Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris7777

Rizörvd , TSM ile Kore arasında geçer bu turnuva.

Alıntıları Göster
    Yenmek ya da yenilmek önemli değil, oyuncularımız tecrübe kazansın ve daha iyi olsunlar asıl önemli olan bu. Ama yine de kazansalar sorun yok seviniriz her türlü GO BJK GO

• Kazanabileceğimizi sanmıyorum ama zorlayabiliriz. Yine de oraya gitmek de gerçekten çok büyük bir başarı bir takım için. BJK için güzel bir tecrübe olacaktır. Bu sezon çok daha çekişmeli olacağa benziyor.

Favoriye aldım, takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanmalari onemli degil oraya cikip ellerinden geleni yapsinlar kafi. Hem onlar icin tecrube olur hemde bizim icin gorsel bi şolen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Kazanmalari onemli degil oraya cikip ellerinden geleni yapsinlar kafi. Hem onlar icin tecrube olur hemde bizim icin gorsel bi şolen.
    çin ile kore kapışır diğerleride gazozuna oynar(tahmin g.e tigers vs edg)
  • Keske energy nin parmagina kiymik felan batsada su turnuvaya eu west rank 5 olan Naru yu goturseler cok merak ediyorum bjergsen vs naru & febiven vs naru yu pasaports veya vize sıkıntısı cikma ihtimali varmı energy nin Energy i seviyorum ama Narunun bu turnuvaya gitmesini cok isterdim hem Türk hemde lcs seviyesende olan tek Türk player

• quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Keske energy nin parmagina kiymik felan batsada su turnuvaya eu west rank 5 olan Naru yu goturseler cok merak ediyorum bjergsen vs naru & febiven vs naru yu pasaports veya vize sıkıntısı cikma ihtimali varmı energy nin Energy i seviyorum ama Narunun bu turnuvaya gitmesini cok isterdim hem Türk hemde lcs seviyesende olan tek Türk player
    pawn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

#TSMWIN

Edit : 4000. post

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 26 Nisan 2015; 12:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

#TSMWIN

Edit : 4000. post

Alıntıları Göster
    SKT yine s3 teki gibi geliyor bence büyük ihtimal alırlar GE Tigers ı yenerlerse. LPLvsLCK demosu olacak bakalım hangisi üstün çıkacak.
    Ayrıca çok umutlanmayalım 1 win alsak bile kardır diye düşünelim. Ve en önemlisi de bunca tecrübe ve bu kadar iyi takımlarla oynayacak olmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

SKT yine s3 teki gibi geliyor bence büyük ihtimal alırlar GE Tigers ı yenerlerse. LPLvsLCK demosu olacak bakalım hangisi üstün çıkacak.
    Ayrıca çok umutlanmayalım 1 win alsak bile kardır diye düşünelim. Ve en önemlisi de bunca tecrübe ve bu kadar iyi takımlarla oynayacak olmaları.

Alıntıları Göster
    her ne kadar TSM fanı olsam da BJK karşısında şansları olduğunu düşünmüyorum. BJK rahatlıkla kazanır bu turnuvayı, at fava bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Nisan 2015; 9:32:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

her ne kadar TSM fanı olsam da BJK karşısında şansları olduğunu düşünmüyorum. BJK rahatlıkla kazanır bu turnuvayı, at fava bekle.

güldürdün abi sabah sabah

• Kalpler bjk go ama yine kore süpürür fakat tsm bu sene çok havasında onlarda alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Turnuva kurallarında en az 1 yedek oyuncu götürmek zorunlu gözüküyor. Energy yerine 1 maç Naru oynasın isterim açıkçası. Özellikle Bjergsene karşı

naru kabul edermiki acep
  • Uzun süredir takip etmiyordum xpeke fnatici bıraktı mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

quote:

Turnuva kurallarında en az 1 yedek oyuncu götürmek zorunlu gözüküyor. Energy yerine 1 maç Naru oynasın isterim açıkçası. Özellikle Bjergsene karşı

naru kabul edermiki acep

Alıntıları Göster
    AHQ Yensek birde çinden gelen takımı yarı final oynayabiliriz belki.Beşiktaşı çok küçük görüyorsunuz.INTZ Takımı brezilya takımıydı ve brezilya ligi eu,na lcs seviyesine en yakın lig bence.Bunu unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser Jorah Mormont

AHQ Yensek birde çinden gelen takımı yarı final oynayabiliriz belki.Beşiktaşı çok küçük görüyorsunuz.INTZ Takımı brezilya takımıydı ve brezilya ligi eu,na lcs seviyesine en yakın lig bence.Bunu unutmamak lazım

Alıntıları Göster
    Önlerden
  • Gerçekbu kullanıcısına yanıt
    Kimsenin reddedemeyeceği bir teklif bence dünyanın en iyilerine karşı oynamak Energy'i seviyorum fakat narunun oynamasını cidden görmek istiyorum. Ayrıca dünya şampiyonasından sonra kendi de gelişimini görmek isteyecektir. Lethi umarım teklif eder

• EDG kazanır easy
  • quote:

Kimsenin reddedemeyeceği bir teklif bence dünyanın en iyilerine karşı oynamak Energy'i seviyorum fakat narunun oynamasını cidden görmek istiyorum. Ayrıca dünya şampiyonasından sonra kendi de gelişimini görmek isteyecektir. Lethi umarım teklif eder
    MSI'ın avaraj takımları AHQ ve BJK olacak. Tabii ki BJK'den Kore ve Çin takımlarını yenmesini bekleyemeyiz. Ama Fnatic'i ve AHQ'yu yenemesek bile aşırı zorlayabileceğimizi düşünüyorum. Kimse BJK'den galibiyet beklemediği için çok rahat oynayacaklar.
  • fnatici zayif takim olarak gorenler neyin kafasinda, adamlar TSMi yenebilecek duzeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 26 Nisan 2015; 13:10:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyhsss bjk bunlarla mi oynayqcak
    Mac kazanmamiz imkansiz gibi
    Bjergsen vs energy op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpence1 -- 26 Nisan 2015; 13:22:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.