Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu turnuvayı kazanınca ne oluyor sımdı arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Kimsenin reddedemeyeceği bir teklif bence dünyanın en iyilerine karşı oynamak Energy'i seviyorum fakat narunun oynamasını cidden görmek istiyorum. Ayrıca dünya şampiyonasından sonra kendi de gelişimini görmek isteyecektir. Lethi umarım teklif eder

bence lethi yedek jungle götürür :D
  • Gerçekçi olalım bu turnuvadan tek kazanacağımız şey tecrübe olur oda şuan için bize yeter.
  • EDG-LGD maçında Edward Gaming 2-1 önde.Muhtemelen onlar gelecekler.

Edit:LPL'i takip eden arkadaşlar,Star Horn Royal Club'a ne oldu ya?10. bitirmiş adamlar.Kadrolarında da parçalanma olmamış hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 26 Nisan 2015; 15:42:02 >
  • Beşiktaş ı destekliyorum ama TSM alır şampiyonayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler post kasmak ne lşe yarıyor?
    forumdaki arkadaşları görüyorum herkez post kasıyor acaba ne işe yarıyor?
  • koreden skt t1
    cinden edward gaming gelicek

final edward vs skt olacak
    3 tsm olacak
    sonuncu ahq olacak

olacaklari buraya yazdim hadi eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

EDG-LGD maçında Edward Gaming 2-1 önde.Muhtemelen onlar gelecekler.

Edit:LPL'i takip eden arkadaşlar,Star Horn Royal Club'a ne oldu ya?10. bitirmiş adamlar.Kadrolarında da parçalanma olmamış hiç.

adc olarak sıkıntıları var iyi oynamıyor buyuk maclarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

EDG-LGD maçında Edward Gaming 2-1 önde.Muhtemelen onlar gelecekler.

Drama.

Hatırladığım kadarıylar:

SHRC'yi satmak istiyorlar ama satamıyorlar
    Uzi takımdan ayrılıyor, dedikodular çıkıyor.
    Sadece Namei'yi insan olarak sevmediği için transferi geç yapıyor, bu yüzden ilk 7 hafta oynayamıyor. Bu süre boyunca çok kötü bir adc ile oynuyorlar.
    Geri döndükten 1-2 hafta sonra Insec Demaci Cup'ta merdiveni bulamayıp üst kattan atlıyor, bacağını sakatlıyor. Bacağı kırılıyor, son haftaya(yada relegetion turnuvasına kadar) oynayamıyor.
    Insec geri döndükten sonra da takım birlikte oynayamadığı için yeniliyorlar.

• .shrc cok buyuk bir hayal kirikligi

• Takım olarak Beşiktaş tan çok bir şey beklemiyorum açıkcası ama AHQ ve Fnatic i yenip kendilerine belki bir şans yaratabilirler hatta çok küçük bi ihtimal Bjerg ı shutdown yapabilirlerse TSM ilede başa baş mücadele edebilirler ama pek bi şansları olmadığını düşünüyorum ama gerçekten merak la beklediğim bir kaç eşleşme varkı. Huni vs Thaldrin i çok merak ediyorum malum Huni şu anda EU nun en iyi top lane i ve çok büyük bir hayran kitlesi oluştu bu matchup la Thaldrin nin lcs kapıları çok rahatlıkla açılabilir. Dyrus vs Thaldrin Dyrus tecrübeli bi oyuncu ama şu aralar çok formsuz merakla beklediğim başka bi eşleşme. En çok merak ettiğim eşleşme ise Nardeus Dumble vs Wildturle Lustboy açıkcası tarz olarak çok birbirine benzeyen botlane ler adc ler yüksek mekanikli agresif oyunlar yapabilen zaman zaman da saçmalama potansiyeli olan adc ler support lar ise takımı carryliyen support lar tabi biri NA da diğeri TR liginde ama bence bu eşleşme turnuvanın en güzel eşleşmelerinden biri olucak. Öte yandan Steelback Yellowstar vs Nardeus Dumble bot lane ninden de çok güzel oyunlar çıkabilir ama Beşiktaş bu maçları kazanmak istiyolarsa bu eşleşmelerden mümkün olduğunca avantajlı çıkmaları lazım çünkü malum Jungle ve Mid lane şu anda en zayıf noktları BJK nin ve TSM in ve Fnatic in bu noktalarda ne kadar baskın ve Mid Jungle sinerjisinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Ayrıyetten Rotasyon çok önemli. Hayırlısı olur umarım BJK şu anki form uyla Worlds e gidilmesi kesin gözüyle bakılıyo ve böyle bi turnuvanın onlara Rakiplerini görmek ve tecrübe kazanmak için çok büyük bir fırsat.

• Bu kadar abartmayın.. Aynı seviyelerde herşey olabilir.. BJK bence 3. bitirir bu turnuvayı.. 40 dk'lik oyunlarda.. iyi kotu oynanabilir.
  • Edg vs SKT (bence onlar alcak) arasında geçicek turnuva pek ümitlenmeyin
  • bjk diger takimlar gibi rotasyonlar yapamicagi icin galibiyet sansi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 maç alırsa mükemmel olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Bu turnuvayı TSM kazanacak bekleyin ve görün.

Eğer Skt turnuvaya katılırsa tsm, skt ye karşı final oynar ama kazanması zor.
  • Fnatic'i kolay lokma görenler var lan
  • Beşiktaşa jungler şart.
  • bjk'a başarılar umarım ne iyi şekilde temsil ederler ülkemizi şuan için rakipler iyi ama kore ve çin girince işler karısır
  • İnşallah ilk 4e girerler başka bir şey istemiyorum. 3-4. lük ödülü 25bin dolar. Eli boş dönmezler inşallah. Tabi para kazanıp şımarmalarını da istemem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.