Bildirim
Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (35. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
soranlar vardi belirteyim 8gb olan iphone 4s de mac pc de sorunsuz sekilde 6.1.3 e dusmustur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: busra03
arkadaşlar lg g2 telefon kullanıyorum.desenli şifre vardı telefonumda ama kuzenim yanlış girrek telefonu kilitlemiş.dünden beri şifreyi hatırlayamamısştım sonra gmail şifremi değiştirdim ama gene giremedim nedeni olaraka da telefonda ne veri (yani telefon interneti) ne de wifi açık değildi senkronize edemedi diye düşündüm sonra bilgisayardan gmailimdeki yıldızlı şifreyi (bigisayarda kayıtlıymış) çevirdim ve şifre defalarca denediğim şifre çıktı.ne eski ne de yeni şifreyle bir turlu açılmıyo ne yapmalıyımmmm??????? format atmaka istemiyorum içinde bir sürü fotoğrafım var bilen varsa lütfen mesaj atsın dunden beri kafayı yiyecemmm
Soruyu çok yanlış yerde sormuşsun. Android bolümüne sorarsan daha iyi yardımcı olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hadi hocam iphone dan sonra ipad i de yap ta bize anlatıver -
Ios 6 ile 4s ucuyor resmen yaw
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
soranlar vardi belirteyim 8gb olan iphone 4s de mac pc de sorunsuz sekilde 6.1.3 e dusmustur.
Hocam bu nasil oluyor hala anlamadim ama super haber sagolasin :)
-
-
ios 8.3e döndüm ilk başta 14 hatası aldım. Hep fanım yüzünden arasıra duruyo durunca pc donuyor.Tabi pc donunca itunes da donmus sonra recovery modda tekrar kurdum ios 8.3 ü jbyi de kuruyorum sorun çıkmazsa ve eger wintool ile dönen biri olursa bende döncem herşey hazır mutlu haberi bekliyorum olmadı mac bulur yine denerim. -
Beyler şu anda sıfır iphone 5 veya 4s alsak ios kaçla geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: dehacocuk
ios 8.3e döndüm ilk başta 14 hatası aldım. Hep fanım yüzünden arasıra duruyo durunca pc donuyor.Tabi pc donunca itunes da donmus sonra recovery modda tekrar kurdum ios 8.3 ü jbyi de kuruyorum sorun çıkmazsa ve eger wintool ile dönen biri olursa bende döncem herşey hazır mutlu haberi bekliyorum olmadı mac bulur yine denerim.
Wintool sıkıntılı diyorlar en iyisi ya mac bulun yada vmware ile mac kurun
@ender hocam hayırlı olsun bir de bizim tabletler uçsa
@MADjohny hocam ne yaptın denedin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ottmn
@ender hocam hayırlı olsun bir de bizim tabletler uçsa
@MADjohny hocam ne yaptın denedin mi?
Hocam macte sorun çıktı yosemiteli macte dedniyorum
-
Hızlı bi internet bulmam lazım saniyede 50kb ile bi iso dosyası indiremem bi mac bulmam lazım -
Kardesim bnde kurmak istiyorum mac pc nerden bulabilirm acaba ne biliyim internet kafelerde falan yokmudur bu allahın belası sistem -
sonuç hakkında alıntılarsan sevinirim hocam kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: dehacocuk
Kardesim bnde kurmak istiyorum mac pc nerden bulabilirm acaba ne biliyim internet kafelerde falan yokmudur bu allahın belası sistem
Hocam internet kafelerde win7 ustu imkansiz
Hele ki burasi turkiye bir mac pro parasina adam 6-7 tane pc atiyo bide cs1.6 sonra gelsin paralar
Saka maka ihtimal vermiyorum mac kullanilan internet kafe turkiyede
Bu macleri daha cok ozel universtelerin cikisinda ogrencilerin elinde falan gorebilirsin , saka maka hicam bence siz hizli bir internet arayin ordan temin edin mac bulmasi elmas bulmaktan daha buyuk sikinti 😐
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X