Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc m8s 'e android 6.0 marshmallow ve sense 7 isteyen arkadaşlar htc yetkili servis 0216 282 1500 arıyorsunuz ne zaman android 6.0 geleceğini soruyorsunuz tabiki bayan bilmiyorum diyecek hemen sizi kayıt ediyor 3 gün sonra e-mail kutunuza htc merkezden anket geliyor anketin sanırım 4. sorusunu sizin istekleriniz yazmanızı istiyorlar sizde allah ne verdiyese android 6.0 marshmallow ve sense 7 istiyoruz ne zaman vereceksiniz diye yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 25 Aralık 2015; 12:45:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC'nin Android Marshmallow Alacak Cihazları;
    HTC One A9 (6.0 ile çıktı, 2016 Ocak-Şubat gibi Android 6.0.1 güncellemesini alacak)
    HTC One M9 (Bu ay Android 6.0 alacak, 2016'nın ilk çeyreğinde 6.0.1 alacak)
    HTC One M9+ /HTC One ME / HTC One M9+ Supreme Camera Edition (Ay sonunda Android 6.0 alacak. 6.0.1 ise belli değil)
    HTC One M8 (Android 6.0'ı geçen ay aldı, Android 6.0.1 için kesinlik yok)
    HTC One M8s (Android 6.0'ı 2016'nın 2. çeyreğinde alacak, 6.0.1 almayabilir)
    HTC One M7 (Artık güncelleme almayacak)
    HTC One E8 (Android 6.0'ı 2016'nın ilk çeyreğinde alacak, 6.0.1 için kesinlik yok)
    HTC Butterfly 3 (Android 6.0'ı pas geçip 2016'nın ilk çeyreğinde direkt olarak 6.0.1 alacak)
    HTC Butterfly 2 (Android 6.0'ı pas geçip 2016'nın ikinci çeyreğinde direkt olarak 6.0.1 alacak)
    HTC Desire EYE (Android 5.1'i sadece Japonya versiyonu aldı. Android 6.0'ı almayacak ancak 6.0.1'i 2016'da alabilir)
    HTC Deisre 826 (Android 5.1 ve Android 6.0'ı pas geçerek direkt olarak 2016'nın 2. çeyreğinde Android 6.0.1 alacak)
    HTC Desire 820 (Android 5.1 ve Android 6.0'ı pas geçerek direkt olarak 2016'nın 2. çeyreğinde Android 6.0.1 alacak)
    HTC Desire 816 (Android 5.1'i pas geçerek 2016'nın 2. çeyreğinde direkt Android 6.0 alacak. 6.0.1'i ise almayabilir)
    HTC Desire 626 (Android 6.0'ı pas geçiyor. Ancak 2016 2. çeyreğinde 6.0.1'i alacak)
    HTC Desire 526 (Android 6.0'ı 2016'nın 2. çeyreğinde alcak. Android 6.0.1 ise belli değil)
    http://www.webtekno.com/mobil/htc-nin-android-marshmallow-alacak-cihazlari-ve-tarihleri-belli-oldu-h13072.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 26 Aralık 2015; 2:48:25 >

• burda da m8s birinci çeyrekte yazıyor android 6.0 alacağı
    http://www.techtimes.com/articles/116403/20151215/here-are-the-htc-smartphones-to-get-android-marshmallow-soon-say-goodbye-to-the-one-m7.htm

• evet arkadaşlar müjdeler olsun android 6.0 ve sense7 birinci çeyrek geliyor hemde bunu htc sitesinde buldum
    yani 2016 ocak-şubat arası geliyor...

HTC One M8s [ANA KONU]

• buradan bütün htc cihazların hangi tarihte alacağı net şekilde yazıyor m8s ikinci çeyrekte geliyordu birinci çeyreğe almışlar
    http://htc.youmobile.org/

çeyrek tarihleri
    Q1 = 1st Quarter of the Year (January - February - March)
    - Q2 = 2nd Quarter of the Year (April - May - June)
    - Q3 = 3rd Quarter of the Year (July - August - September)
    - Q4 = 4th Quarter of the Year (October - November - December)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 26 Aralık 2015; 3:51:29 >
  • hocam canan hanima yazmanda etkili olabilir ne kadar sallasada kesin konusmustur htc yetkilileri ile bende bastirdim htc kendi twitterinda yazdim sordum m8s tanimis oldular sureyi geri aldilar insallah yakinda yeni yazilima kavusup kapatmayi sanal tuslarla yapacagiz.....

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    başarılı port sağlamışlarsa çabuk gelir dostum. m8 m9 ve a9 u kısa zamanda port ettiler maşallah
  • invisible kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam

• invisible kullanıcısına yanıt
    gece arastirken girmediğim ulke kalmadı çoğunda birinci ceyrek yazıyordu en son almanyada da birinci çeyrek yazınca rasgele mi araştırma mi sonucunda htc nin ana sitesine ulastim onda da birinci çeyrek görünce tamam dedim olay bitmiştir ben Şubat ortasi tahmin ediyorum hayırlısı olsun

• Telefonun kendi interneti çok rezil bilginize .deneme amaçlı iki gün kullandım beş o para etmez :)
    Dolphin filan kullanın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Telefonun kendi interneti çok rezil bilginize .deneme amaçlı iki gün kullandım beş o para etmez :)

yani gunceleme bir ise yaramadi demekki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 26 Aralık 2015; 14:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Telefonun kendi interneti çok rezil bilginize .deneme amaçlı iki gün kullandım beş o para etmez :)

yani gunceleme bir ise yaramadi demekki..

Yok yaa :) baya zorladi

• Arkadaşlar 3g modunda sizin de sarjiniz anormal hızlı tükeniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar 3g modunda sizin de sarjiniz anormal hızlı tükeniyor mu?

3g operatör baz uzaklığı gibi vaktörlerden dolayı pili çok tüketmesi normaldir bakalım 4g gelince ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Aralık 2015; 1:49:11 >
  • quote:

Konum açıktır Ya da kullandığınız bir uygulama ile de olabilir Şarj hiç hızlı gitmiyor, gayet normal. 2g/3g/4g otomatik de kullanıyorum ve şebekenin h den yukarı çıktığını daha hiç görmedim.

• Telefonu 2g de kullansak 3 gün şarj gider

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Konum açıktır Ya da kullandığınız bir uygulama ile de olabilir Şarj hiç hızlı gitmiyor, gayet normal. 2g/3g/4g otomatik de kullanıyorum ve şebekenin h den yukarı çıktığını daha hiç görmedim.

Hocam konum kapalı olduğu halde sanki fazla şarj tüketiyor gibi geliyor bana. Mesela sarjdan çıkarıyorum hiç bir şey yapmasam bile 15 dakikada hemen %2 lik tüketim oluyor nerdeyse. Kaç kere formatladim hatta hiç program kurmadan denedim yine aynı.

Bir bende şöyle bir sorun var. Telefonun kendi hava durumu programında hava durumu güncelleme periyodu 1 saat olarak ayarlı. Telefonu defalarca formatladim kurdum ama o ayara dokunamıyorum..

Şu resimde görünen saat başı yenileme ve 1 saat olan ayarı asla degistiremiyorum. Acaba cihazın yaziliminda bir sorun mu var
     HTC One M8s [ANA KONU]

• sorularım net
    Hangi hattı kullanıyorsun sim kartın kesik mi?
    Google Magazadan htc corp. girip tüm yazılımlarını güncelledin mi? Programların içine girince güncelle yazısı çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam konum kapalı olduğu halde sanki fazla şarj tüketiyor gibi geliyor bana. Mesela sarjdan çıkarıyorum hiç bir şey yapmasam bile 15 dakikada hemen %2 lik tüketim oluyor nerdeyse. Kaç kere formatladim hatta hiç program kurmadan denedim yine aynı.

Bir bende şöyle bir sorun var. Telefonun kendi hava durumu programında hava durumu güncelleme periyodu 1 saat olarak ayarlı. Telefonu defalarca formatladim kurdum ama o ayara dokunamıyorum..

Şu resimde görünen saat başı yenileme ve 1 saat olan ayarı asla degistiremiyorum. Acaba cihazın yaziliminda bir sorun mu var
     HTC One M8s [ANA KONU]

resimin aynısını açmaya çalışıyorum bulamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

quote:

HTC One M8s [ANA KONU]

resimin aynısını açmaya çalışıyorum bulamıyorum...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şarjı durduk yere yemesinin nedenini size söyleyim,ekranı dokunarak açtıgımız o sensör şarjı yiyor.dikkat ettiyseniz gece %50 de şarja koydunuz diyelim şarj sabaha %4-5 düşüyor en az.Bu yakınlık sensörünün devamlı çalışmasından kaynaklıdır,telefon boştayken enerji harcıyor.Bunu kapattım fakat sensör kapanmadı sanırım,kökten kapatacak bir yol lazım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.