Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu işlemi yaptığımızda telefon güvenli oluyor mu ?
    Örnek garanti uygulaması jailbreak olan sistemde çalışmıyor bu işlem sonrasında garanti uygulaması çalışır mı ?

Telefon jbli olmuyor hocam. Garanti uygulaması eski sürümü çalışıyor. Nerdeyse bütün uygulamalar ios7 istiyor uyarı veriyor eski versiyonu var diye onu kuruyorsunuz çalışıyor. Garanti uygulaması çalışıyor hocam ama telefonu tanıtma yok sms gönderiyor eski düzen ama safaride gezmek bile farklı. Sayfalar yeniden yüklenmiyor kendi kendine çökmüyor :)

valla çok istiyorum eskiye dönmek ama bazı uygulamalarda sorun çıkar ve o uygulama kullanılmaz diye tedirginim
    güzelim işletim sistemi yok oldu gitti yaa
    ne yapayım bilmiyorum gerçekten

valla hocam dönerseniz kaybedeceğiniz 1 saatiniz olur uygulama kullanılmadığında bir restore çekersiniz işlem tamam. ilk başlarda garip geliyor ama telefon donmadan rahat rahat kullanma keyfi de bambaşka

uygulama kullanılmadığında restore derken ne demek istedin anlamadım ?
    ve sen şuan kullanan birisi olarak sürüm eski olmasına rağmen can sıkıcı bir durum var mı ?
    ikide bir işletim sistemini yükseltin diye uyarı geliyor mu
    genel olarak indirdiğin uygulamalar da sıkıntı oluyor mu
    sıkıntı yoksa dönüş yapabilirim :)

Yani hocam memnun kalmadığında bir uygulamadan ( bazıları ince ayrıntı sever mesela garanti uygulaması yeni sürümde sadece parolayı girip işlem yapabiliyosunuz ama ios 6 da ise sms onayı istiyor gibi ) memnun kalmazsanız kaybınız 1 saat olacak hocam. Genel geçer uygulamalar kurulu bende yandex navi , arvento , garanti , instagram vs. Bunlar hep eski sürüm sürekli güncelle diye uyarı yok hocam appstoreda tüm uygulamalar güncel gözüküyor.
    Bence telefonunuza daha fazla can çekiştirmeyin biraz ioz 7-8 kolaylıklarını özlüyorsunuz ama hıza değiyor hocam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu hatayı alıyorum napıcam

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: sebin efe

anlamadım abi neden böyle oluyor.

Sorun itunesin sizin seriyi görmemesi. Terminali eksiksiz gectiğinizden eminseniz sorun itunes da. Ben 12.0 sürümüyle gectim ios 6 ya. Belki bi yardımı olur eger dönmeyi birdaha denerseniz 12.0 sürümüyle dönün:)

iphone u itunes bağladığınızda sizinkisi görüyor mu bende yedekten yüklemeyi açıyor hocam direk.

Bnm yedegim yokli bu arada dönmek için itunesi acmamıza gerek yok fakat iphone ile ilgili ister legal ister illegal işlem yapcak olursak öutlaka itunes yüklü olmalı :)

İos6 yüklü cihazınızı hiç itunesa bağlamadınız mı downgrade yaptıktan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

peki bizim sıkıntı bu sebepten mi kaynaklanıyor sizce
    ekran görüntüsün gönderemiyorum kusura bakmayın. ama bir önceki sayfada göndermiştim.

Bu yöntemle alakalı ayrıntılı bir bilgim olmadığı için bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere bir sorum olacak şuan 6.1.3 kullanıyorum sizce 7.1.2 ye geçmeyi deneyeyim mi yoksa çekilmez mi bu telefonda?

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Yalan dolan şeyler

Döndüm işte zaaaaaaaa

• blacklife3434 B kullanıcısına yanıt
    bu hatayı alan oldumu arkadşalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

bu hatayı alan oldumu arkadşalar
    bu hatayı alan oldumu arkadaşlar kurarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

bu hatayı alan oldumu arkadaşlar kurarken

Alıntıları Göster
    iPhone'un son iphone olduğu telefon 4s, iosun son ios olduğu sürümü de ios 6'ydı, geri dönenlere hayırlı olsun,
    sırf ios 8 ile ergen kız menüsüne dönen 4s cihazımı sattım, keşke bekleseymişim.
    Steve jobs öldükten sonra oldu zaten ne olduysa, arkalı önlü kaliteli cam kasadan alüminyum teneke kasaya, kendine has tasarımdan, oyuncak menüye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

iPhone'un son iphone olduğu telefon 4s, iosun son ios olduğu sürümü de ios 6'ydı, geri dönenlere hayırlı olsun,
    sırf ios 8 ile ergen kız menüsüne dönen 4s cihazımı sattım, keşke bekleseymişim.
    Steve jobs öldükten sonra oldu zaten ne olduysa, arkalı önlü kaliteli cam kasadan alüminyum teneke kasaya, kendine has tasarımdan, oyuncak menüye.

Jobs öldükten sonra Forstall da şutlandı, meydan Ive'e kaldı. Bu kadar minimalizm öldürür insanı. Ne güzel telefon flat, arayüz skeomorphticti.

• Beyler ios 6.1.4 lü ip 5 im var niyeti olanlar pm atabilir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Alıntıları Göster
    ipad 2 için imzalı ipsw oluşturabileceğim bir program var mı? (custom ipsw)
  • quote:

anlamadım abi neden böyle oluyor.
    arkadaşlar bu şekilde 7.1.2'ye döndürebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

ipad 2 için imzalı ipsw oluşturabileceğim bir program var mı? (custom ipsw)

Macos'da oluşturuluyor. Ben deneme yapacam da hic vaktim olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu işlemi yaptığımızda telefon güvenli oluyor mu ?
    Örnek garanti uygulaması jailbreak olan sistemde çalışmıyor bu işlem sonrasında garanti uygulaması çalışır mı ?

Telefon jbli olmuyor hocam. Garanti uygulaması eski sürümü çalışıyor. Nerdeyse bütün uygulamalar ios7 istiyor uyarı veriyor eski versiyonu var diye onu kuruyorsunuz çalışıyor. Garanti uygulaması çalışıyor hocam ama telefonu tanıtma yok sms gönderiyor eski düzen ama safaride gezmek bile farklı. Sayfalar yeniden yüklenmiyor kendi kendine çökmüyor :)

valla çok istiyorum eskiye dönmek ama bazı uygulamalarda sorun çıkar ve o uygulama kullanılmaz diye tedirginim
    güzelim işletim sistemi yok oldu gitti yaa
    ne yapayım bilmiyorum gerçekten

valla hocam dönerseniz kaybedeceğiniz 1 saatiniz olur uygulama kullanılmadığında bir restore çekersiniz işlem tamam. ilk başlarda garip geliyor ama telefon donmadan rahat rahat kullanma keyfi de bambaşka

uygulama kullanılmadığında restore derken ne demek istedin anlamadım ?
    ve sen şuan kullanan birisi olarak sürüm eski olmasına rağmen can sıkıcı bir durum var mı ?
    ikide bir işletim sistemini yükseltin diye uyarı geliyor mu
    genel olarak indirdiğin uygulamalar da sıkıntı oluyor mu
    sıkıntı yoksa dönüş yapabilirim :)

Yani hocam memnun kalmadığında bir uygulamadan ( bazıları ince ayrıntı sever mesela garanti uygulaması yeni sürümde sadece parolayı girip işlem yapabiliyosunuz ama ios 6 da ise sms onayı istiyor gibi ) memnun kalmazsanız kaybınız 1 saat olacak hocam. Genel geçer uygulamalar kurulu bende yandex navi , arvento , garanti , instagram vs. Bunlar hep eski sürüm sürekli güncelle diye uyarı yok hocam appstoreda tüm uygulamalar güncel gözüküyor.
    Bence telefonunuza daha fazla can çekiştirmeyin biraz ioz 7-8 kolaylıklarını özlüyorsunuz ama hıza değiyor hocam

Peki arkadaşım sağol teşekkürler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

arkadaşlar bu şekilde 7.1.2'ye döndürebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    9. kısmı yapamadım Windows daki cmd kısmı olmuyor yapamadım.
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Sadece 6.1.3
  • Hata alanlar şu İtunes driverlarını bi yükleyin 64 bit

https://mega.co.nz/#!o0RnCSxb!zTxPluTqKyqOAQ1bp_81QgY06CE8KeiwH5ea0vQrz5A

• quote:

Orijinalden alıntı: okacca

Hata alanlar şu İtunes driverlarını bi yükleyin 64 bit

https://mega.co.nz/#!o0RnCSxb!zTxPluTqKyqOAQ1bp_81QgY06CE8KeiwH5ea0vQrz5A
    32 bit var mı hocam link benım pc 32 bit
  • Yabancı bir forumda 8 gb lik iphone 4s lerde bu sorun var denmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: okacca

Yabancı bir forumda 8 gb lik iphone 4s lerde bu sorun var denmiş?
    Benimde 8 gb ama dönenler var sorunsuz 8 gb ile
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.