Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.838.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Modality

Selam,

Bende bir android tv box düşündüm fakat ilk başta aklımda mi box s vardı.Sonra baya olumsuz yorum gördüm.Çok fazla model var bir türlü karar veremedim.Öncelikle söyleyim oyun gibi bir amacım yok.Tek derdim ip tv youtube netflix tarzı alanlarda kasmadan donmadan kullanabileyim yeter.Bütçede ortalama 600 civarına kadar çıkabilirim.Tavsiyelerinizi alabilirim.
    netflix i bilmem de mibox donanım olarak bildiğin çöp yani mini-2 ler tokatlar haketmiyor o paraya

Orijinalden alıntı: spysoul

banggood beelink king ve pro yu temin edemediğini söyledi. Ayrıca ne zaman stoklara gireceğini de bilmediğini referans olarak 7 gün belirlediklerini söyledi.
    Farklı kategoriden bir ürün alabilirsiniz diyorlar. Şaka gibi cidden..
    banggood dan beelink ürünü almayı düşünen arkadaşlar için paylaşıyorum bilginize..
    Amazon Amerika'dan alsam şimdiye gelmişti..
    banggood ve gearbet den almayın stok ta varmış gibi oyalıyor alixpress daha hızlı geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemverensoy

Ben 11.11 de 381.5 TL ye sipariş verdim o yüzden size danışmak istedim. O zaman bana da sizinki kadar vergi çıkacak demek ki. Teşekkür ederim.
    ne kadar çıkacağı belli olmaz.. aynı cihazı alıpda yarı yarı farklı vergi ödüyenlerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Valla buraları tanix tx5 max çıktı diye yaktınız. Ön siparişten itibaren. Benim cihaz çöp. Bir arkadaşın cihazı çöp. Gönder bakalım çine garantiye gidiyor mu??

Mi box zaten ben medya playerım diyor. Oyun brovser va birşey kurmamış kurlulumuna da iizn vermiyor. Bunu bilerek almak lazım.
    İp tv film 4k netflix ama media player.

Ötesi yok. Ben tanix tx5 ten sonra aldım. İdare ediyor.

Ama netflixi çöp gibi izlemişim tanix ile.

• bangood dan 23 ekimde, kampanya dan 270+ sigorta/kargoyla 310 tl sipariş vermiş olduğum,i beelink GT1 MINI, bugün elime ulaşdı..

Kargo ayrıntısını paylaşırmısınız. Nerde ne kadar beklemiş. Dağıtımı yurt içi kargo mu yaptı.

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Iyi gunlerde kullanin .insallah darısı başimıza.

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Vergi çıktı mı?

Kargo ayrıntısını paylaşırmısınız. Nerde ne kadar beklemiş. Dağıtımı yurt içi kargo mu yaptı.
    2 gün gümrük öncesinde, 3 gün gümrümrük de bekledi / takıldığı için, sonrakiler 1' er gün toplam TR girdikden 10 gün sonra elime ulaşdı..
    Kargoyu postacı getirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 16 Kasım 2019; 14:29:14 >
  • 11/11/2019 - 10:19:55 PTT İşyerinde Bekliyor İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    15/11/2019 - 16:17:22 Depodan Gönderi Çıkartıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    16/11/2019 - 13:55:26 Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Son Durum Torba kapanmış . Yılan hikayesine döndü her dakika yeni ne olcak diye bakıp duruyor insan

Orijinalden alıntı: enginsen10

netflix i bilmem de mibox donanım olarak bildiğin çöp yani mini-2 ler tokatlar haketmiyor o paraya

Alıntıları Göster
    Netflix alırmıyım bilmem tam emin değilim.Evet araştırınca baya kötü olduğunu gördüm fakat o kadar çok cihaz var ki ne alacağıma karar veremedim.Birde amazon fire tv stick 4k vardı.O da fena değil ama Türkçe arayüzü yok sanırsam.Benim için pek sorun olmasa da evdekiler için dil konusu biraz sıkıntı olabilir diye ikilemde kaldım.

Orijinalden alıntı: Modality

Netflix alırmıyım bilmem tam emin değilim.Evet araştırınca baya kötü olduğunu gördüm fakat o kadar çok cihaz var ki ne alacağıma karar veremedim.Birde amazon fire tv stick 4k vardı.O da fena değil ama Türkçe arayüzü yok sanırsam.Benim için pek sorun olmasa da evdekiler için dil konusu biraz sıkıntı olabilir diye ikilemde kaldım.

Alıntıları Göster
    aylar dan beri araştıyordum sonun da mini-2 almaya karar verdim zor da olsa yeni işlemcili s905x3 fark var antutu 80 bin puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 16 Kasım 2019; 14:57:14 >

İleride 100 m.bit üstüne çıktığında 1000M.bit gerekli olacak.

F3 te G.bit dual WIFI var. 867 m.bit WIFI hızını destekliyor.

Dual WIFI de 2.4 ve 5.0 ya da 5.2 frekansı var.

Geniş band ve daha hızlı olanı 5.2 bandı.

DUAL WIFI yi kullanabilmek için tv box bunu desteklemeli ve modem de uyumlu olmalı.

Sol fare tuşunu basılı tutup çekince alttan bir bar çıkar ve arka plan temizleme ya da
    daha önce kullanılan programlara geçiş yapmak için kullanılır. Kullanışlı bir özellik.

GT1 mini-A NETFLIX i yüksek çözünürlükte açmazsa, engelleme gelirse yanına fire stick 1080p ya da 4K modelini
    veya sadece NETFLIX 1080p için ROKU express alınabilir.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Mecool KM9 da da böyle oldu. İlk çıkış fiyatı çok cazipti ve NETFLIX 4K açıyordu. Engelleme yemeseydi MiBox ın esamesi okunmazdı.

Tanıx TX5 max. s905X2 CPU ve G31 GPU su ile ve yine cazip fiyatla satışa çıkmıştı. Üreticisine göre bu tv boxlarda farklı sorunlar yaşanıyor. Kutu ön siparişte satılmaya başlamış, kullanıcı yorumu ve inceleme yok. Riske girilip düşük fiyatla alınır mı alınmaz mı?
    Kaldı ki TX5 max alıpta çok memnun olanlar, sorun yaşamayanlar da var. Eski Tanıxler olsa gözü kapalı alınır da şimdi başka üreticiler ortaya çıkmaya başladı. Bu nedenle bir tv box ın hangi firma tarafından üretildiği önemli oluyor. Yine de kullanıcı hatası yoksa aldığınız yere dönüş yapın, hangi siteden aldıysanız şikayette bulunun.

F3 için de bu durum sözkonusu. Ön satışta fiyatı oldukça cazipti. Cihaz tutulursa fiyatı yükselecek.

Buradaki amacımız avantajlı fiyatları değerlendirmek.

MiBox a choreme da kurulabiliyor, Blueray de oynatılabiliyor. Kullanmayı bilmek gerekir.
    Mediaplayer tarzı kullanım isteyenler bu işlerden hoşlanmaz.

Öncelikle TV box almak isteyenlere bütçe durumu uygunsa mini lerden birini önerdiğimi hepiniz biliyorsunuz.

MiBox ı çok öven birisinin GT1-mini A yı kullanmasını çok isterdim. MiBox S , mini-A ile hiçbir şekilde kıyaslanamaz.

Ayrıca NETFLIX yüksek çözünürlük için hangi kutuların alınması gerektiğini tekrar tekrar yazıyorum.

Konuyu ve mesajlarınızı yakınen takip ediyorum. Sıklıkla vurguladığınız temel sorunun Tanix, F3, A95X gibi modellerin farklı üreticilerinin olması ve haliyle alınan cihazın sorunsuz çıkmasının şansa kalması. Hatta MiBox'larda da sahte üretim olması ihtimalinden de bahsedilen mesajlar var. Bu vesileyle şunu sormak isterim: geçen sene Magicsee N4 almıştım ve bir hayli memnun kaldım. Dolayısıyla da Magicsee markasını sevdim. Benim anladığım kadarıyla Magicsee, başlı başına bir marka ve sadece kendisi üretiyor. Haliyle de kalitesi iyi kötü belli ve bu markadan alınan cihazlar için "Acaba bunu kim üretti? Kalitesi nasıl?" kaygısı olmuyor (yanlışım varsa lütfen düzeltin). Bu gerekçelerle şu modeli radarıma aldım:
    www.banggood.com
    Magicsee N5 Max Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1593644.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

Şu anki indirimli fiyatına ve tek üreticiden çıkmasına bağlı olarak alınası bir ürün olduğunu düşünüyorum lakin yine de yorumlarınız öğrenmek isterim.

izlediğim videoda altta bir bar var aslında. üst bar sadece gelmiyordu. ama alt bar yardımıyla son kullanılan programları görme geçiş yapma ve kapatmak mümkün değil mi? klasik androidlerde yaptığımız gibi?

Netflix umrumda değil.

Benim aradığım, yeğenim, Call of, pubg gibi oyunları gamepad ile oynayabilsin.

İptv, YouTube sorunsuz açılsın ve telefonu tv ye aktarabilmek.

Tanix tx6 işimi görür mü.
    Türkiye den almak istiyorum. Bütçem maksimum 350 400

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.