Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yuh utanmasa multide sayacin dişina firlaycak işlemci -
simdi oldu ekledim.ilk sira tebrikler. -
-
islemci onceki testteki gibi 4.8 degil mi?cok az bir fark olmus 74 75 arasinda multide ama sana bir sira kazandirdi o fark. -
-
stabil olmayan bir deger diyorsun ama benim icin testi tamamlamasi yeterli fast and furious'da mi diyordu bir inch ya da daha fazla yenmek yenmektir diye sonucta gecmissin arkadasi tekrar birincilik sirasina alalim seni tebrikler. -
cpu z 1.75
3570k
-
tekrar girerim o listeye diyorsun? cok sacma olmaya basladi bu ilk 30 muhabbeti.girebilmek icin 8k limit oldu.high end, performance, mainstream diye uce mi bolsem butun sonuclari diyorum?su 1.73 sonuclari olmasa dedigim mantikli ama guncelleyin dedik guncellemedi adamlar.sacma sonuclar olacak 74'le oc yapmis 4790k high end'de 73'le pek oc yapmayan 4790k performance'de olacak.73 sonuclarini silmek diger bir dusuncem ama basligin meraklisi kalmadi ve attilar bu acaip bolume o yuzden pek ugrasmak istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
tekrar girerim o listeye diyorsun?cok sacma olmaya basladi bu ilk 30 muhabbeti.girebilmek icin 8k limit oldu.high end, performance, mainstream diye uce mi bolsem butun sonuclari diyorum?su 1.73 sonuclari olmasa dedigim mantikli ama guncelleyin dedik guncellemedi adamlar.sacma sonuclar olacak 74'le oc yapmis 4790k high end'de 73'le pek oc yapmayan 4790k performance'de olacak.73 sonuclarini silmek diger bir dusuncem ama basligin meraklisi kalmadi ve attilar bu acaip bolume o yuzden pek ugrasmak istemiyorum.
Intel stok fanla yapiyorum hocam.bence 1.73 u silip direk en guncel versiyon ile herkes sonuc atsa daha saglikli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Vay be 3570k ya bak. Islemci mimarisindenmidir plotaj midir bilmem ama bu seri cok oc oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala stok fan mi iyi cikmis valla.bildirim gelmedi yalniz bu mesajina, cevaplanan basliklar kismini gezerken tesadufen gordum forum sana karsi. neyse gec de olsa ekledik biz bizeyiz zaten yabanci yok.
-
Evet stok fan ile aldim o degeri. 4.9 da olur ama simdi anakarti almayalim elimize...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoksul37 -- 8 Şubat 2016; 1:43:06 > -
Allah'in unuttugu bir bolumde oldugumuz icin artik basliginiza su kadar mesaj geldi diye bildirim de gelmiyor gecikme icin kusura bakmayin sonuclariniz eklendi. -
Yok hocam önemli değil listenin geç güncellenmesi filan. Benim sıkıntım değerin düşük kalması, internette bakıyorum millet standart ayarlar ile 7k puan alıyor ben daha 6.5 k puanı geçemedim. OC denemelerimde pek başarılı olmadı henüz -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Yok hocam önemli değil listenin geç güncellenmesi filan. Benim sıkıntım değerin düşük kalması, internette bakıyorum millet standart ayarlar ile 7k puan alıyor ben daha 6.5 k puanı geçemedim. OC denemelerimde pek başarılı olmadı henüz
bu mesajina da gelmedi mesela basliginiza 1 tane mesaj geldi diye.yonetimden bir arkadasla bir seyler yaptik ama yok olmuyor.
senin soruna gelince bu testte ram hizi cok fazla farkediyor o 7k alan adamlarin ramleri kac mhz diye bak ya da sor sorma imkanin varsa. -
Ustad bana hemen mesaj geliyor. Istersen takibi birakip forumdan cikis yap. Yeniden giris yapip takibe al o sekilde duzelmesi lazim.
Soruya gelince bendeki ram ler 3000 mhz eger fark var derseniz boyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X