Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salimsa

GTX 1080 Vatanbilgisayar satış fiyatı 2.926 TL hayırlı olsun

Booom headshot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

siz nereden öğrendiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

quote:

siz nereden öğrendiniz ?

Alıntıları Göster
    Vatan 2900 tl ise uff ama ne bekliyorduk ki 2500 tl altı asla satmazlar yani kazıklama kafası değişmez hangi ülkede yaşadığımızı unutmamak lazım. Burada görüyorum ki baya bir Gtx 90xx ölücüler topluluğunu bulunmakta özellikle Gtx 980 ti sahipleri hiç takmayın bu kişilere varsa durumunuz G sync bir monitör alıp kartınızın ömrüne 2 yıl daha ekleyin. Gtx 10xx serisi özellikle 1080 bulaşmamak lazım Ti çıkınca yine üvey evlat konumuna düşer arada kalırsınız. Alınası bence sadece 1070 hatta 1070 sli aşırı cazip geliyor (4k amaç ise) amazondan alınırsa tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balthier

Vatan 2900 tl ise uff ama ne bekliyorduk ki 2500 tl altı asla satmazlar yani kazıklama kafası değişmez hangi ülkede yaşadığımızı unutmamak lazım. Burada görüyorum ki baya bir Gtx 90xx ölücüler topluluğunu bulunmakta özellikle Gtx 980 ti sahipleri hiç takmayın bu kişilere varsa durumunuz G sync bir monitör alıp kartınızın ömrüne 2 yıl daha ekleyin. Gtx 10xx serisi özellikle 1080 bulaşmamak lazım Ti çıkınca yine üvey evlat konumuna düşer arada kalırsınız. Alınası bence sadece 1070 hatta 1070 sli aşırı cazip geliyor (4k amaç ise) amazondan alınırsa tabi ki.

1070 sli 4k icin yeterli degil

• quote:

Hocam 980ti'ın bile yer tutucu özelliği olan bir piyasada 1080'in bulaşılmaması gereken bir kart olduğu konusuna katılmıyorum. Sonuçta f/p açısından nvidia beklenmedik bir şey geliştirdi, hem daha hızlı - hem daha ucuz. (TR fiyatı çöp) Ama elinde GTX 9xx serisinden bir kart olan arkadaşların bence de 1xxx serisine geçmelerine gerek yok, özellikle 980 ve ti ile yıllarca çıkacak olan oyunları rahat oynarlar. 9xx satıp 1xxx'e geçmek boşa zarar olacaktır, ama illa ki geçmek isteyen olursa en azından 1080ti beklesin ki fark iyice açılmış olsun. Öte yandan şu an hiç yüksek gpu kullanmayanlar için 1xxx serisinin bilinen tüm kartları ideal görünüyor. Son kullanıcı testleri son noktayı koyar zaten karar verme aşamasında.

• canskru kullanıcısına yanıt
    Bence yeterli yani 4k zaten 60 hz üstü alamazsın monitör tek. şuan için 60 hz üstünü 4k için veremiyor o zaman 1070 testlerine bakarsan paylaşılan 980ti'den daha güçlü bir kart o zaman sli bir 1070 çok rahat 60 fps 4k oyun deneyimi sunar.

Ha 1080 sli ise hayli hayli uçarı kaçarı yok tüm oyunları 4k yakın açar hatta aşırı kasan AAA+ sistem canavarı oyunlarda dahil. Ha tabi 4k monitör ve tepki süresi biraz sıkıntı bu yüzden ben kendi açımdan 2k 1ms 144hz tercih ederim mis gibi oyun keyfi.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Üst üstte cevap oluyor kusura bakmayın katılıyorum zaten şuan gelen 10xx serisini zorlayacak bir oyun serisi yok, dx 12 ise daha yerine oturmadı değil ortada yok yani dx 12 tabanlı oyun yok olsa da bakalım Nvdia buna hazır mı belli değil. Yani Dx 12 kısmında Amd önce her türlü.

Ben kendi açımdan bu kartsal gelişimini bir nevi ''2k-4k'' sözünde durmadan sakız olan oyun anlayışının yavaş yavaş real pc kullanıcısına dönüşü olarak görüyorum. Bu zamana kadar 4k oyun keyfi hep sözde daha çok maddi yönü aşırı olan bir deneyimdi. Şimdi ise 1070 sli hatta 1080 sli ile çok rahat 4k oyun keyfi başlayacak. Bunun konsol kısımına da etkisi olur gibime geliyor. Yani sonunda konsol sahipleri Ps4 vol 2 ve Xbox One vol 2 ile 1080p ultra oyun keyfine adım atabilirler; pc kısmı ise 4k en kötü 2k ultraya geçiyor gibi güzel bir gelişme. Ben esas patlamayı Ti versiyonunda bekliyorum o kart baya güçlü olacak umarım fazla bekletmezler onun için.

• quote:

Üst üstte cevap oluyor kusura bakmayın katılıyorum zaten şuan gelen 10xx serisini zorlayacak bir oyun serisi yok, dx 12 ise daha yerine oturmadı değil ortada yok yani dx 12 tabanlı oyun yok olsa da bakalım Nvdia buna hazır mı belli değil. Yani Dx 12 kısmında Amd önce her türlü.

Ben kendi açımdan bu kartsal gelişimini bir nevi ''2k-4k'' sözünde durmadan sakız olan oyun anlayışının yavaş yavaş real pc kullanıcısına dönüşü olarak görüyorum. Bu zamana kadar 4k oyun keyfi hep sözde daha çok maddi yönü aşırı olan bir deneyimdi. Şimdi ise 1070 sli hatta 1080 sli ile çok rahat 4k oyun keyfi başlayacak. Bunun konsol kısımına da etkisi olur gibime geliyor. Yani sonunda konsol sahipleri Ps4 vol 2 ve Xbox One vol 2 ile 1080p ultra oyun keyfine adım atabilirler; pc kısmı ise 4k en kötü 2k ultraya geçiyor gibi güzel bir gelişme. Ben esas patlamayı Ti versiyonunda bekliyorum o kart baya güçlü olacak umarım fazla bekletmezler onun için.
    bızım ülkede 4k oyunculuk enaz 2-3 sene daha cogu kısı ıçın çok zor kalıtelı bır 2k monıtorum var 1070 alıcam ozel tasarım olarak
    dun evganın bana yazdıgı msj
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• Balthier kullanıcısına yanıt
    1080 ti nin 2k yi devirecek kart oldugunu dusunuyorum. 1080ti sli in ise 4k icin gercek bir cozum olabilecegi dusuncesindeyim. Ayar kismadan cok iyi bir deneyim sunacaktir. Amd bu arada orta seviyeye hitap etmeye devam edecek gibi gorunuyor. Ati zamaninda daha iyiydi. Ati radeon lar efsaneydi pro serileri siler supururdu. His iceq lar vardi. Ne kartti onlar ya. Amd nin zayif olmasi yuzunden zararli cikiyoruz. Daha ucuza alabilecegimiz belki cok daha kaliteli kartlarin onu tikaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 26 Mayıs 2016; 8:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

1080 ti nin 2k yi devirecek kart oldugunu dusunuyorum. 1080ti sli in ise 4k icin gercek bir cozum olabilecegi dusuncesindeyim. Ayar kismadan cok iyi bir deneyim sunacaktir. Amd bu arada orta seviyeye hitap etmeye devam edecek gibi gorunuyor. Ati zamaninda daha iyiydi. Ati radeon lar efsaneydi pro serileri siler supururdu. His iceq lar vardi. Ne kartti onlar ya. Amd nin zayif olmasi yuzunden zararli cikiyoruz. Daha ucuza alabilecegimiz belki cok daha kaliteli kartlarin onu tikaniyor.
    aynen katılıyorum 4k oynatıcaktır 1080 ama 2k için çok yeterli olucak bende 2k monitör var 1080 fiyatı çok pahalı 1070 alıcam tabı amd tarafından 1hazıranda 1070 geçicek ve onun altında bır fıyatla gelmezse pek sanmıyorum ama olabilirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heronos -- 26 Mayıs 2016; 8:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heronos

aynen katılıyorum 4k oynatıcaktır 1080 ama 2k için çok yeterli olucak bende 2k monitör var 1080 fiyatı çok pahalı 1070 alıcam tabı amd tarafından 1hazıranda 1070 geçicek ve onun altında bır fıyatla gelmezse pek sanmıyorum ama olabilirde...

1080 ti özel tasarımlı %20 cıvarı oc lu olur sli la 4k yı 60 fps de rahat kaldırır diye düşünüyorum.Zaten yukarıda densiği gibi 4k da 60hz den yukarı veren fazla monitör yok bildiğim kadarıyla. Yeni bağlantı teknelojisi lazım değil mi 4k da 60 fps üstü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

1080 ti özel tasarımlı %20 cıvarı oc lu olur sli la 4k yı 60 fps de rahat kaldırır diye düşünüyorum.Zaten yukarıda densiği gibi 4k da 60hz den yukarı veren fazla monitör yok bildiğim kadarıyla. Yeni bağlantı teknelojisi lazım değil mi 4k da 60 fps üstü ?

şimdi 2017 ile birlikte benım duydugum yenı monitorlerde bir teknolojı kullanıcaklarmış birde kablo teknolojisi var dplay1.2 (2k) 1.3(4k) için bununda gelişmesi bant genişliginin artması lazım yanı daha 4k yolu çok kartlarla birlikte monitörlerde gelişicek tabı suda var 6000tl olur heralde enaz ustunu 1080ti hesap çok yüksege çıkar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

şimdi 2017 ile birlikte benım duydugum yenı monitorlerde bir teknolojı kullanıcaklarmış birde kablo teknolojisi var dplay1.2 (2k) 1.3(4k) için bununda gelişmesi bant genişliginin artması lazım yanı daha 4k yolu çok kartlarla birlikte monitörlerde gelişicek tabı suda var 6000tl olur heralde enaz ustunu 1080ti hesap çok yüksege çıkar

Alıntıları Göster
    GTX 1080 XTREME GAMING

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Bu da GTX 1080 SC ACX 3.0 olabilir mi acaba diye paylaşılmış

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Mayıs 2016; 8:57:11 >

• Barış26 kullanıcısına yanıt
    kardeş hiç kdv eklemiyorsun, distiribütör ve saıtıc kar payı eklemiyorsun ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    gigabyte değil de evga bayağı uzun gibi geldi bana.
    evga çok yakışıklı görünüyor
    980ti modelinin yan bantını çıkartıp gtx1080 yazmış olmasınlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Batman ve Anno oyunlarında çift kartta sorun var. SLI yapınca tek kartın altında performans vermiş, 295x2 de çakılmış bu 2 oyunda. Onun haricinde çoğu oyunda ölçekleme gayet iyi. Artık çift kart için çekinilecek bir şey kaldığını sanmıyorum. 1080 yerine 1070 SLI, veya AMD tarafında CrossFire çok daha cazip bana kalırsa. 1500 liraya kadar bütçe ayırabilirim ekran kartına, 1080 beni aşacak muhtemelen. Tek 1070 veya çift 480X gibi bir upgrade yapabilirim gibi duruyor. Nvidia yarın 1080 FE için satışa başlıyor, AMD daha tanıtımı yapacak
    Evet yeni ACX 3.0 soğutucusu. ışıklı 1080 logosu da Classi ve FTW den eklenme olmuş. Bu arada 6+6 pin ile geliyor. Bu kart bile 2,3Ghz leri rahat görür. Umarım soğutma başarılı iş çıkartır.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Işıklandırma güzel oluyor, GTX 980 Ti Superclocked modelinde de var. ACX 3.0'ın performansı merak konusu.

EVGA, 980 Ti Superclocked modelinde referans 980 Ti PCB kullanmıştı. 1080'de nasıl olacak acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Mayıs 2016; 9:55:08 >
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.