Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
247
Favori
835.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
464 oy
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qaswa

kaldı %16 hadi hayırlısı
    Orjinal oyuna bunu kursak oyuna birşey olurmu ?

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Tmm bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ama neden reddediyor yapımcı firma? neden türkçe oynamamızı istemiyorlar?

neyse hacı profiline girdim biraz temiz bir adama benziyorsun :) belli ki bilgisizliğinden gelip böyle yazmışsın. Gelip trolleyen edepsizler falan oluyor seni onlardan sandım.

Bak 1ader daha önce bu mesele çok tartışıldı. Gerçi baya sayfa var ama önceki sayfalarda konuşuldu bu gidip bakabilirsin. Biz de bilmiyoruz. Tek bildiğimiz yapımcı firmanın tüm teklifleri reddettiği.

Turklerin ekmeğini yiyiyorsun am tr oyun çıkartmıyorsun.Almaayın gardaşım cd projekt oyunları.Garezleri var türklere

• Oha bir haftada %15 ilerleme Muhtesemsiniz ya bisey kalmamis, insallah en kisa zamanda cikar.

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

1 aya biterse Şubat tatili efsane geçecek gibi

Bende öyle düşünüyordum ama bitmez galiba daha test süreci var.

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Bu mesaj silindi.
    pardon mesaj mükerrer olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 2 Ocak 2016; 13:04:54 >
    SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
  • ben i7 2600k işlemci, 16gm ram, gtx 980 ile full detay oynarken yerde yürüyen karıncayı bile seçebiliyorken, senö hala buna çöp pc diyebiliyorsan böyle çöpe can kurban be kardaş :) i love you çöp :)
    SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

ben i7 2600k işlemci, 16gm ram, gtx 980 ile full detay oynarken yerde yürüyen karıncayı bile seçebiliyorken, senö hala buna çöp pc diyebiliyorsan böyle çöpe can kurban be kardaş :) i love you çöp :)
    ha bu arada türkçe yapmadı diye cp project e diş bileyip oyunu orjnal almamakta direnen arkadaşlar var. arkadaşlar türkçe konusunda haklısınız ama firmanın hakkını yemeyelim böyle efsane bir oyun hem de kutulu olarak 69 tl ye çıktı bu ülkede. bu bir rekordur. bu rekorun kırılmasını boş ver egale edimesi bile çok çok zor. o yüzden şu anda bile 30-40 tl civarında orjinal fiyatı olan buoyunu orjinal alalım. ama cyberpunk 2077 de bu türkçe inatlarını sürdürürse firma hakkaten bende çok pis sövecem.

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    CD Projekt iyi reklam yapmış oyunucuları düşünüyoruz diye. Ulan altyazı hazır, açıkcası büyük bir bedelde ödemezler. Çözümcü bir tavır sergileyip altyazıyı sisteme eklese, 10,000 sattıysa türkçe olmasının yüzü suyu hürmetine 10,000 daha satardı.

The Witcher 3: Wild Hunt (v1.10 + 16 DLC + Hearts of Stone, MULTI14) tepkimi ortaya koymak için hemen indiriyorum
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

CD Projekt iyi reklam yapmış oyunucuları düşünüyoruz diye. Ulan altyazı hazır, açıkcası büyük bir bedelde ödemezler. Çözümcü bir tavır sergileyip altyazıyı sisteme eklese, 10,000 sattıysa türkçe olmasının yüzü suyu hürmetine 10,000 daha satardı.

The Witcher 3: Wild Hunt (v1.10 + 16 DLC + Hearts of Stone, MULTI14) tepkimi ortaya koymak için hemen indiriyorum
    helal olsun be oyunu biraz başlamıştım bıraktım , siz yamayı yapınca devam ederim

Orijinalden alıntı: Sean john

helal olsun be oyunu biraz başlamıştım bıraktım , siz yamayı yapınca devam ederim

Alıntıları Göster
    Oyuna başladım yama çalışmasını görünce bıraktım Bekliyoruz iyi çalışmalar

Orijinalden alıntı: Skald

Oyuna başladım yama çalışmasını görünce bıraktım Bekliyoruz iyi çalışmalar

Alıntıları Göster
    enpara indirimiyle 22 liraya aldım oyunu, tr yama bekliyorum :D
  • Eyvallah hocam,emeğinize sağlık.Belli birkaç oyunun Türkçeleştirme işlemi,oyuncular tarafından başarılı bulunursa bence bu işi belli bir ücret karşılığında talep etme hakkınız var.Belli bir fon açarsınız ve kullanıcılardan destek talep edersiniz.Cidden zor bir iş ve emeğinizin hakkını almanız lazım.

Orijinalden alıntı: hsntrk

Eyvallah hocam,emeğinize sağlık.Belli birkaç oyunun Türkçeleştirme işlemi,oyuncular tarafından başarılı bulunursa bence bu işi belli bir ücret karşılığında talep etme hakkınız var.Belli bir fon açarsınız ve kullanıcılardan destek talep edersiniz.Cidden zor bir iş ve emeğinizin hakkını almanız lazım.

Para veya bağış istemiyoruz. İnsanları mutlu edebiliyorsak eğer, bu bize yeter.
  • Elinize sağlık gerçekten çok sevdiğim bir oyunun türkçesi çıkmasına bu kadar az kalmışken mutlu olmamak elde değil

Orijinalden alıntı: Singleshot35

Elinize sağlık gerçekten çok sevdiğim bir oyunun türkçesi çıkmasına bu kadar az kalmışken mutlu olmamak elde değil
    elinize gramer'inize sağlık Yazın witcher serisi yapıcaktım en baştan bu haberde çok iyi oldu.İnşallah yaza yetişirde beni de herkesi de sevindirirsiniz ALLAH yardımcınız olsun.
    AMD Ryzen 5 7500F | ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC | ASUS Prime A620M-K | Samsung 980 PRO 1TB | Corsair Vengeance 2*16GB 5200MHz CL40 DDR5 | AOC 21.5" i2269Vwm | Lenovo Lecoo KB121 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Steelseries Arctis 9 Wireless

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.