Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omererdogan2 -- 26 Mart 2016; 13:56:06 >
  • mevdut kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladın bağlantılı ama ana oyundan sonrasını konu alıyor. Ara görevler eklemiyor başlı başına bir oyun gibi ( ÖRNEK: AC. Unity bitirdikten sonra Death kings DLC'sini oynamak gibi hikaye bağlantılı ama unity'nin içinde geçmiyor unityden sonra geçiyor. Umarım anlatabildim.
  • valla super oldu oyun yuklenmeye basladı darısı fallout4 un baına insallah bu ekıp fallout4 yamasına dahil olurlar hızlılar
  • Kusacağım galiba Başım dönüyor Harikasınız Dostlar :D :D
  • Heart of Stone ana oyun bittikten sonra başlıyor endişe etmeyin arkadaşlar
  • Oyunsuzluktan öluyordum bu yama ilac gibi gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir herkez burdayken ben de bi soru sorayım.indirimlerden ana oyunu almistim simdi dlc olarak herats of stone mu almaliyim yoksa expansion pass mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama beklerken ruh halim tam olarak bu, çıldırdım merak ediyorum.

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]
  • Vaanna kullanıcısına yanıt
    Season pass alırsan bu sene sonuna doğru çıkacak blood and wine dlcsinide satın almış olacaksın. Blood and wine dlcsi 20 saate yakın bir oynanış sunacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım Gözlerim çıkana kadar oynayacağım demiştim amannn sabahlar olmasınnnn OF OFFFFF bu nasıl bir haber SİZ ADAMSINIZ ADAMM!!!
    offf nasıl mutluyum bir bilseniz. İş yerinde halay çekmemek için zor tutuyorum kendimi

• geliyor gönlümün efendisi. pc oyunları kategorisine her gün girmemin en önemli sebebi
  • emeği geçen herkesin eline sağlık valla benim gibi nigilizce bilmeyiote bu oyunun hastası olan herkesden bi hayır duası aldınız :)
  • Abi 3 gün sonraya ödevim var. 1 Hafta sonra vizelerim başlıyor. Para durumumda 200 lira krediye girdim bile. Şimdi direk expansion pass'ı sepete atıyorum. Çıktığı gibide oynamaya başlayacağım yamayı. Yaktınız beni ya
  • Yamayı bugün çıkartacağız ama biraz daha vakit lazım.

Akşamüstü işten/okuldan çıkıp rahat rahat oynarsınız artık
  • Dün gece saat 4 de yama linki konuda mevcut tu yorgunluktan öldüğüm için indirmemiştim ne oldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Yamayı bugün çıkartacağız ama biraz daha vakit lazım.

Bugün iş yok dostum türkçe yamayı bekliyorum
  • kartın yanında bedava vermişlerdi dil sorunu olur diye açmıuyordum bile artık bi deneriz sağolun emekleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Yamayı bugün çıkartacağız ama biraz daha vakit lazım.

Edit : Sorduğum soruya önceki sayfa da cevap verilmiş. Beklemedeyiz elinize sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 26 Mart 2016; 14:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire109

Dün gece saat 4 de yama linki konuda mevcut tu yorgunluktan öldüğüm için indirmemiştim ne oldu acaba

O dosyalar ve setup hatalıydı, ayrıca güncellediğimiz pek çok değişiklik var.
  • elim ayağım titriyo valla f5 tuşu yalama oldu
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.