Şimdi Ara

2si1 ''Sürpriz Sunuculu'' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i_lenker

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadamSteam Machine türü, küçük, konsol gibi PCler tutmayacak. Dört sebebi var.1:Windows2:Format Atmak3:Klavye-Mouse-Gamepad Üçlüsü4:Multiplayerdaki adeletsizlikler-hacklerTeşekkürler
    steam machine konsollar gibi dandik işletim sistemi kullanacak herhalde. tutup tutmaması önemli değil, bunun denenmesi lazım sadece, çünkü yankeeler pcde oyun bile oynandığını bilmiyor. oyun dediğinde gamestopa gidip yanında cod hediyesi olan konsol alıp evine dönüyor.multiplayerda bir haksızlık yok, pcdeki multiplayer oyunlar konsolda yok zaten, hack olsa da kaçarın yok.

Kullanıcı kitlesini karşılaştırmak çok anlamsız olur. Ona bakarsak PC'de sadece Facebook oyunlarını bilen bir kitle de var, sadece Wolfteam oynayan kitle de var :)

Konsollardaki işletim sistemi dandik olabilir ama format atmakla, driverlar kurmakla, viruslerle uğraştırmıyor. Benim ve çoğu kişi için önemli olanda bu zaten, ben oyun oynamak istiyorum, fazla olmayan zamanımı da bunlarla, PC toplamakla harcamak istemiyorum. Eğer Steam OS yada PC'deki başka bir işletim sistemi yada Windows'un yeni bir sürümü böyle bunlarla uğraştırmayacaksa, başımın üstünde yeri var.

PC'de Multiplayer'da bir oyuncu 30 FPS oynarken, diğeri 60'da oynuyorsa bu haksızlıktır. Hackin PC'de daha fazla olduğunu söylemeye gerek bile yok zaten.

Neden sadece Steam'e ve grafik kalitesine önem verip, PC'nin kullanım zorluklarını, handikaplarını görmezden geliyorsunuz anlamıyorum.

• bu kadroyu sevdim, haftayada bu kadro olsun.

• Elinize sağlık harika program olmuş. Süre uzamış olsa da bol yorum olması iyi, keyifle izledim.

• Erdi'nin olduğu programları izlemek büyük keyif. Allah yolunu açık etsin çok yetenekli buluyorum

• Gökhan'ın ekran kartı konusundaki düşüncelerinden tam bir oyuncu olduğunu anlayabiliyorum. Kartın modeline hızına çok takılmıyor, oyuna odaklanıyor. Amd'nin fury x serisinin çok satması güzel. Rakebeti özledik.

• Herşeyi çok güzel açıklamışsınız,emeğinize sağlık kolay gelsin.

• Gökhan abinin sunumlara bayıldım. Özellikle No:70'e. Gene farkını koymuş.

Erdi abi, Vestel'in televizyon-tablet etkileşimini biraz basite indirgedin ama, Vestel, Vestel Smart Center programı ile hiç de fena olmayan bir iş çıkarmış. Uygulama, wi-fi üzerinden kumanda iletişimi sağlıyor(yeni tabletlere kızılötesi kısım eklenmişse bilemem). Bunun dışında program üzerinden kanallardaki sonraki programa bakabilme(tv rehberi), ve program hatırlatma veya programı kaydetme gibi imkands sunuyor. Ama şu da var. Vestel tabletin varsa program kullanışlı. Ama bunun için Vestel tablet alınır mı tartışılır veya Vestel'in tabletleri ne kadar alınası, o tartışılır. Bunu ilk Vestel tabletlerden birine sahip biri olarak söylüyorum. Vestel'in bu yaptığını başka firmalar da yapabilir ama Vestel'in bunlarla uğraşması hoş bir şey bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 27 Haziran 2015; 16:11:35 >

Orijinalden alıntı: cemecem21

Gökhan abinin sunumlara bayıldım. Özellikle No:70'e. Gene farkını koymuş.

Erdi abi, Vestel'in televizyon-tablet etkileşimini biraz basite indirgedin ama, Vestel, Vestel Smart Center programı ile hiç de fena olmayan bir iş çıkarmış. Uygulama, wi-fi üzerinden kumanda iletişimi sağlıyor(yeni tabletlere kızılötesi kısım eklenmişse bilemem). Bunun dışında program üzerinden kanallardaki sonraki programa bakabilme(tv rehberi), ve program hatırlatma veya programı kaydetme gibi imkands sunuyor. Ama şu da var. Vestel tabletin varsa program kullanışlı. Ama bunun için Vestel tablet alınır mı tartışılır veya Vestel'in tabletleri ne kadar alınası, o tartışılır. Bunu ilk Vestel tabletlerden birine sahip biri olarak söylüyorum. Vestel'in bu yaptığını başka firmalar da yapabilir ama Vestel'in bunlarla uğraşması hoş bir şey bence.
    Güzel bir bölüm olmuş, teşekkürler.

• Erdi ozuag varsa izlerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

Erdi ozuag varsa izlerim :)
    Arkadaşlar videonun en yüksek çözünürlüklü versiyonunu nasıl indirebilirim yöntemini bilen arkadaşlar paylaşabilir mi acaba?

Teşekkürler.
  • Abi iyi güzel de arada çok geyik yapıyorsunuz sıkılıyorum valla ileri sarıyorum. Tabi herkes benim gibi düşünmüyordur ama bana öyle geliyor. Özellikle Erdi, sahip olduğu bilgi birikimi sayesinde çok dağıtıyor muhabbeti .
    Emeğe saygı tabi ki.

• Sondaki sarı giysili bayanın refleksi neydi öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

Sondaki sarı giysili bayanın refleksi neydi öyle.
    videoyuyu açtığımla cümlelere gereksiz mi gereksiz ve hep aynı kelimeleri eklemesiyle meşhur şahsı görmemle videoyu apansızın kapatmamın çok da anormal olmadığı kanaatine vararak sağ sütteki kapat butonuna basmamın yersiz olmadığı düşüncesindeyim..

• Güzel sumum.
    Hiç sıkılmadım.
    Tskler

• Erdi Özüağ çok çalışıyosun nasıl bir iş aşkı bu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitaek

Erdi Özüağ çok çalışıyosun nasıl bir iş aşkı bu :D

Bırakın adamıda anlatsın, doya doya bildiği her şeyi anlatsın, bu alana ilgisi bariz çok belli ve bu donanımları seviyor, araştırmayı seviyor.
    Sevdiği işi yapan insanın konuşması her zaman başka olur.

RAM : CORSAIR 8GBx2 Vengeance DDR4 3000MHz CL16

Ekran Kartı : SAPPHIRE RX5700XT Referans Model.

İşletim Sistemi : Windows 10 - 64 Bit

Anakart : MSI B450M Gaming PLUS

Monitör : LG 29" 29UM67

Ses Kartı : Creative SB RECON 3D FATALITY PRO

Ses Sistemi : Logitech Z906 Digital 5.1 Speaker System

PSU: FPS Hydro 700W
  • Bsc

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.