabilir misiniz?

• Rodrik kullanıcısına yanıt
    genel ev var oyunda mesala benim birader ordan hiç cıkmıyor ismide B?K? :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrik

Emeğinize sağlık arkadaşlar, Teşekkürler.Bu oyundaki amaç ne acaba herkes bu oyun hakkında konuşuyor yani bu kadar tutulmasının sebebi ne

genel ev var oyunda mesala benim birader ordan hiç cıkmıyor ismide B?K?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1saylan

quote:

Emeğinize sağlık arkadaşlar, Teşekkürler.Bu oyundaki amaç ne acaba herkes bu oyun hakkında konuşuyor yani bu kadar tutulmasının sebebi ne

Alıntıları Göster
    Çeviri yapan arkadaşlarımın ellerine sağlık. Süper bir çalışma gerçekten. Beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

Çeviri yapan arkadaşlarımın ellerine sağlık. Süper bir çalışma gerçekten. Beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    %86

• quote:

Daha yama tamam değil. Bide test var Ocak ayı içinde çıksın diyen birine verilen esprili yanıtın nesi ceza aldırır acaba ?
  • quote:

quote:

Zaten senin gibi insanların böyle bir büyük bir evrende geçen oyunda dikkat çekeceği tek yer orasıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigbangg

quote:

quote:

Zaten senin gibi insanların böyle bir büyük bir evrende geçen oyunda dikkat çekeceği tek yer orasıdır...

Alıntıları Göster
    Test ekibine katılmayı isterim oyunu yılbaşı indiriminden yeni aldım sayılır seve seve test ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRadek

Test ekibine katılmayı isterim oyunu yılbaşı indiriminden yeni aldım sayılır seve seve test ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar test ekibine alım yaptığımızı nereden çıkardınız ? :) Yok öyle bir şey. Yani en azından benim bildiğim kadarıyla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Witcherer_

Arkadaşlar test ekibine alım yaptığımızı nereden çıkardınız ? :) Yok öyle bir şey. Yani en azından benim bildiğim kadarıyla yok.

Alıntıları Göster
    alım ile ilgili bişi demedim katılmak isterim dedim
  • Helal olsun arkadaşlar, gayet iyi ilerliyorsunuz oyunu oynamak için her gün girip takip ediyorum umarım en kısa zamanda arayüzü de bitirirsiniz.Ekipte bulunan her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
  • quote:

Altyazılar bittiğine göre aslında şimdiden teste başlanılabilir. Arayüz zaten sabit değil mi
  • Telefonda 100 sayfa olmuş konu :)

• çevirmenler önlerini görebiliyodur artık. Tahmini ne zAman yayimlanir

• quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

çevirmenler önlerini görebiliyodur artık. Tahmini ne zAman yayimlanir
    Elinize sağlık gençler.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.