Bildirim
Bu klibi izleyen istiklale çıkıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nedir bu birader basim agridi acin bi m4sonic weapon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Arsızbeladinleyen2000li ----- XBOX ONE --- -
Yerse bağcılarda yapsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba klibi izledim ama İstiklale çıkmadım. Evimde oturuyorum şuan. Konu kilit üye ban.
İyi forumlar
_____________________________ Zıbaramayan -
Klibi izledim ve Sakarya'dan İstiklal'e yürüyorum. Yolda gördüğüm önümden çekilmeyen yaşlı teyzeleri de omuz atıp yıkıyorum 
_____________________________ -
valla geldi çıkasım _____________________________ Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler