Şimdi Ara

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.292
Cevap
22
Favori
106.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Ustad bana hemen mesaj geliyor. Istersen takibi birakip forumdan cikis yap. Yeniden giris yapip takibe al o sekilde duzelmesi lazim.
    Soruya gelince bendeki ram ler 3000 mhz eger fark var derseniz boyle.

bir de senin dedigini deneyelim bakalim akil akildan ustundur ama kendi basligimi takibe aliyorum forum bitmis.

soru derken skylake carpan kilidi kapali islemci sonuclarina bakmis herhalde arkadas 7k diye ve oc de yapmadilarsa ramdir yani fark yoksa islemcisinde sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Ustad bana hemen mesaj geliyor. Istersen takibi birakip forumdan cikis yap. Yeniden giris yapip takibe al o sekilde duzelmesi lazim.
    Soruya gelince bendeki ram ler 3000 mhz eger fark var derseniz boyle.

bir de senin dedigini deneyelim bakalim akil akildan ustundur ama kendi basligimi takibe aliyorum forum bitmis.

soru derken skylake carpan kilidi kapali islemci sonuclarina bakmis herhalde arkadas 7k diye ve oc de yapmadilarsa ramdir yani fark yoksa islemcisinde sorun yoktur.

Slm abey, ilgilen artık şu topicle.

3570k 5 ghz hyper 212 evo

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

• hapocod kullanıcısına yanıt
    offf. Kim demis 3570k oldu diye. Tebrikler hemde hava sogutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

offf. Kim demis 3570k oldu diye. Tebrikler hemde hava sogutma.

4.8 ghz günlük kullanıyorum hocam, oyunlar vs. max 68-70 lerde sıcaklık, kalitesiz termal macununda etkisi var tabi... Cooler ile gelen macunu kullandım.
    Demekki h100i tarzi bir sogutma ile omurluk islemciniZ var hayirli olsun.

• quote:

Demekki h100i tarzi bir sogutma ile omurluk islemciniZ var hayirli olsun.

Kesinlikle haklısın hocam. Sağolun.
    sogutucu yapmissin.iyi olmus tabi yuksek hizda gunluk kullanabilirsin boylece.5 ghz iyi cikmis kuzen izin verir mi ki bi de ben denesem?islemci bolumunden de resim at da voltajini filan taklitleyelim.
  • quote:

sogutucu yapmissin.iyi olmus tabi yuksek hizda gunluk kullanabilirsin boylece.5 ghz iyi cikmis kuzen izin verir mi ki bi de ben denesem?islemci bolumunden de resim at da voltajini filan taklitleyelim.

+0.35 v verdim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

+0.35 v verdim hocam.

baya voltaj vermissin sen kuzen izin vermez sanirim o kadarina.ben 1.32v ile 4.5 ghz yapmistim onun 3570k'yi bir sorun olmamisti.
  • quote:

quote:

quote:

+0.35 v verdim hocam.

baya voltaj vermissin sen kuzen izin vermez sanirim o kadarina.ben 1.32v ile 4.5 ghz yapmistim onun 3570k'yi bir sorun olmamisti.

Ince ayar ile dahada iyi olabilir. Zaten stabilite siniri asagi yukari 4.7 4.8 civari... uygun sicakliklar ile tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

+0.35 v verdim hocam.

Ince ayar ile dahada iyi olabilir. Zaten stabilite siniri asagi yukari 4.7 4.8 civari... uygun sicakliklar ile tabi.

Alıntıları Göster
    The end. mevcut anakart ve soğutucu ile daha iyisi olmaz benden bu kadar.

oluru budur diyorsun.gayet guzel.herkes senin gibi ugrassa havalarda ucan bir baslik olurdu bu ama kimseye de bir sey demiyorum cok abuk subuk bir yerdeyiz.ona ragmen 9 sayfa yani basaridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

oluru budur diyorsun.gayet guzel.herkes senin gibi ugrassa havalarda ucan bir baslik olurdu bu ama kimseye de bir sey demiyorum cok abuk subuk bir yerdeyiz.ona ragmen 9 sayfa yani basaridir.
    30$'lık işlemci ile bu kadar 4.0 Ghz f/p oranına göre listede en üstte benim olmam lazım
    Bu mesaja eklenen görseller:

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 23 Şubat 2016; 1:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

30$'lık işlemci ile bu kadar 4.0 Ghz f/p oranına göre listede en üstte benim olmam lazım
    Bu mesaja eklenen görseller:

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

X5460 var listede.

• eklendi.malesef f/p oranina gore ya da puan dolar diyelim siralamiyoruz oyle olsa benim de daha yuksekte olmam gerekirdi.
  • Önemli değil listede olmak.Amaç bilgilenmek,bilgi vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Şubat 2016; 2:15:57 >
  • @Wilson Fisk

Güncel sürüm ile tekrar test edildi. (1.75)

AMD FX-7600P Kaveri Mobile APU (Notebook)

• Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    islemcinin hizi olmadan eklemiyorum ana sayfadan da hiz gosterirsen ekleyeyim hatta ikisi yan yana olursa daha makbul olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

islemcinin hizi olmadan eklemiyorum ana sayfadan da hiz gosterirsen ekleyeyim hatta ikisi yan yana olursa daha makbul olur.
    @Wilson Fisk

3 GHZ idi.
  • AMD X4 860K - 4,7 GHZ - CPU-Z 1.75 64 BİT

http://i.hizliresim.com/nM2gJR.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 2 Mart 2016; 11:48:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.