Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.012
Cevap
76
Favori
169.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Bu linkten mi denediniz, toplam 302€ olması lazım

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_saved_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

alacağımdan değil de merak edip denedim amazon de sitesinden öyle bir fiyat çıktı direksiyon artı vites ilginç sizin linkin farkı ney acaba oradan denedim 302,99 çıkyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Kasım 2016; 6:5:24 >

• arkadaslar selamlar eski sayfalarda tartisilmis olabilir. Oyleyse kusuruma bakmayin. Amazon Almanyadan maglum kampanya ile almayi dusunuyorum fakat Driving Force Shifter yerine TH8A kullanmak istesem kullanabilir miyim? Assetto Corsa, Dirt Rally gibi oyunlar oynuyorum.
  • quote:

G29 vites EU vergisi düştükten sonra 41€ = 145 TL

G29 EU vergisi düştükten sonra 213€ + 88€ gümrük = 302€ = 1072 TL

Kargo ücretsiz Amazon.de

gumruk vergisi 26 euro 88 fazladan alıyor, yani geri ödeyecek, toplamda vergi dahil 620 tl ye geliyor süper fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

arkadaslar selamlar eski sayfalarda tartisilmis olabilir. Oyleyse kusuruma bakmayin. Amazon Almanyadan maglum kampanya ile almayi dusunuyorum fakat Driving Force Shifter yerine TH8A kullanmak istesem kullanabilir miyim? Assetto Corsa, Dirt Rally gibi oyunlar oynuyorum.

Th8a g29'a uyumlu fakat sadece pc'de kullanacaksanız uyumludur. konsollarda çalışmaz.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    Sadece pcde kullanmayi planliyorum. Siparisi verdim ilerde de TH8A almaya calisirim. G29'un birkac problemi varmis galiba. Nelere dikkat etmem gerekir geldiginde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

quote:

Kargo ücretsiz Amazon.de

gumruk vergisi 26 euro 88 fazladan alıyor, yani geri ödeyecek, toplamda vergi dahil 620 tl ye geliyor süper fiyat

İyi akşamlar. Şimdi benim ödeme sayfasında aşağıda gösterdiğim şekilde görünüyor. Sizin söylediğinize göre bu 87 euro nun 61 eurosu kesinlikle iade mi edilecek bana eğer sipariş verirsem? Gerçekten kesin bilgi bulmak istiyorum. Ayrıca black friday gününde fiyatta düşme olur mu sizce yoksa aynı kalır mı? Şimdiden teşekkür ederim

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 209,24
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu EUR 87,04
    Sipariş Toplamı: EUR 296,28

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Sadece pcde kullanmayi planliyorum. Siparisi verdim ilerde de TH8A almaya calisirim. G29'un birkac problemi varmis galiba. Nelere dikkat etmem gerekir geldiginde?

Bu problemler benimde kafamı kurcalıyor açıkcası. Son birkaç sayfaya göz gezdirince baya bir kötülenmiş ürün sorunlardan ötürü. Satın alınır mı alınmaz mı düşünmeye neden oldu o yorumlar
  • bubora B kullanıcısına yanıt
    Acikcasi amazondaki fiyat cok uygun oldugundan tereddut etmeden aldim. Bir de Almanyaya sık sık gidip gelen biriyim bir sıkıntısı olursa hallederim diye dusundum. 2 sene garantiyle geliyormuş ürün.

Butçesi daha geniş olanlar Thrustmaster T300rs de dusunebilir 270 euroya satılıyor su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubora

quote:

Orijinalden alıntı: volkie

quote:

Kargo ücretsiz Amazon.de

İyi akşamlar. Şimdi benim ödeme sayfasında aşağıda gösterdiğim şekilde görünüyor. Sizin söylediğinize göre bu 87 euro nun 61 eurosu kesinlikle iade mi edilecek bana eğer sipariş verirsem? Gerçekten kesin bilgi bulmak istiyorum. Ayrıca black friday gününde fiyatta düşme olur mu sizce yoksa aynı kalır mı? Şimdiden teşekkür ederim

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 209,24
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu EUR 87,04
    Sipariş Toplamı: EUR 296,28

evet cunku gumruk vergisi ab ülkelerinden alınan ürünlerde yüzde 18 vergisi düşülmüş fiyat üzerinden, ama iadesi 1 2 ay sonra oluyor, amazon.de mh arayarak ta bilgi alabilirsin ya da amazondan alışveriş topici var oraya sor
    fiyat daha da düşebilir ama bf daha cok amerika ya özgü birsey almanya amazon da ne kadar olur bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 20 Kasım 2016; 0:35:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• volkie kullanıcısına yanıt
    Godvater kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. O zaman biraz daha araştırmaya devam edeyim. Cuma günü duruma göre bakarız artık.
  • bubora B kullanıcısına yanıt
    direksiyon seti alacaksanız g29 alıp başınıza iş açmayın derim Thrustmaster T300rs veya T150 alın rahat edin bütçeye göre yüksek modelleri de alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

direksiyon seti alacaksanız g29 alıp başınıza iş açmayın derim Thrustmaster T300rs veya T150 alın rahat edin bütçeye göre yüksek modelleri de alınabilir

Öneri için teşekkür ederim. Aşağıda linklerini verdiğim set yani T300+T3pa pedal+Th8a shifter toplamda 1787 tl gibi bir rakama geliyor. G29 ve shifter toplamının 2 katı gibi bir rakam bu. Bu aradaki fark oldukça büyük. Bu farka rağmen t300 setini alıp gerçekten pişman olmazsınız mı diyorsunuz? Açıkcası ben şuan DFGT ve bir joystick yardımıyla kendim yaptığım h shifter kullanıyorum. H shifter olayını geçen hafta yaptım ve gerçekten tadını aldığım için orjinal bir sisteme geçmek istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim. G29 gerçekten uygun gelmişti fiyatı ama kesinlikle alınmaz diyorsunuz. T300 setini kendimi zorlarsam belki alabilirim bakalım artık.

www.amazon.de
    Thrustmaster T300 RS (Lenkrad inkl. 2-Pedalset, Force Feedback, 270° - 1080°, Eco-System, PS4 / PS3 / PC): PlayStation 3: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/Lenkrad-TM-T300-Racing-Wheel/dp/B00KSXV274/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479642305&sr=8-1&keywords=thrustmaster+t300

www.amazon.de
    Thrustmaster TH8A (Schalthebel, H-Schaltung 7+1 / Sequenziell +/-, PS4 / PS3 / Xbox One / PC): Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/gp/product/B005L0Z2BQ/ref=pd_bxgy_147_img_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=KNREBJ7RHT5M0GS2NZ75

• quote:

Orijinalden alıntı: bubora

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Öneri için teşekkür ederim. Aşağıda linklerini verdiğim set yani T300+T3pa pedal+Th8a shifter toplamda 1787 tl gibi bir rakama geliyor. G29 ve shifter toplamının 2 katı gibi bir rakam bu. Bu aradaki fark oldukça büyük. Bu farka rağmen t300 setini alıp gerçekten pişman olmazsınız mı diyorsunuz? Açıkcası ben şuan DFGT ve bir joystick yardımıyla kendim yaptığım h shifter kullanıyorum. H shifter olayını geçen hafta yaptım ve gerçekten tadını aldığım için orjinal bir sisteme geçmek istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim. G29 gerçekten uygun gelmişti fiyatı ama kesinlikle alınmaz diyorsunuz. T300 setini kendimi zorlarsam belki alabilirim bakalım artık.

www.amazon.de
    Thrustmaster TH8A (Schalthebel, H-Schaltung 7+1 / Sequenziell +/-, PS4 / PS3 / Xbox One / PC): Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/gp/product/B005L0Z2BQ/ref=pd_bxgy_147_img_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=KNREBJ7RHT5M0GS2NZ75

kısa VE NET ASLA PİŞMAN OLMAZSIN DİYORUM BÜYÜK HARFLE karar senin tabi alttaki konuya da bak derim ayrıca t300 pedalını kullanıyorum t150 direksiyonunda gayet yeterli şimdilik ama ilerde şu pedal da alınabilir
    www.amazon.de
    Thrustmaster T3PA – Pro: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/dp/B00YOVD5E4/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=
    https://forum.donanimhaber.com/m_105503312/mpage_53//tm.htm#121938958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Kasım 2016; 16:30:21 >

• Uzun zamandır takip ettiğim ve fiyatı yüzünden sürekli ertelediğim direksiyon alma işini amazon.de' nin indirimiyle g29'u 725tl' ye aldım. iyi mi yaptık kötümü yaptık bilemedim. Fiyatı çok uygun geldi. İnşallah sıkıntısız ürün gönderilir. Bir sorum var bilen arkadaşlar yanıtlar umarım. logitech garanti konusunda bilgisi olan var mı? Avrupa'dan alınan ürünün Türkiye' de garantisi var mı? Yada arızalan ürün için direk Avrupa ile mi iletişime geçiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Uzun zamandır takip ettiğim ve fiyatı yüzünden sürekli ertelediğim direksiyon alma işini amazon.de' nin indirimiyle g29'u 725tl' ye aldım. iyi mi yaptık kötümü yaptık bilemedim. Fiyatı çok uygun geldi. İnşallah sıkıntısız ürün gönderilir. Bir sorum var bilen arkadaşlar yanıtlar umarım. logitech garanti konusunda bilgisi olan var mı? Avrupa'dan alınan ürünün Türkiye' de garantisi var mı? Yada arızalan ürün için direk Avrupa ile mi iletişime geçiyoruz?

Merhaba,

Avrupadan da alınsa logitech i n uluslararası garantisi mevcut.Ürün geldiğinde logitech in sitesindende kayıt işlemlerini yapın.Sonra herhangi bir problemle karşılaşırsan yine site üzerinden yardım alabilirsin.

Müşteri servisi gerçekten iyi ve alakalı bir firmadır.

• Pc ilk açtığımda direksiyon belli aralıkla 2 defa döndükten sonra sistem tanıyordu.

Bugün Pc'yi açtığımda direksiyon dönerken zorlanarak sanki bir yere sürtüyormuş gibi oldu. Neden olmuş olabilir.
  • Satılık temiz G29 var. Vitesli 1300. İst içi elden teslimde World'e 1350 TL / 4 yapabilirim. Vitesi 5 aylık falan direksiyon 1 yıllık.
  • El freni kullanan var mı. İnternette aradım bulamadım. Herhangi bir çözüm önerisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

El freni kullanan var mı. İnternette aradım bulamadım. Herhangi bir çözüm önerisi var mı?

ben kullanıyorum. Gamepad'in analog tuşundan bir kombinasyon yapıp boru bağladım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.