Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim telefonlar için yaptıgım duvar kağıtlarını web sitemden indirebilirsiniz. http://http://www.melihcangezer.com.tr/2015/11/01/htc-walpapers/
  • Hocam benim tema anasayfada çıkmış bak :)
     HTC One M8s [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Kızılötesi özelliği olmadığı için kullanamıyoruz.

Hadi ya ben var saniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde arkadaşlar benim telefonum oyun oynarken cok ısınıyor sizde de ısınma problemi var mı ?

(Oyun need for speed no limits )

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hocam benim tema anasayfada çıkmış bak :)
     HTC One M8s [ANA KONU]

hocam süpersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanılabilecek xposed modüllerini yazayım dedim bakmadım var mı ama şöyle kurcalamak isteyenler için yazayım;

Amplify: standart zaten her android için olmazsa olmaz.

Appsettings: Genel olarak build.prop'tan Dpi düşürülünce ağzı yüzü kayıyor arayüzün. Bununla her uygulamanın çözünürlüğünü ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz (sysyemui dahil)

Appopsxposed: standart backgroundta aplikasyonlara verilen izinleri düzenlemek için (hani saçma sapan aplikasyonlar kameraya izin istiyor ya onu kapatmak için)

Dotview mods for m8: denemedim ama duruyor modüllerde. Dotview kılıfı çok ucuz işçilik gibi geldi bana

Gesture Navigation: Softkeys sevmiyorum. Doalyısıyla ekrana tuş atıyorum. Bu modül de ona yarıyor benim için. Ekranda parmağımı soldan sağa kaydırınca ana ekrana dönüyor. Sağdan sola kaydırınca geri tuşu niyetine. Ekranın alt kısmında parmağımı sağa kaydırınca da aktf uygulamaları açıyor vs vs. Bin tane gesture atayabiliyorsunuz severim güzeldir.

Gravitybox: xposed u bilip de bunu bilmeyen yoktur herhalde. Tek kullanma sebebim heads-up. Kendi içindeki biraz garip o yüzden bunu kullanıyorum.

HTC one tweaker: envai çeşit ayar var. LP için olan xda'daki konunun son sayfalarına doğru, ana başlıktaki kitkat için bizde çalışmıyor.

Lolistat: statusbar'ı uygulamayla aynı renkte yapmak için.

Powernap: bu closed betada olan bir modül. Sony'nin stamina modundan esinlenip yapılıyordu fakat dev'den haber alamıyoruz şu ara. Kaldı öyle havada ama olduğu gibi çalışıyor.

Sense 6 Lockscreen Mod: Lockscreen üzerinde küçük kurcalamalr yapabilmek için. Kısayolları kaldırabiliyoruz, sonra ekranın dibinde çekebiliyoruz vs. Ama son bir güncelleme geldi dün. Ekranın dibine çekemiyorum şu anda :/

Sense Toolbox: Sense 6 ve 7 olan romlar için. Baya baya fazla tweak var. İndirip deneyin bir

• Merhabalar,
    Gunluk sosyal medya ve chrome kullanimi ile (yaklasik toplam 3 saat kullanim) 3g hep acik sekilde pil omru yaklasik ne kadar gider? 1 gunu cikarir mi? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fosco

Merhabalar,
    Gunluk sosyal medya ve chrome kullanimi ile (yaklasik toplam 3 saat kullanim) 3g hep acik sekilde pil omru yaklasik ne kadar gider? 1 gunu cikarir mi? Tesekkurler.

çıkarır hocam 2840 mh pil var

• fosco F kullanıcısına yanıt
    snapchat kullanmadığın sürece çok iyi şarjı var:)
  • kliksaya baktım htc one m8 16gb 1549
    buna karşın htc one m8S 1349 tl
    acaba neden böyle birşey yapmışlarki....
    http://www.kliksa.com/urun/htc-one-m8s-gri-akilli-telefon/902478275 1349 tl
    http://www.kliksa.com/urun/htc-one-m8-16-gb-gray-akilli-telefon/902046594 1549 tl

bende 300tl fazla para verip note 4 mu alsam dıye düşünürken 1349tl çok ıyı geldı ne dersiniz

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    alacaksan 5 gün bekle benim kliksadan 60 lira çekim aktif olacak bedavaya veririm sana alırsın m8s i.
  • htc internet tarayaıcı(kendi tarayacısı) güncelleme geldi hızlandı galiba

• Kendi internet ini devredışı bırakmıştım sen öyle dedin diye gincelledim ve süreklik kullandığım uc browseri iptal ettim inşallah pişman etmessin beni

• Arkadaşlar vodafone den temlik edilmiş m8s aldım
    hangi garantiye verecem?
    brigthstar garantili
  • jackbaron kullanıcısına yanıt
    Sorun ne

• sorun yok da garantilik durum olursa hnagi garanti diye sordum.
    az önce aradım htc yi teleservis ve kvk bakar dedi
    siz karşı ödemeli gönderin fatura fotokopisi ve sorunları yazın tamadır dedi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Kendi internet ini devredışı bırakmıştım sen öyle dedin diye gincelledim ve süreklik kullandığım uc browseri iptal ettim inşallah pişman etmessin beni

hizlanmis cok kasiyordu pek kullanmiyordum ama genel kullandığım chrome dir chromeden memnunum hocam arada htc internetide kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Aralık 2015; 18:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Kendi internet ini devredışı bırakmıştım sen öyle dedin diye gincelledim ve süreklik kullandığım uc browseri iptal ettim inşallah pişman etmessin beni

hizlanmis cok kasiyordu pek kullanmiyordum ama genel kullandığım chrome dir chromeden memnunum hocam arada htc internetide kullanırım

Ben Dolphin Browser kullanıyorum, çok ta memnunum. Hızlı bir browser ve geçmiş, indirilen dosyalar, temp v.s. her kapanışta otomatik silme seçeneği olduğu için şişmiyor. Chrome'da ve HTC Browser'da aynı özelliği göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Ben Dolphin Browser kullanıyorum, çok ta memnunum. Hızlı bir browser ve geçmiş, indirilen dosyalar, temp v.s. her kapanışta otomatik silme seçeneği olduğu için şişmiyor. Chrome'da ve HTC Browser'da aynı özelliği göremedim.

Dolphin Browser tablette kullanmıştım guzeldi begenirdim m8s kullanayım tsk. ler

• Çozdum tesekkurler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.