Şimdi Ara

Roll on kullanmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok kişinin kullandığı hatta kullanmayanların garip karşılandığı Roll on Ozon tabakasına zarar veriyor.Ve bunda da önemlisi İnsan sağlığını tehdit ediyor.

İçerdiği alüminyum gözenekleri tıkadığı için ter çıkışını engelliyor.Diğer maddeler ise cilt tarafından emiliyor.Bu maddeler kansere yol açabiliyor.Her duştan sonra Roll on kullanan insanlar bir süre sonra kanserle mücadele etmek zorunda kalıyor.

Ter kokusu koltukaltındaki bakteriler yüzünden olmakta.İlk çıktığında fazla kokmayan ter bakteriler çürüdükçe kötü bir hal alıyor.

Roll on yerine başka bir çözüm yolu daha var.Limon! Her duştan sonra koltukaltınıza sürdüğünüz limon içerdiği asit sayesinde bakterilerin ölmesini sağlıyor ve terleseniz bile koku bakteriler tekrar çoğalana kadar olmuyor.Sağlığınızdan olmayın Donanımhaber halkı.Doğal yöntemi seçin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok sagol kardesim

• Eyw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Eyw
    Limon yapış yapış yapmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Alıntıları Göster
    Okumayın lımonun gazabı
  • quote:

Hayır kardeşim.Ben yapıyorum hiçbir şeyde olmuyor.Koltukaltına kaseye sıktığın limonu sür bir peçeteyle 5 dk bekle kollarını kaldırarak sonra giy kıyafetini oh mis!Rahatsın koku ne kadar terlersen terle olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

Okumayın lımonun gazabı

Nick-cevap uyumu ahenkle dans ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yılların petrolunu kullanan şirketler böyle yalan uyduruyo inanmayın. neymiş rool on ozonu deliyo. ulan senin ürettiğin arabalar neyi deliyo. niye elektrikli araçlar hala uretilmiyo ki zaten ilk üretilen araç elektrikli. saf olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Hayır kardeşim.Ben yapıyorum hiçbir şeyde olmuyor.Koltukaltına kaseye sıktığın limonu sür bir peçeteyle 5 dk bekle kollarını kaldırarak sonra giy kıyafetini oh mis!Rahatsın koku ne kadar terlersen terle olmuyor.

Alıntıları Göster
    Mantıklı ya zaten çoğunluğa uyduk mu iyi birşey yaptık sanıyoruz, atıyorum Kola dünyadaki belki en zararlı şeylerde ilk 10 a oynar ama ne kadar doğal değil mi her markette dizi her restoranda menü de yeri hazır, tahmin ediyordum bu deodorant roll on gibi şeylerin zararlı olduğunu ama bundan sonra hiç kullanmam, düzenli bakım ve duş alınması durumunda hiçbirşey sürülmese dahi koku olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

yılların petrolunu kullanan şirketler böyle yalan uyduruyo inanmayın. neymiş rool on ozonu deliyo. ulan senin ürettiğin arabalar neyi deliyo. niye elektrikli araçlar hala uretilmiyo ki zaten ilk üretilen araç elektrikli. saf olmayın
    alüminyum mu oha kardeşim salla da bukadarı da fazla olmuş
    ayrıca ozonu delen şey parfüm şişelerindeki itici gazlardır
    yazdıkların tamamen gerçekten uzak

• Terledikçe limonata yapmiş olucaz bence super yontem

• Tam da roll on aldım eve gelmiştim ha.

Amaaaan tabakadan banane tabakayı delen de ölüyor koltuk altındaki bakteride ölüyor kafaya takmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

Bazılarında aliminyum var
  • quote:

yılların petrolunu kullanan şirketler böyle yalan uyduruyo inanmayın. neymiş rool on ozonu deliyo. ulan senin ürettiğin arabalar neyi deliyo. niye elektrikli araçlar hala uretilmiyo ki zaten ilk üretilen araç elektrikli. saf olmayın

Hadi ozonu delmiyor.İnsan sağlığınada zararı yok diyemezsin.İçerisinde alüminyum var alüminyum!Git bir Roll on'un arkasında içeriğini oku.Ağzın açık kalır.Birde araştır o maddeleri ben niye kullandım bunu diye pişman olursun.Sağlığını düşün kardeşim.Yalan deme.Sağlığına zararı yoksa bile doğal olana yönel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

quote:

Hadi ozonu delmiyor.İnsan sağlığınada zararı yok diyemezsin.İçerisinde alüminyum var alüminyum!Git bir Roll on'un arkasında içeriğini oku.Ağzın açık kalır.Birde araştır o maddeleri ben niye kullandım bunu diye pişman olursun.Sağlığını düşün kardeşim.Yalan deme.Sağlığına zararı yoksa bile doğal olana yönel.

ya hocam benim dediğimi anlamamış siniz ki. ben sağlığa zararsız demedim. zaten göğüs kanserine kadar yolu var bunun. ama ozonu deliyo diye saçmalamak yersiz. o kuzey kutbundaki buzların küresel ısınmadan dolayı mı eridiğini düşünüyorsunuz. orada dünyanın petrolu var. onlari cikarabilmek için buzu delmek gerek. neyse fazla uzatmayım

• quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

Kendi Roll on'un arkasında ki "İçindekiler" bölümünü okumanı tavsiye ederim.Niv*a, Rexo*a gibi markaların içersinde bulunuyor.Adamlar açık açık yazmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

quote:

ya hocam benim dediğimi anlamamış siniz ki. ben sağlığa zararsız demedim. zaten göğüs kanserine kadar yolu var bunun. ama ozonu deliyo diye saçmalamak yersiz. o kuzey kutbundaki buzların küresel ısınmadan dolayı mı eridiğini düşünüyorsunuz. orada dünyanın petrolu var. onlari cikarabilmek için buzu delmek gerek. neyse fazla uzatmayım

Aynen öyle uzatmayalım.Siz bildiğinizi ben bildiğimi.

• Teşekkürler, artık roll off kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 7 Ağustos 2015; 17:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Teşekkürler, artık roll off kullanacağım.

Hani artık troll olmayacaktın ne oldu o konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Teşekkürler, artık roll off kullanacağım.

Hani artık troll olmayacaktın ne oldu o konuya.

Alıntıları Göster
    Sağol, güzel konu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.