Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DGNzr

Yama çıktığından beridir oynuyorum daha sıkılmadım. Ana görevden kopmamak kaydıyla biraz soru işaretlerini gezip birazda yan görev yapıyorum, sonra 1 yada 2 defa ana görev, bu şekilde gidiyor. Kitapları ve mektupları da atlamamak lazım çünkü hepsini okuyorum. Geralt okudu öğrendi ben okumadım yok, bende bizzat okuyorum. Hem böylelikle yamadaki hataları da görme fırsatım fazlalaşıyor.

Tzakhi kardeşime selamlar kitaplar elden geçiyor.
    yamayı kurdum catır catır oynuyorum hiçbir sıkıntısı yok. 40 saati bulmuş oynama surem ama hala istemsiz bir şekilde ne zaman browserı acsam kısayoldan bu konuya bakıyorum :) 2 ayda tik yaptırdınız iyi mi. )

(yama orj. cıksa daha kotu olurdu kanımca:D)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Herkesin hayatına kimse karışamaz çevirisine çok güldüm :)

Oyun süper tam bitti diyorsunuz tekrardan başlıyor. 3 kere bitti dedim devam etti :) 3 gün günde 3x15 saat aralıksız oynayarak ancak bitirdim. Tadı tamağımda kaldı oyunun

sende kendimi gördüm aga :) ben de ilk bitirdiğimde 15x3 gibi bir rakamla 3-4 güne bitirmiştim :) sana tavsiyem 1 kez daha en zor modda başla ama yavaş yavaş, yan görevleri yaparak oyna. daha zevkli oluyor. Fark etmediğin bir sürü şey var emin ol :)

Benim ilk oynayışım ve en zorda oynuyorum. Her yere bakarak ilerliyorum, abartarak söylemiyorum çoğu zaman (gerekmedikçe) koşmuyorum bile (ctrl ) basıp yürüyerek manzaranın ve atmosferin keyfini çıkararak gerçekçiliğin dibine vuruyorum. Böyle bir oyun kolay kolay gelmez bir daha, bitmesin istiyorum o yüzden.

bir ara gaza gelip ben de öyle oynuyordum ilk oynadıgım zamanlarda ama bir süre sonra zaman sıkıntısı yaşıyorsun gerçek hayatta, hevesin kaçıyor :(

şu mod da hoşuna gidebilier oyun tarzına göre:
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/716

tr yama uyumlu mod listesi varmıdır hocam denediğiniz filan ?

Alıntıları Göster
    Geribildirim formunu temizlemeseydiniz keşke, insanlar hatalarının çözümlerini daha rahat bulabilirdi orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Geribildirim formunu temizlemeseydiniz keşke, insanlar hatalarının çözümlerini daha rahat bulabilirdi orda.

dostum aslında geri bildirim formunu daha çok çeviri hataları için düşünmüştük o yüzden geçmişe yönelik temizlik yapıyoruz sorun varsa buradan sorabilirsiniz yakın bi zamanda sss oluşturabiliriz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

dostum aslında geri bildirim formunu daha çok çeviri hataları için düşünmüştük o yüzden geçmişe yönelik temizlik yapıyoruz sorun varsa buradan sorabilirsiniz yakın bi zamanda sss oluşturabiliriz de

Alıntıları Göster
    bu arada 20h 52m vermişim oyuna ve daha 7 levelim o kadarmı çok gezmişim yoksa normal bişeymi

• turkauzan T kullanıcısına yanıt
    Ben ilk oynayışımda Skellige'ye geçene dek 60 saat harcamıştım normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Ben ilk oynayışımda Skellige'ye geçene dek 60 saat harcamıştım normal

bende geldim o safhaya ama level yetmiyo daha
  • Oyunu az önce steam'den indirdim.
    Direk 1.12 sürümü ile geldi.
    Linkten yamayı indirdim videodaki gibi kurdum.
    Oyuna girdim yeni oyuna tıkladım hikaye kısmı vs normal her şey türkçe fakat hikaye kısmını geçince kulenin içinde başlaması gereken oyun felç oluyor. Çözümü var mıdır?
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "The Witcher 3/content/patch0/bundles/patch.bundle" dosyasını sil kardeş grafik bugları bundan kaynaklanıyor genelde.

• busterr kullanıcısına yanıt
    hocam dedigin dosya patch1 de bulunuyor bende. Ayrıca direk bundles dosyasını mı sileyim yoksa sadece içindeki patch.bundle yi mi?

Bir de sonra bi sıkıntı çıkmasın 30gb indirdik o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 1 Nisan 2016; 2:40:05 >
  • Hayır bundles klasörünü silmeyin. Ben kendi tecrübemle değil burada benzer sorunu yaşayan birkaç arkadaşın çözdüğü çözümü ilettim size. Tek farkı onlarda patch0 klasöründe bulunuyordu bu dosya. Size kalmış boyutu çok yüksek değilse silin o dosyayı bir deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Hayır bundles klasörünü silmeyin. Ben kendi tecrübemle değil burada benzer sorunu yaşayan birkaç arkadaşın çözdüğü çözümü ilettim size. Tek farkı onlarda patch0 klasöründe bulunuyordu bu dosya. Size kalmış boyutu çok yüksek değilse silin o dosyayı bir deneyin.
    bende 1-2 bug yaşamıştım patch0 daki bundlesi sildim 21 saattir sıkıntı çıkarmadı oyun oyuna zarar gelir korkusu varsa ar başka yere silmene gerek yok
  • busterr kullanıcısına yanıt
    maalesef işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

maalesef işe yaramadı.
    Çok merak ediyorum Türkçe yama çıktıktan sonraki Witcher 3' ün Türkiye satış rakamları ne oldu?
    ya da o tarihten itibaren satş sayısı kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesliler -- 1 Nisan 2016; 10:06:00 >
  • Açık konuşmak gerekirse oyuny torrentten çekmek üzereydim yamanin çıktığını gördüğüm an bi fiyatina bakayim dedim.69 lira böyle bi oyun için çok iyi.hemen gidip d&r drn aldim.Ellerinize sağlık.1 saat oynayabildim çok başariliydi.Oyunu alarak size destek olmak istedim kisacasi

• yama gerçekten çok güzel olmuş çok teşekkürler...

• Çevirmenlere destek olmak istiyorsak orjinal oyun alcağınıza oyun parasını çevirmenlere verin cd project zaten yeterince oyundan para kazanmış durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Polis3373

Çevirmenlere destek olmak istiyorsak orjinal oyun alcağınıza oyun parasını çevirmenlere verin cd project zaten yeterince oyundan para kazanmış durumda

bize destek olmak istiyorsanız geri bildirim yapın. şimdilik bize destek olcak başka bir yol yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 1 Nisan 2016; 11:57:03 >
  • quote:

Çevirmenlere destek olmak istiyorsak orjinal oyun alcağınıza oyun parasını çevirmenlere verin cd project zaten yeterince oyundan para kazanmış durumda
    "Kırarım boynunu iblis" çevirisini kim yaptıysa ellerine sağlık, sağlam güldüm.
  • quote:

bu zihniyet yüzünden zaten oyun yapımcıları destek vermiyor bize
  • Çeviri ilk çıktığı andaki setup ile kurup oynadım hala onunla oynuyorum bi kaç yerde cevrilmemis cümleler haricinde hiçbir sıkıntı yok şimdi baktım çeviri için setup güncellemesi yapılmış

Acaba yeniden bunu mu kurayım yoksa hiç karışmamak daha mı iyi.
    Eğer ilk versiyondan çok fark varsa kuralım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.