Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aslanuque Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plexus_09

arkadaşlar banggood'dan sipariş: ger dönen sipariş şeklinde şu an

live chat'e sordum stok yok diyorlar ve en az 7 iş gününde falan diye bir şeyler diyorlar. halbuki sipariş verdikten sonra özellikle sordum stoklara 18.11'de gireceği söylendi.

kredi kartından para geçti. ama ürünü iptal etsem para nasıl geri dönecek bana. kusura bakmayın ilk defa banggood'dan alış-veriş yapıyorum. live chat'e sordum paranız kredi kartınıza geri yatar bankanızın durumuna göre 14 gün sürebilir falan dendi ama ben bu live chat'tekilere güvenim kalmadı.

ne yapmamı önerirsiniz? iptal mi edeyim yoksa bekleyeyim mi ama 7 gün sonra da stok'a gireceği kesin değil. bu gibi durumlarda tecrübeli arkadaşlar neler yaptınız?
    Bende bir ay önce king siparişi vermiştim 2 hafta kargolama yapılmayınca siparişimi iptal. İptaldan sonra demeyi nasıl iade edelim diye soruyorlar. Ben kredi karta iadesini istedim ve 1 hafta sonra iade gerçekleşti. İptal etmenizde bir sorun yok yani. Daha sonra aliexpressten beelink mağazasından sipariş verdim ve 2 günde kargolandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Mecool KM9 da da böyle oldu. İlk çıkış fiyatı çok cazipti ve NETFLIX 4K açıyordu. Engelleme yemeseydi MiBox ın esamesi okunmazdı.

Tanıx TX5 max. s905X2 CPU ve G31 GPU su ile ve yine cazip fiyatla satışa çıkmıştı. Üreticisine göre bu tv boxlarda farklı sorunlar yaşanıyor. Kutu ön siparişte satılmaya başlamış, kullanıcı yorumu ve inceleme yok. Riske girilip düşük fiyatla alınır mı alınmaz mı?
    Kaldı ki TX5 max alıpta çok memnun olanlar, sorun yaşamayanlar da var. Eski Tanıxler olsa gözü kapalı alınır da şimdi başka üreticiler ortaya çıkmaya başladı. Bu nedenle bir tv box ın hangi firma tarafından üretildiği önemli oluyor. Yine de kullanıcı hatası yoksa aldığınız yere dönüş yapın, hangi siteden aldıysanız şikayette bulunun.

F3 için de bu durum sözkonusu. Ön satışta fiyatı oldukça cazipti. Cihaz tutulursa fiyatı yükselecek.

Buradaki amacımız avantajlı fiyatları değerlendirmek.

MiBox a choreme da kurulabiliyor, Blueray de oynatılabiliyor. Kullanmayı bilmek gerekir.
    Mediaplayer tarzı kullanım isteyenler bu işlerden hoşlanmaz.

Öncelikle TV box almak isteyenlere bütçe durumu uygunsa mini lerden birini önerdiğimi hepiniz biliyorsunuz.

MiBox ı çok öven birisinin GT1-mini A yı kullanmasını çok isterdim. MiBox S , mini-A ile hiçbir şekilde kıyaslanamaz.

Ayrıca NETFLIX yüksek çözünürlük için hangi kutuların alınması gerektiğini tekrar tekrar yazıyorum.
    Hocam bahsettiğiniz mini bu mudur ? Eğer buysa sahibinden'den bu ürün alınır mı acaba ? Ya adama parayı aktarıp da adam ürünü yollamazsa ? Garantisi var mıdır ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-beelink-gt-mini-a-android-tv-box-8.1-4gb-ram-32gb-depolama-4k-729885860/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricCartman -- 17 Kasım 2019; 21:16:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

hocam ne zaman sipariş vermiştiniz? ne kadar beklediniz? süreç çok uzunmuş. beklemeli miyim?
    11 inde aldım indirimlerden faydalanıp hocam
    takip no bugün bilgi geçildi ve ürün singapore post aracılığıyla geleceği bilgisini r17 sitesinden kontrol ettim fakat henüz takip kaydı yok zira sisteme destinasyon bilgisi girilmemiş.
    önümüzde black friday var hocam ve 6 gün sonra muhtemelen süreç çok daha uzun olacak.
    karar senin elbette ben @miki hocamın tavsiyesi ile bekleme yönünde hareket ettim.
    27 aralığı bulacağını sanmıyorum fakat ortalama tarihler tutmuyor banggood da.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Test patterns diye bir bölüm var oradan çözünürlük testi yapılıyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; nerelerdesiniz arada sırada da olsa topiğe bu şekilde msj atın.
    Kullandığınız sistemden memnunmusunuz yeni çıkan cihazlardan alma gibi bir düşünceniz var mı.

Chigz Tech Rewiews e pek güvenmiyorum. Yanlış bilgiler veriyor ve antutu listesine göre yaptığı sıralamaları gerçekçi bulmuyorum. Tv Box Shop un incelemeleri daha çok hoşuma gidiyor.

GT1 mini lerin LAN performansı şaşılacak derece çok iyi. Bu konuda zirvedeler.

867 m.bit hıza ulaşabilen 2T2R G.bit WIFI li cihazlar da var.
    Bu cihazlarda da arızalar yaşanabiliyor.
  • seho88 kullanıcısına yanıt
    Banggood dan s905X2 CPU ve MALI G31 GPU lu bir box bakın.

X96 nın arayüzüne alıştıysanız X96 air e bakabilirsiniz.
    Bu cihazda da altbar-üstbar çalışmıyor.
    Bir de sarı renk çok baskın çıkıyor. Bana doğal gelmedi.
    www.banggood.com
    X96 Hava Amlogic S905X3 4 GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G WIFI bluetooth 4.1 Android 9.0 4 K 8 K TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/X96-Air-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-2_4G-5G-WIFI-bluetooth-4_1-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1582015.html?ID=533601&cur_warehouse=CN

Alternatif olarak;

F3, F2 ya da X96 max a da bakabilirsiniz.

• seho88 kullanıcısına yanıt
    ROOT lu cihazlarda sorun yaşanabilir. Özellikle Dsmart platformlarındaki uygulamalar açılmıyor.

A95X F3 , F2 gibi Root açıp kapatma sekmesi olan cihazlara bakacaksınız.
  • Nothingman765 N kullanıcısına yanıt
    Konuyu bi öğrensem yardımcı olabilirim belki.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Bence biraz sabırlı olup beklemek daha iyi. Banggood vergi sigortasını heran kaldırabilir.

Ortada kazanılmış bir hak var ve ayrıca cihazın fiyatı da yükselebilir.

Geçtiğimiz yıl 2 aya yakın zamanda gelen cihazlar da oldu.
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. indirim dönemleri sanırım süreç uzuyor ama banggood bence ellerinde olmayan cihazı satmamalı. şu gün girecek diyorlar ama sonra bir erteliyorlar; hoş değil ama Türkiye'de bu cihazlar satılmıyor satılsa bile en az 2 katı fiyata satılır zaten. Neyse sizin de cihazlarınız en kısa sürede evinize ulaşır ve güzel günlerde kullanırsınız. Hayırlı olsun hocam.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    hocam bilemedim kesin bir şey demiyorlar. belki bir hafta 10 gün sonra kargolanacak sonrası zaten yine kısa süreç değil sanırım.

bir de bu banggood madem elinizde stok yok neden satış yapıyorsunuz.

Türkiye'de adam akıllı cihaz satılsa uğraşılmaz aslında ama hem güncel cihaz yok hem de çok pahalı.

dediğiniz doğru aslında beklemek lazım ama bu yurt dışı alış-veriş işlerini bilmiyorum. buradaki tecrübelerden faydalanıyorum. sizlerin yorumları da önemli.

bakalım hayırlısı herkes için.
  • firstutay F kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yorumunuz için. kaç günde geldi elinize hocam? süreç ne kadar? bir de vergi olayı nasıl çıktı?
    Aslında konuyu sürekli takip edip mesajlarınızı okuyorum ancak yeterince bilgilendirici mesajlar yazdığınız için bize yazacak bir şey kalmıyor

X96 Air Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM - 11.11'de alayım diye düşündüm, sonra şimdilik gereksiz olacağı için acele etmedim. Televizyondaki Webos 4.5 tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Elimde Intel compute Stick var windows 10 ile çalışan. LibreELEC ile denemeler yapıyorum. Bu Tv box'larda çalışan CoreELEC'in x86 pc versiyonu.

Ben muhtemelen ATV 9.0 pie kullanan stabil bir cihaz çıkana kadar daha tv box almam :)

Vestel'in fuarda tanıttığı nina tv var. Yıl sonu Türkiye'de satışta olacaktı. ATV Pie olacak ve 3 yıl güncelleme alacakmış. TV + Box alacaklar bekleyip değerlendirebilir.

11.11 de sipariş verdim ürün kargoya verildi ancak daha henüz çinden çıkmadı. Yine 11.11 de gamepad sipariş vermiştim kargolandıktan 2 gün sonra tr ye girişi oldu. Lojistik firmaları farklıydı sanırım bu yüzden farklı zamanlarda çıkıyor.

• EricCartman kullanıcısına yanıt
    Evet bu cihaz. Beelink GT1 mini-A

sahibinden.com ürünü teslim almadan ödeme yapmayın, kaparo vermeyin diyor.
    Aynı satıcıda 70 Tl farkla taksitli satış seçeneği de var.

Bir bakış açısına göre yurtdışından almak daha güvenli ve ayrıca hesaplı.

Üstelik 4/64 özellikli.
    www.banggood.com
    Beelink GT MINI-A S905X2 4 GB DDR4 64GB 5G WIFI bluetooth 4.0 ITV8.0 4 K HDR 10 VP9 H.265 TV Kutu Destek Sesi Uzakdan Kumanda HD Netflix 4 K Youtube Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453934.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

Para iadesi isteyip aliexpressten daha düşük fiyata da alınabilir de % de 65 civarı vergi çıkarsa ne olacak.

Banggood daki Vergi sigortası bir kampanya ve başka yerde yok. Bu kampanyanın sürüp sürmeyeceği de belli olmaz.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki bu cihaz kombinasyonu ile bütün 4K içerikleri izleyebiliyorsunuz demek ki.

Webos 4.5 un arayüzü güzel takılma donma gibi sorunlar yaşanıyor mu bir and. box gibi kullanılabiliyor mu.

Uzakdoğu cihazlarında PİE 34bit . 64bit çıkartamadılar.

Sanıyorum bir sonraki jenerasyon çok farklı olacak.

Aslında size ODROID N2 gibi bir geliştirici platformu daha iyi gider.

Önyargılı bir yaklaşım da olabilir, Vestel ürünlerine mesafeliyim.
  • Aşağıdaki cihaz 208 TL'ye geliyor nasıl bir cihazdır, fiyatı uygun mu, alınabilir mi?

m.banggood.com
    [TRY195.91 39% OFF] H96 MAX RK3318 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9,0 4 K VP9 H.265 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/H96-MAX-RK3318-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-VP9-H_265-TV-Box-p-1471897.html?&cart_warehouse=CN

• kartalim2551 K kullanıcısına yanıt
    İşlemci çok ısınıyor ve 4k 60 fps videolarda kasıyor.
    Youtube 4k video açıyorsun 2 k olarak açılıyor. Hatta onda bile zorlanıyor.
    Ben öneren olabilir.

Bendeki televizyon arıza yapınca LG sm8200 serisi 2019 model televizyon verdi. Bu model AirPlay2 ve Apple HomeKit güncellemesi de aldı. Yakında Apple TV+ uygulaması da gelecek ancak dediğiniz gibi 4K içerikte hiç bir sıkıntı yok, işletim sistemi de sorunsuz. Dsmart go, iptv yazılımları, Netflix Amazon prime , mkvod, tarayıcıdan dizi ve film her şey güzel. Dolby atmos destekli Soundbar var. Kendi indirdiğim filmlerde de yüksek bitrate ve ses oluyor , onlarda da sıkıntı yok. Bence tv’ler arasında webos işletim sistemi en iyisi. TV box ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Zaten kumanda başlı başına bir rahatlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Kasım 2019; 0:24:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.