Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
762.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dx12 performans sorunumu varmış 900 serisinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Işık sızması nedir dostum? konu hakkında bilgilendirirsen yakında monitör alacağım dikkat ederim..

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Dx12 performans sorunumu varmış 900 serisinde

Evet var hatta ciddi bir performans farkı 900 serisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: Php

Founders edition her firma tarafından ayrı üretiliyor. Nvidia'nın resmi forumunda sorulmuştu moderatörler tarafından resmi cevap verildi.

Oc.uk de tam tersini okumuştum. Outdated bilgi olabilir ama bu yinede 250-300 Lira fazla vermeyi mantıklı kılmaz FE için..

Alıntıları Göster
    Anında ilk sıraya oturdu gün içerisinde pre-ordera da kapanır büyük ihtimalle.

https://www.amazon.com/gp/new-releases/electronics/284822/ref=zg_b_hnr_284822_1

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    hocam o en son eklenen kartları gösteriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: Php

Founders edition her firma tarafından ayrı üretiliyor. Nvidia'nın resmi forumunda sorulmuştu moderatörler tarafından resmi cevap verildi.

Oc.uk de tam tersini okumuştum. Outdated bilgi olabilir ama bu yinede 250-300 Lira fazla vermeyi mantıklı kılmaz FE için..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar size bir bilgi daha sunayım şimdi gtx980ti kulllanan biri olarak kart full ayarlarda bir oyun oynarken 2k da 85derece çıkıyordu adamlar gtx1080de 1 konudada gelişim sağlamışlar ısısı full ayarlarda 2k da oyun oynarken gtx 1080. 80 derece
    5derecelik bi gelişme var bunu neye dayanarak söyluyom derseniz the division oynarken 980tide oda çok ısınıyodu bi baktım 85derece kart :D hoh dedim kışın yırttık :D şimdi asus gtx1080fo serisini bi girip deniyeyim dedim kaç derece olacak full ayarlarda
    fullekran 84hz de destek verdi kart kitlemedi kendini hosuma gitti 60dan 84 e çıta atlamış ve birde full ayarlarda açtım banamısın demedi 80derecede çatır çatır 2k açıyor yeni demek istedim kart oyunu 80fps ve 144fps arası sana sunuyor yani 2kda güzel bişey ama bence 4kda kart 84hzde kendini kitler diye düşünüyom çünki 120hz alıp full ekran başlangıç limiti yaptımda yemedi :D 4k dada 84hz başlanıç limit yemez diye düşünüyom 4k ekran denemedim ama gtx1080 2k için çok güzel bir başlangıç ve benim için bozulana kadar gider kart değiştirmeme gerek kalmaz artık adamlar çok güzel temiz bi kart yapmış
    artık böyle gözüme dikkatime çarpan güzel gelişim bilgilerini buraya yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

arkadaşlar size bir bilgi daha sunayım şimdi gtx980ti kulllanan biri olarak kart full ayarlarda bir oyun oynarken 2k da 85derece çıkıyordu adamlar gtx1080de 1 konudada gelişim sağlamışlar ısısı full ayarlarda 2k da oyun oynarken gtx 1080. 80 derece
    5derecelik bi gelişme var bunu neye dayanarak söyluyom derseniz the division oynarken 980tide oda çok ısınıyodu bi baktım 85derece kart :D hoh dedim kışın yırttık :D şimdi asus gtx1080fo serisini bi girip deniyeyim dedim kaç derece olacak full ayarlarda
    fullekran 84hz de destek verdi kart kitlemedi kendini hosuma gitti 60dan 84 e çıta atlamış ve birde full ayarlarda açtım banamısın demedi 80derecede çatır çatır 2k açıyor yeni demek istedim kart oyunu 80fps ve 144fps arası sana sunuyor yani 2kda güzel bişey ama bence 4kda kart 84hzde kendini kitler diye düşünüyom çünki 120hz alıp full ekran başlangıç limiti yaptımda yemedi :D 4k dada 84hz başlanıç limit yemez diye düşünüyom 4k ekran denemedim ama gtx1080 2k için çok güzel bir başlangıç ve benim için bozulana kadar gider kart değiştirmeme gerek kalmaz artık adamlar çok güzel temiz bi kart yapmış
    artık böyle gözüme dikkatime çarpan güzel gelişim bilgilerini buraya yazarım

Alıntıları Göster
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Alıntıları Göster
    https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-1070-Graphics-08G-P4-6171-KR/dp/B01H74VTBK/ref=zg_bsnr_284822_1

Almamak için zor tutuyorum kendimi şu an. Garanti olayından dolayı kesin Evga alacağım Nvidia alırsam fakat şu Rx4800 kafamı bulandırıyor

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    bukart türkiyeye getiren adam 4500tlden aşağı satmaz kulanılan mazeme ortada en basiti radyatör aliminyum kartı en iyi sogutacam benim demiş gigabyte ama türkiyeyede gelmez :D
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    abi çok iyiymiş bu ya hemde benim anakartta o usb3 portu boşta, önde usb 3.0 portta kazanmış olurdum ama palit türkiye ye gelmez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

abi çok iyiymiş bu ya hemde benim anakartta o usb3 portu boşta, önde usb 3.0 portta kazanmış olurdum ama palit türkiye ye gelmez herhalde.
    arkadaşlar gtx1080 kart aiononline lol gibi oyunlarda 45 50 derece uyku modunda gibi çalışıyor hiç yormuyo kendini baya iyi gtx980ti de 75 ve 80 derece arasında ısınıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Ekaran kartım asus strix 1080 olacak dostum, tabi önce gigabyte extreme 1080 veya zotac ama extreme 1080 çıkarsa onlardan birini de alabilirim

Ben asus strix 1080 bekliycem çünkü baya iyi o.c oluyor hatta en çok o.c olan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

Amazon'dan sipariş verecekler 5$ indirim kodunu kullanmayı unutmayı. 15 liraya dışarda birşey yersiniz 20$ için SC edition beklemeye değer mi bilemedim ben de verdim siparişi. 1500 TL ye vergi ve kargo dahil. Çok temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 17 Haziran 2016; 21:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Amazon'dan sipariş verecekler 5$ indirim kodunu kullanmayı unutmayı. 15 liraya dışarda birşey yersiniz 20$ için SC edition beklemeye değer mi bilemedim ben de verdim siparişi. 1500 TL ye vergi ve kargo dahil. Çok temiz.

Alıntıları Göster
    bence bu gtx1080 oc yapılacak kart değil zira kart yüzde 35 işlem gücü kullanarak full ayarlarda 2k açıyor
    4k içinde duydum kadarı ile yüzde 55lere geliyor 80derece kart yine yani kart ısı degeri 80derece
    bunun ocli kartı yada normali fark yok gibi bence bu kart oc yapmaya gerek yok sadece bekleyecekseniz su sogutmalı modellerini bekleyin

• Buraya yazarak birbirinizi rahatlatmayın beyler ben şahsen SC,gelirse ftw bekleyeceğim 15 günlük bekleyiş için 3 sene kullanacağım karta yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 17 Haziran 2016; 22:03:58 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    SC ile normal versiyon arasında 100 mhz dışında ne tür bir fark var ? FTW 'de +8 pin güç girişi var SC'de o da yok. Ben başka bir fark göremedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

bu arada bunu bir ara izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=7X64RZUWtG8

Yeni Gümrük Kuralları Ne Getiriyor? | Gümrük Sorunu Olacak mı?

Endişeye mahal yok. (Amazon'da zaten TC kimlik bilgilerimiz bulunuyor.şahsen benimki bulunuyor.) Gümrük işlerini zaten Amazon hallediyor. Onlar gerekli kodları yazıcaktır kutu üstüne.

Bu durum Amazondan alıp forumda ekran kartı satan esnafı belki etkiler belki etkilemez. Orası onları ilgilendirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 17 Haziran 2016; 22:18:26 >

• Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    FTW de 2 bios var özelleştirilmiş devre fazladan faz yapısı daha iyi oc imkanı + ek güç girişi
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla o zaman gidip FE alalım niye bekledik 15 derece soğuk çalışsın diyemi

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    FTW'yi anladım da, SC ile normal versiyon arasındaki farkı merak ediyorum. Bilgi için teşekkürler.

@ReflexAction

Bildiğin yok anlaşıldı.
  • 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.